QUOTE(Milao @ 2015 05 17, 20:37)
Kas sakė kad nevertinam? Jei neparašom, kad nuosavas laikas kainavo xxx LTL/EUR, tai nereiškia laikas bevertis. BangaS paskaičiavo ir pateikė darbo valandų kiekį, skyroja irgi, aš tiksliai neskaičiavau, bet primetu, kad per du žmones susidarys kažkiek virš 500 valandų. Bet kiek algos darbe už valandą vidutiniškai gaunu, tai tikrai viešai neskelbsiu. Nurodytas valandas gali kiekvienas padauginti iš savo DU arba iš bet kokio kitokio sugalvoto skaičiaus.
Bet reikia dar įvertinti ir tai, daug kam iš forume pasisakančių statytojų, statybos yra tapusios tarsi hobiu. Kiek vertinat laiką skirtą hobiams?
Man dar beje statybos kainavo 10kg nuosavo svorio . Bet kai svorio trūkumu nesiskundžiu, tai į naudą. Kiti pinigus leidžia sporto klubuose norėdami svorio numesti, man tai savaime gavosi kuriant naudą sau.
Bet reikia dar įvertinti ir tai, daug kam iš forume pasisakančių statytojų, statybos yra tapusios tarsi hobiu. Kiek vertinat laiką skirtą hobiams?
Man dar beje statybos kainavo 10kg nuosavo svorio . Bet kai svorio trūkumu nesiskundžiu, tai į naudą. Kiti pinigus leidžia sporto klubuose norėdami svorio numesti, man tai savaime gavosi kuriant naudą sau.
manau nuosava laika reiketu vertinti tik tada kai nuo sugaisto laiko statybose kencia pastovios pajamos. Bet jei sugeba zmones dasr ir prie namo pasidarbuoti neskausminant saves,tada kokie cia gali buti vertinimai.. Idomus plokstuminiu pamatu paskaiciavimai. paskaiciavau kad man jie butu ui kokie brangus gavesi...