Įkraunama...
Įkraunama...

Filmai, Filmai, Filmai

The Broken Circle Breakdown (2012) - nuostabus. seniai nemačiau tokio graudaus, bet tuo pačiu kažkokio užburiančiai šviesaus filmo. iki pat galo tikėjau, kad baigsis kitaip, kad jie kažkaip išsikapstys ir liks kartu verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monmorensi: 26 balandžio 2015 - 17:52
QUOTE(Monmorensi @ 2015 04 26, 19:46)
The Broken Circle Breakdown (2012) - nuostabus. seniai nemačiau tokio graudaus, bet tuo pačiu kažkokio užburiančiai šviesaus filmo. iki pat galo tikėjau, kad baigsis kitaip, kad jie kažkaip išsikapstys ir liks kartu  verysad.gif

reikia šitą ir man pagaliau pažiūrėt
Atsakyti
The Exterminating Angel

user posted image

1962m. Comedy, Drama, Fantasy. Man labai patiko.
Atsakyti
QUOTE(Monmorensi @ 2015 04 26, 18:46)
The Broken Circle Breakdown (2012) - nuostabus. seniai nemačiau tokio graudaus, bet tuo pačiu kažkokio užburiančiai šviesaus filmo. iki pat galo tikėjau, kad baigsis kitaip, kad jie kažkaip išsikapstys ir liks kartu  verysad.gif

As pradedu galvot,kad sitas yra man filmu filmas,nr.1 turbot is visu kolei kas matytu thumbup.gif
Tiek uzkabino,tiek sugraudino,tiek supurte
nerealus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(gustika @ 2015 04 27, 17:51)
As pradedu galvot,kad sitas yra man filmu filmas,nr.1 turbot is visu kolei kas matytu thumbup.gif
nerealus wub.gif

o aš pradėjau jį. ir išjungiau. ir ištryniau.
nes apie sergantį vaiką. o savisaugos instinktas man neleidžia tokių žiūrėti, negaliu tiesiog.

"Nymphomaniac: Vol. I"
| 117 min | Drama | (USA)
7.1

nuobodžiavau visą filmą, nebuvo įdomu, kas patiko, tai tik Skarsgård'o herojaus įžvagos apie žvejybą, Bachą, Fibionacci ir Shia man labai simpatingas visur smile.gif filmas kažkuo į Shame panašus
antros dalies nežiūrėsiu
Atsakyti
QUOTE(LEEja @ 2015 04 27, 17:24)
o aš pradėjau jį. ir išjungiau. ir ištryniau.
nes apie sergantį vaiką. o savisaugos instinktas man neleidžia tokių žiūrėti, negaliu tiesiog.

aš kažkada irgi jam taip padariau, nemėgstu tokių jautrinimų jautriausiais socialiniais reiškiniais schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Monmorensi @ 2015 04 26, 18:46)

drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(gustika @ 2015 04 27, 16:51)
nerealus wub.gif

drinks_cheers.gif

Ir ačiū rekomendavusioms Olive Kitteridge, labai patinka tokio tipo serialai thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Čija: 27 balandžio 2015 - 18:06
QUOTE(Laukinė_gulbė @ 2015 04 26, 00:09)
Paskutinis matytas ir patikęs LOST RIVER (2014) - vienas šiurpiausių filmų, kokius tik mačiau (nors nežinau, gal čia toks individualus patyrimas). Pasakojimas apie apleistą miestą, kurio likę gyventojai ieško galimybių susikurti kokybiškesnį gyvenimą ir savaip išgyvena mirštančio miesto dramą. Vieniša dviejų vaikų mama, norėdama išlaikyti vaikystės namą, įsidarbina makabriškame "teatre", o jos paauglys sūnus iš sudėtingos situacijos bando išeiti savu būdu - leidžiasi į aplietą gyvenvietę, kad nuimtų miesto prakeiksmą. Vieną naktį abu turės stoti į neišvengiamą akistatą su persekiotojais ir pakovoti už save ir artimuosius.

https://www.youtube....h?v=H8ngDiG9V8w

drinks_cheers.gif puikus filmas, aš irgi šiurpau nuo tos nevilties ar pavojaus atmosferos.

o dar tiek pat apstulbau, pamačius, kad čia Ryan Gosling filmas. Šiaip nemėgstu jo kaip aktoriaus, neįdomus visai, bet filmas sumegztas super.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mjforever: 27 balandžio 2015 - 22:48
Vakar per LRT rodė dokumentinį filmą "Čečėnija. Karas be pėdsakų". Siaubas, kaip baisu ir gaila tų žmonių. Nublioviau posmelį. Šiaip labai įdomi ir "šviežia" dokumentika.

Kitas matytas filmas - After (I) (2012) - visai neblogas mistinis trileris. Nustebau, kad taip prastai įvertintas imdb.
Atsakyti
QUOTE(Pink Pepper @ 2015 04 28, 16:19)
Vakar per LRT rodė dokumentinį filmą "Čečėnija. Karas be pėdsakų". Siaubas, kaip baisu ir gaila tų žmonių. Nublioviau posmelį. Šiaip labai įdomi ir "šviežia" dokumentika.

žiūrėjau ir aš. Tragiško likimo tokia savita tauta. Iš pradžių fiziškai naikinti, dabar morališkai. Esu skaičiusi kažkada Rusijos strateginius planus, juose-čėčėnų nutautinimas. T.y. išnaikinimas. Kaip ir visuose rusų okupuotuose kraštuose. Dar žiūrėjau fotoreportažą, irgi krito į akis, kaip autorius rašo:
Уже когда я подготовил все фотографии, я словил себя на мысли, что для меня, третий год подряд фотографирующего Грозный, и замечающего огромные положительные перемены, этот город по прежнему остается некомфортным. Дело не в том, что здесь мало зелени и много камня. А в том, что очень мало людей. На всех предыдущих снимках Грозный малолюден. А когда я его снимал вечером, на улицах вообще никого не было. И среди тех, кто был, очень мало улыбающихся, довольных, свободных. Напряжение словно продолжает висеть в воздухе...
Atsakyti
QUOTE(mjforever @ 2015 04 26, 16:51)
wub.gif  gera klasika, dėkinga. Michael Douglas kaip sviestas - viskam suteikia gerą skonį. Puikus aktorius.

Man irgi jis patinka. drinks_cheers.gif
Buvo įdomu palygint: tame filme - jaunas gundytojas, o pernykščiame "And So It Goes" - piktas senukas, klausiantis draugės , kaip suvedžiot moterį bigsmile.gif
Atsakyti
kadangi skaitau D.Gabaldon Svetimšalę, tai aptikau ir serialą - pradėjau žiūrėt smile.gif
Atsakyti