QUOTE(*** @ 2015 05 30, 07:24)
1. Rinkodara mano kasdienybe, vieni loxatronai aplink. Auksinis klientas kuriam galima viska brangiausia ikist.
2. As nauju neperku, perku metu dvieju senumo. Nauja kainavo ~40-45keur as mokejau 15, po dvieju metu vaziavimo galiu siuo metu parduot uz tiek pat kiek pirkau.
1. Tikrai ne viską brangiausią perku. Kita vertus jau minėjau, kad pavyksta labai stipriai nusiderėti. Kaip jūs galvojate, kodėl aš filmavau namą TV? Galvojate man labai trūksta dėmesio ar dar kaip? Tikrai ne. Filmavau tam, kad vėliau galėčiau gauti išskirtines kainas.
Straipsnis padėjo nemažai sutaupyti, bet su TV laida sekasi dar geriau. Štai tau ir marketingas. Žinomumas ir išskirtinis produktas suteikia pridėtinės vertės.
2. Per metus ar du mašina tikrai neatpinga 60 proc. kaip čia rodai. Neįmanoma. Nebet ji būna nuvažiavus apie 300 000 km ar stipriai daužta. Jei taip pigiai geras mašinas gautum, tai galėtum prekyba užsiimti ir iš mašinų pinigą kaltum.
Papildyta:
QUOTE(*** @ 2015 05 30, 08:28)
Beje jai jau jis taip pinigu neskaiciuoja kam tada klausia 100 ar 90metru grest?
Būtent kad skaičiuoju. Tik manau, kad verta vieną kartą nupirkti gerą daiktą nei kas kelis metus keisti prastą. O kuris geras ir kaip nepermokėti pinigų - čia jau menas. Apie tai mes ir kalbame.
Papildyta:
QUOTE(biesas66 @ 2015 05 30, 09:39)
Beje cibuli tikiuos kada nors parodysi plyteles ir ka dizaineris pribure.
Nieko ypatingo. Plytelės akmens masės. Ir grindims, ir sienoms visos vienodų matmenų 10x30 cm. Pastelinių spalvų, sukurti raštai. Dizainerė sako, kad dabar mažos nėra labai madingos, bet tuoj ateis mažų banga. Kita vertus mažose kaip mano erdvėse ir su mansarda mažos plytelės optiškai sukuria erdvės iliuziją. Štai ir visas menas. Turiu jau piešinius tik nenoriu viešinti.
Papildyta:
QUOTE(*** @ 2015 05 30, 10:26)
Ivertink mano akmeni
Kiek kainavo? Plytelės ir darbas.