Įkraunama...
Įkraunama...

****Mažasis Amerikoniukas****

The childrens place jau 30 proc off nuo visko! 4u.gif Tik free shipas jau nuo 75$, Prisijunkite kas nors dar! 4u.gif
Atsakyti
Sveikos.

Koki dydi imti mergytei, jei ugis 106 cm, suknytes devime 4-5 metu, The childrens place ?
Atsakyti
QUOTE(baste @ 2015 04 03, 12:13)
Sveikos.

Koki dydi imti mergytei, jei ugis 106 cm, suknytes devime 4-5 metu, The childrens place ?

na as viska emiau vienu dydziu diesni, jei vaikas 2 metuku tai 3T, nes nesiot zadam tik vasara, tai surizikavau, geriau didesnis rubas nei per mazas smile.gif is anksciau kiek esu pirkus sitoj parduotuvej, tai 1 metuku vaikui dedavau 1.5 metu rubelius, budavo pats tas, tai jei jusiske aukstauge, tai gal vis tik imkit 5 T? bet ziurekit ir i svori, jei ji labai kuda, gal tada 4T, nes pvz childrens place maikutes gan platokos pasitaike pernai.

Dar paziurekit gal prie tos sukneles yra ir atsiliepimu, ten buna paraso kartais ar atitiko dydis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sibirica: 03 balandžio 2015 - 11:21
Noreciau sios suknytes, bet nezinau xs ar s dydi imti, bijau kad s bus labai ilga?

http://www.childrens...ess-2039228-883
Atsakyti
QUOTE(baste @ 2015 04 03, 12:20)
Noreciau sios suknytes, bet nezinau xs ar s dydi imti, bijau kad s bus labai ilga?

http://www.childrens...ess-2039228-883

o kiek metu jusiskei ir kokio svorio?
Atsakyti
QUOTE(Sibirica @ 2015 04 03, 12:22)
o kiek metu jusiskei ir kokio svorio?

5 metai, apie 20kg 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(baste @ 2015 04 03, 12:24)
5 metai, apie 20kg  4u.gif

na pagal lenteles jums drasiai reiketu imti S smile.gif as ir imciau S, net jei netycia butu ilgesne, gi visada galima patrumpinti wink.gif o be to iki vasaros dar nemazai menesiu, gal dar ugtels ir bus puikiai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sibirica @ 2015 04 03, 12:25)
na pagal lenteles jums drasiai reiketu imti S smile.gif as ir imciau S, net jei netycia butu ilgesne, gi visada galima patrumpinti wink.gif o be to iki vasaros dar nemazai menesiu, gal dar ugtels ir bus puikiai smile.gif

Aciu taip ir padarysiu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ridzis @ 2015 04 02, 17:07)
Truputi per gerai norit  biggrin.gif  Kaina bus tokia kaip matot, nieko papildomai nesiminusuos , bet kainite siai dienai tikrai labia gera  thumbup.gif

Nuo vakar šių Bearpaw batukų kaina dar pagerėjo!! thumbup.gif
net džiaugiuosi, kad man jų vakar neužsakė smile.gif
Bet ar yra vilties, kad šiandien nupirksite? Ar renkasi macys krepšiukas be nuolaidinis? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(baste @ 2015 04 03, 12:24)
5 metai, apie 20kg  4u.gif

Su CP loterija, deja. Praejusia vasara pirkau vasarine suknute savo 5 metu visiskai kudenai 5/6 dydi. Ir buvo beveik jau maza, nors mergike mano nei 19 nesvere, ugis apie 116 buvo.

Atsakyti
QUOTE(vylien @ 2015 04 03, 12:55)
Nuo vakar šių  Bearpaw batukų kaina dar pagerėjo!! thumbup.gif
net džiaugiuosi, kad man jų vakar neužsakė smile.gif

Man atrodo, kad ir vakar po 17.99 buvo, ne?
Dar labai įdomu, kokios spalvos Macys atsiųs šituos aulinukus, nes rašo No Color unsure.gif O pasitikėt Macys'o paveiksliukais ne visada galima ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Abuelita @ 2015 04 03, 12:23)
Man atrodo, kad ir vakar po 17.99 buvo, ne?
Dar labai įdomu, kokios spalvos Macys atsiųs šituos aulinukus, nes rašo No Color unsure.gif O pasitikėt Macys'o paveiksliukais ne visada galima ax.gif

Rimtai? biggrin.gif Aš tikiuosi, kad juodos sspalvos atsiųs biggrin.gif

O vakar, kai formavau užsakymą, man parodė 21 su kapeikom g.gif:
Atsakyti