Įkraunama...
Įkraunama...

A, A+, A++ klasės, Pasyvus namas - 32

QUOTE(bruonius @ 2015 05 29, 23:18)
plyteles yra priemone sunaikinti visa namo grozi. plyteles yra is bedos ir is taupumo.

Gal ne apie tas plyteles kalbame. Aš kalbu apie vonios, WC ir kitas. Kažkada sakiau, kad WC plytelių kaina - 40-50 eurų už kvadratą, o vietomis bus koriukas, kurio kvadratas nuo 112 eurų. Štai čia kosmosas. O ŠS - tik įžanga į kosmosą.

Dabar atsiras, kurie viską neigs ir sakys, kad yra pigiau. Visada yra pigiau. Kam ko reikia.
Papildyta:
QUOTE(bruonius @ 2015 05 29, 23:18)
laida yra geria, tai ka darai yra gerai

kai darai gerai, tai sulauki ir iverinimo.sekmes!

Man buvo nuostaba, kad Knauf ir panašios firmos mano namą naudoją reklamai, seminarams. Ateina statybininkai ir sako, kad mano namą matė per apmokymus. Įdomu ar ne.

Jei nepamiršiu, artimiausiu metu įmesiu "labai gerą" video apie "super" knauf vatą. Šūdus daro kaip reikiant. Priminkit, bus visiems įdomu ir naudinga, jei pamiršiu.
Atsakyti
QUOTE(bruonius @ 2015 05 30, 00:18)
1) tai ka darai, darai su polekiu uztai visiems ir idomu. Saunuolis! Namo statyba yra kurybinis procesas, o jei dar tas procsas yra daromas su malonumu, tai ir rezultatas buna puikus.

2) plyteles yra priemone sunaikinti visa namo grozi. plyteles yra is bedos ir is taupumo. jei nori rezultato - naudok naturalu akmeni ir labai ziurek ka siulo "dizaineriai" jie daro produkta masems. Visos plyteles kazka imituoja: granita, marmura, smiltaini. plyteles yra pigesnis akmens pakaitalas. uzmirsk sita pakaitala, naudok originala.

3) laida yra geria, tai ka darai yra gerai

4) kai darai gerai, tai sulauki ir iverinimo.sekmes!

2.Kai zidini apsiklijuoja plytelemis tai jo,atrodo tragiskai,bet Bruoniau.. Nenusisnekek, yra daug plyteliu fakturu.. Tik klausimas kaip jos pagamintos. Ar pigi imitacija,ar kokybiska..

Cibuli. Pas mane nuo geoterminio iki akumuliacines ateina varinis vamzdynas. Ziksliai nepamenu kuom motyvavo santechnikai,bet sake kad geriau silumokaiciui,neapsinesa. Tiesa pasakius as nezinau ar geriau,bet man pofig,norejau vario ir tiek. Plius maciau kaikurie nededa lanksciu jungciu. Pas mane yra,kad neitu vibracija. Tai va. Kiekvienas is proto einam savaip...
Papildyta:
QUOTE(cibulis @ 2015 05 30, 00:41)
WC plytelių kaina -  40-50 eurų už kvadratą, o vietomis bus koriukas, kurio kvadratas nuo 112 eurų.
Dabar atsiras, kurie viską neigs ir sakys, kad yra pigiau. Visada yra pigiau. Kam ko reikia.
Papildyta:

Man buvo nuostaba, kad Knauf ir panašios firmos mano namą naudoją reklamai, seminarams.

Geras pripazinimas.

Realios plyteliu kainos. Ka beziurejau be 30 euru nei is vietos...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo biesas66: 30 gegužės 2015 - 05:50
QUOTE(cibulis @ 2015 05 30, 00:41)
Gal ne apie tas plyteles kalbame. Aš kalbu apie vonios, WC ir kitas. Kažkada sakiau, kad WC plytelių kaina -  40-50 eurų už kvadratą, o vietomis bus koriukas, kurio kvadratas nuo 112 eurų. Štai čia kosmosas. O ŠS - tik įžanga į kosmosą.

Papildyta:

Man buvo nuostaba, kad Knauf ir panašios firmos mano namą naudoją reklamai, seminarams. Ateina statybininkai ir sako, kad mano namą matė per apmokymus. Įdomu ar ne.

Jei nepamiršiu, artimiausiu metu įmesiu "labai gerą" video apie "super" knauf vatą. Šūdus daro kaip reikiant. Priminkit, bus visiems įdomu ir naudinga, jei pamiršiu.

Kas del plyteliu, tai kaip ir visur, kiekvienas turi subjektvu grozio pojuti. Jei plyteles tau derinasi su tavo namo koncepcija, ok. Mano akimis ziurint, tavo name viduje tinka tik protinga prabanga, kazkas link skandinavisko minimalizmo, bet naudojant naturalias brangias medziagas ir neperlenkiant lazdos i minimalistine puse. Ir vienareiksmiskai nereiktu perkrauti interjero detalemis. Plyteles yra imitacija, ju grozis ir verte islieka 12 menesiu. Po to plyteles atlieka funcija, bet pasigerejimo nebekelia. Naturalus akmuo islieka grazus, suteikia naturalumo ir prabangos pojuti ir kelia pasigerejima visa laika. Bet cia jums rinktis.
galima nusipirkti granita, marmura, skaluna, smiltaini, kvarcita ir t.t. 30-60€/m2. Ne Lietuvoje, zinoma, bet labai gera logistika ir paprastas atsivezimas.
Knauf naudoja tavo nama reklamai todel, kad tamsta esi unikumas Lietuvoje, kuris siekia nama pastatyti geriau, o ne pigiau. Esi antilietuvis, todel issiskiri is konteksto ir esi labai pastebimas, nes visiems keli nuostaba, nes tavo pasauleziura kelia trumpo jungimo kibirkstis statistinio lietuvio smegenyse smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bruonius: 30 gegužės 2015 - 07:33
QUOTE(biesas66 @ 2015 05 30, 06:47)
2.Kai zidini apsiklijuoja plytelemis tai jo,atrodo tragiskai,bet Bruoniau.. Nenusisnekek, yra daug plyteliu fakturu.. Tik  klausimas kaip jos pagamintos. Ar pigi imitacija,ar kokybiska..
Realios plyteliu  kainos.  Ka beziurejau be 30 euru nei is vietos...

Kalbu ne apie plyteliu kokybes lygi, bet apie medziagu esminius skirtumus. Plyteles, jei ne vienspalves, dazniausiai yra gaminamos kaip kazkurio akmens imitacija. Dazniausiai marmuro, skaluno ar smiltainio. Imitacija lieka imitacija, nors pagaminimo kokybe gali labai smarkiai skirtis. Niekada nei viena geriausios kokybes plytele, imituojanti akmeni, neprilygs naturaliam akmeniui.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bruonius: 30 gegužės 2015 - 07:34
QUOTE(cibulis @ 2015 05 29, 22:15)
Ką tu tuo norėjai pasakyti? Jei čia pokštas - tai jis nevykęs. Nors iš esmės tik kandžiojiesi. Gal dantys tau kaip vaikui dygsta? Tada aišku, ko kandžiojiesi. Mano mažiukui jau kristi pradėjo, o tau dar tik dygsta.

Rinkodara mano kasdienybe, vieni loxatronai aplink. Auksinis klientas kuriam galima viska brangiausia ikist.

QUOTE(cibulis @ 2015 05 29, 22:15)
Pasaulis žengia milžiniškais žingsniais į priekį. Mano brolis prieš du metus už 96 000 Lt pirko trečios kartos visiškai naują Avensis. Štai jo įranga. Praėjo tie du metai ir išėjo dar naujesnis modelis. Active Plus kompletacija nepadarytų gėdos ir klasę aukštesnėms mašinoms. Sakysi absurdas pirkti naują mašiną, kuomet ji per du metus prarado apie trečdalį kainos, ypač kuomet naujesnis modelis pilnas faršas.

As nauju neperku, perku metu dvieju senumo. Nauja kainavo ~40-45keur as mokejau 15, po dvieju metu vaziavimo galiu siuo metu parduot uz tiek pat kiek pirkau.
Atsakyti
QUOTE(*** @ 2015 05 30, 08:24)
As nauju neperku, perku metu dvieju senumo. Nauja kainavo ~40-45keur as mokejau 15, po dvieju metu vaziavimo galiu siuo metu parduot uz tiek pat kiek pirkau.

cia ir yra esminis skirtumas tarp Cibulio pasaulezuros ir didziosios dalies lietuviu pasauleziuros. Cibulis nesiekia nusipirkti pigiau ir parduoti uz tiek, uzkiek pirko. Cibulis yra nusimetes valstietiska kevala, jo pasauleziura yra europine, gal net pavadinciau posteuropine, nes net ne visi europoje sugeba taip mastyti. Uztat ji kviecia i TV laidas ir Knauf naudoja jo nama reklamai.
Atsakyti
Kur galeciau paziuret ta TV laida? smile.gif

Beje jai jau jis taip pinigu neskaiciuoja kam tada klausia 100 ar 90metru grest?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ble: 30 gegužės 2015 - 08:36
QUOTE(*** @ 2015 05 30, 09:28)
Kur galeciau paziuret ta TV laida? smile.gif

Lnkgo statyk
Atsakyti
QUOTE(bruonius @ 2015 05 30, 08:14)
Kalbu ne apie plyteliu kokybes lygi, bet apie medziagu esminius skirtumus. Plyteles, jei ne vienspalves, dazniausiai yra gaminamos kaip kazkurio akmens imitacija. Dazniausiai marmuro, skaluno ar smiltainio. Imitacija lieka imitacija, nors pagaminimo kokybe gali labai smarkiai skirtis. Niekada nei viena geriausios kokybes plytele, imituojanti akmeni, neprilygs naturaliam akmeniui.

Via tik tavo kvailas isitikinimas del plyteliu. Musik i parduotuve,pasidairyk kokie rastai. Niekas nekaltas kad esi uzsiciklines ir matai tik akmens imitacija... Kas is to tavo granito jei gali nusipirkti akmens mase ir po galutinio apdirbimo atrodo taippat. Nesigincyk,esu ir ta ir ana dejes. kitas zmogus atejes net nesupranta kad granitas. O tu gal rastelius sukabines kad visi zinotu kad granitas.... akmuo,kad jus yra akmuo,pasimato tik tada kai tu matai jo briauna. O ant grindu jus pavirsta plytele ir tik pirkejui psichologiskai lengviau nes jis zino kad via granitas.
Pvz pas mane vonioj yra idetas akcentas.... Visi galvoja kad tai poliruotas medis... Skaitmenine spauda ir angobuoti plyteliu krastsi keicia viska is esmes.😉 tas gal jau laikas pamirsti tuos senus laikus kai tu nama stateis.
Beje cibuli tikiuos kada nors parodysi plyteles ir ka dizaineris pribure.
Atsakyti
QUOTE(biesas66 @ 2015 05 30, 10:39)
Via tik tavo kvailas isitikinimas del plyteliu. Musik i parduotuve,pasidairyk kokie rastai. Niekas nekaltas kad esi uzsiciklines ir matai tik akmens imitacija...  Kas is to tavo granito jei gali nusipirkti akmens mase ir po galutinio apdirbimo atrodo taippat. Nesigincyk,esu ir ta ir ana dejes.    kitas zmogus atejes net nesupranta kad granitas. O tu gal rastelius sukabines kad visi zinotu kad granitas....    akmuo,kad jus yra akmuo,pasimato tik tada kai tu matai jo briauna. O ant grindu jus pavirsta plytele ir tik pirkejui psichologiskai lengviau nes jis zino kad via granitas.
Pvz pas mane vonioj yra idetas akcentas.... Visi galvoja kad tai poliruotas medis...  Skaitmenine spauda ir angobuoti plyteliu krastsi keicia viska is esmes.😉  tas gal jau laikas pamirsti tuos senus laikus kai tu nama stateis.

As issakiau savo nuomone, jus turite kitokia nuomone, tuo pasaulis ir grazus smile.gif keramika turi savo privalumu, naturalus akmuo turi savu trukumu, bet vonioje mamuras yra nuostabiai grazu ir pigiau nei plyteles, jei zinote kur teisingai pirkti.
Atsakyti
Ivertink mano akmeni

user posted image
user posted image

QUOTE(biesas66 @ 2015 05 30, 09:39)
Via tik tavo kvailas isitikinimas del plyteliu. Musik i parduotuve,pasidairyk kokie rastai. Niekas nekaltas kad esi uzsiciklines ir matai tik akmens imitacija...  Kas is to tavo granito jei gali nusipirkti akmens mase ir po galutinio apdirbimo atrodo taippat. Nesigincyk,esu ir ta ir ana dejes.    kitas zmogus atejes net nesupranta kad granitas. O tu gal rastelius sukabines kad visi zinotu kad granitas....    akmuo,kad jus yra akmuo,pasimato tik tada kai tu matai jo briauna. O ant grindu jus pavirsta plytele ir tik pirkejui psichologiskai lengviau nes jis zino kad via granitas.
Pvz pas mane vonioj yra idetas akcentas.... Visi galvoja kad tai poliruotas medis...  Skaitmenine spauda ir angobuoti plyteliu krastsi keicia viska is esmes.😉  tas gal jau laikas pamirsti tuos senus laikus kai tu nama stateis.

Atsakyti
QUOTE(biesas66 @ 2015 05 30, 05:47)
1. nepamenu kuom motyvavo santechnikai,bet sake kad geriau silumokaiciui,neapsinesa. Tiesa pasakius as nezinau ar geriau,bet man pofig,norejau vario ir tiek. Plius maciau kaikurie nededa lanksciu jungciu. Pas mane yra,kad neitu vibracija.  Tai va. Kiekvienas is proto einam savaip...

2. Geras pripazinimas.
Realios plyteliu  kainos.  Ka beziurejau be 30 euru nei is vietos...

1. Man irgi varis labiau patinka, bet variniai vamzdeliai už plastikinius su darbu brangiau apie 300 eurų. O kokia ten gali būti vibracija?

2. Man visgi jos atrodo brangios, norėčiau pigesnių tik nelabai radome. Vienintelis paguodžiantis dalykas tas, kad nebus dekoro intarpų, todėl sako, kad bus pigiau.

Geriau man kas paaiškinkite kaip parketlentes dėti šiltame name. Vienas būdas - dėti paminkštinimą ir sudėti parketlentes (plaukiojantis). Antras būdas - jas klijuoti. Sako, kad priklijavus geriau atidavinės šilumą. Ar iš esmės gali būti didelis skirtumas tarp šių dviejų parketo sudėjimo būdų. Man labiau patiktų plaukiojantis, nes jis pigesnis.
Papildyta:
QUOTE(bruonius @ 2015 05 30, 06:57)
Knauf naudoja tavo nama reklamai todel, kad tamsta esi unikumas Lietuvoje, kuris siekia nama pastatyti geriau, o ne pigiau. Esi antilietuvis, todel issiskiri is konteksto ir esi labai pastebimas, nes visiems keli nuostaba, nes tavo pasauleziura kelia trumpo jungimo kibirkstis statistinio lietuvio smegenyse smile.gif

Paprašyčiau manęs taip stipria negirti. Nesu aš jau labai unikalus. Pinigais tikrai nesitaškau, bet siekiu būtent kokybės. Jau kažkada esu minėjęs, kad nusprendžiau statyti ne 250 kv. m namą su garažu, o iki 150 kv. m su stogine (realus namo plotas - 136 kv. m + 18 kv. lauko sandėliukas - viso 154 kv. m). Už sutaupytus plotui pinigus galiu statyti šiltesnį namą. Štai ir visa matematika. Ir beje matau, kad man namas panašiai kainuos kaip kaimynų 250-300 kv. m. namai su rūsiais ir statyti ūkiniu būdu, kai daug ką daro patys ir kuo pigiau. Optimalus plotas ir gera architektūra tikrai leidžia sutaupyti labai daug pinigų. Ne veltui ir pasyvių namų instituras rekomenduoja statyti iki 35 kv. m vienam šeimos namui. 4 asmenų šeimai tai būtų apie 140 kv. m. Tikrai pakankamas namas. O sutaupytus pinigus galima skirti namo šiltumui ir komfortui. Štai ir visa logika.
Atsakyti