iš aprašymo or kelių komentarų panašu, kad dabartiniam - žiemai lyg per plona, o tokiam dar neaiškiam orui pats tas.
o va su dydžiais tai tikrai klausimas.. kažkoks keistas jų size chartas, tai lauksim aprašymo iš Justinos
ūgis 183-184 Svoris 80 cm. per krūtine apie 102 cm. Emiau M dydi, tai tiko idealiai. Emem melyna, tai ji kiek kitokia nei Foto, atitinka iprastine Blue. Db juoda pasiememe.
iš aprašymo or kelių komentarų panašu, kad dabartiniam - žiemai lyg per plona, o tokiam dar neaiškiam orui pats tas.
o va su dydžiais tai tikrai klausimas.. kažkoks keistas jų size chartas, tai lauksim aprašymo iš Justinos
Oliushka, man numeta krepselyje kaina,gaunasi apie 20 dol striuke. Nu kaina tai tikrai gera, gal reikia imti Kaip ir turetu tikti irgi M, tiesa, ilgarankis jis pas mane, bet ugis 180, tai gal ir pakaktu M
Oliushka, man numeta krepselyje kaina,gaunasi apie 20 dol striuke. Nu kaina tai tikrai gera, gal reikia imti
Kaip ir turetu tikti irgi M, tiesa, ilgarankis jis pas mane, bet ugis 180, tai gal ir pakaktu M