QUOTE(biesas66 @ 2015 04 03, 21:27)
Atvezk zmonem ant svenciu kokio jim bim nebuk kietasirdis
Štai Džimas Bimas:
1. Darbų kaina. Už stogo apšiltinimą vata (tarp gegnių) - 8 eurai už kvadratinį metrą stogo ploto. Įkainį sudaro: 2 eurai už gegnių šonų pastorinimą, 3 eurai už vieną vatos storį ir 3 eurai už antrą vatos storį.
2. Avansas. Statybininkams, Juozui ir Valdui, aš, MM, esu sumokėjęs 150 eurų avansą. Ši suma įtraukiama į galutinį atsiskaitymą už darbus, jei darbai bus padaryti iki galo.
3. Darbų organizavimas. Statybininkai, Juozas ir Valdas, kiekvieną darbo dienos rytą ir vakarą turi pasitikrinti alkotesteriu. Rytą, prieš darbo pradžią, alkotesteris turi rodyti nulius (0.00). Vakarą, baigus darbus, taip pat privalu pasitikrinti alkostesteriu. Prietaisas ir vakarą turi rodyti nulį (0.00) promiles. Priešingu atveju sutartis netenka galios, statybininkai baigia darbus, važiuoja namo ir negauna jokių uždirbtų pinigų išskyrus jau sumokėtą avansą.
4. Prevencija. Kilus įtarimui, aš, namo savininkas MM, galiu bet kada darbo metu (kai vyrai dirba) paprašyti statybininkų pasitikrinti blaivumą alkotesteriu. Jei prietaisas nerodys nulių (0.00) promilių, darbo sutartis netenka galios ir yra nutraukiama pagal 3 punkte išdėstytas sąlygas.
5. Darbo dienos ir valandos. Darbo laikas yra nustatomas taip:
5.1. Nuo pirmadienio iki šeštadienio imtinai. Darbo pradžia: pasitikrinimas alkotesteriu tarp 8.30-9.30 val. (priklausomai kada į statybų objektą atvažiuos savininkas MM). Darbo pabaigą statybininkai gali nusistatyti patys, bet ji trunka ne ilgiau nei iki 20 val. Pietų pertraukos laikas ir trukmė nenormuojami.
arba
5.2. Nuo pirmadienio iki penktadienio imtinai. Darbo pradžia: pasitikrinimas alkotesteriu tarp 8.30-9.30 val. (priklausomai kada į statybų objektą atvažiuos savininkas MM). Darbo pabaigą statybininkai gali nusistatyti patys, bet ji trunka ne ilgiau nei iki 20 val. Pietų pertraukos laikas ir trukmė nenormuojami.
6. Laisvalaikis. Statybininkai savo noru pasirenka darbų organizavimo grafiką (jis nurodytas punkte 5.1 ir 5.2) ir apie jį praneša savininkui MM bei statybininkų darbų vadovui KB. Priklausomai nuo pasirinkto darbų grafiko, statybininkai Juozas ir Valdas gali atsipalaiduoti, išgerti penktadienio vakarą, šeštadienį ar/ir sekmadienį, bet darbo dienos pradžioje, pirmadienį, turi būti blaivūs, t.y. alkotesteris turi rodyti nulį (0.00) promiles. Jei pasitikrinę alkotesteriu pirmadienį statybininkai pripūs daugiau nei nulį (0.00) promiles, tą dieną, pirmadienį, nedirbs. Antradienį statybininkai turi būti visiškai blaivūs, t.y. alkotesteris turi rodyti nulį promiles (0.00), priešingu atveju sutartis netenka galios pagal 3 punktą.
7. Patvirtinimas. Statybininkų Juozo ir Valdo darbų vadovas KB turi patvirtinti, kad sutinka su sutarties sąlygomis. Patvirtinimu laikomas atsakymas el. paštu - "Sutinku su sąlygomis".
Užkandis.
Ir dar, KB. Jei jūs nieko neatsakysite į mano laišką iki šeštadienio, 2015-04-04 d., 10 val., aš suprasiu, kad jūsų netenkina mano surašytos sutarties sąlygos. Todėl rytoj, šeštadienį, 2015-04-04, aš atjungsiu jūsų vyrams elektrą, t.y. elektros kabelį į vagoną. Aš tikrai neprivalau apmokėti kažkieno atostogas mano sklype.
Papildyta:
QUOTE(biesas66 @ 2015 04 03, 21:36)
As jau seniai buciau tuos darbinykus islydejes namo
Pasikviesk juos namo. Jie iš Šiaulių. Ir Džim Bymo kartu išgersite. Aš jau senai juos būčiau išmetęs. Man tik gaila sumokėtų 150 eurų, nes jie jų neverti. Bet po Velykų jie tikrai važiuos namo.