Štai jums ir darbų kultūra Lietuvoje. O jų šefas gyrėsi: duodu tau pačius geriausius, todėl jie tokie brangūs (17 eurų). Galėčiau ir po 10 eurų atvežti, bet jie nebus tokie geri. Marketinginis triukas ir tiek.
Gali kilti klausimas, kodėl aš jų vis dar neišmetu. O todėl, kad vieno mamai buvo blogai ir daviau 100 eurų kelionei. Dar šiaip esu davęs 50 eurų. Iš viso: 150 eurų. Tegul už juos atidirba ir jei toliau taip elgsis, važiuos namo.
Nenuostabu, kad po tokio kabinėjimosi galima stogo skliautuose rasti ir bulkos, ir šūdų. Statybininkai visiškai nepasiruošę šiltų namų statybai. Teisingai Mintas sakė, kad A klasės namai dažnu atveju bus tik popieriuje. Realybėje gali būti daug prasčiau. Siūlau labai atsargiai rinktis statybininkus.
P.S. Beje, pučiau aš ir plytelių klijuotojas. Abiejų rezultatai buvo nuliai.
Papildyta:
QUOTE(VilkasPilkas @ 2015 04 01, 09:15)
Cibuli, stoga siltinsi iki kraigo ar stygu?
Šiltinsiu visą stogą iki kraigo. Tarp stygų dėsiu 20 cm vatos dėl garso izoliacijos, nes pertvarinės sienos išmūrytos tik iki stygų. Taip pat pasidarysiu liuką į palėpę. Turėsiu ne tik papildomą sandėliavimo patalpą (nors ten ir labai ankšta), bet ir galimybę apžiūrėti stogą ar niekur neleidžia ir pan.
Gailiuosi, kad dar projektavimo stadijoje nesugalvojau, kad geriau šiltinti visą stogą. Būčiau vaikų kambariuose įrengęs antresoles ir palėpę būčiau padaręs erdvesnę. Dabar jau vėlu.