Įkraunama...
Įkraunama...

A, A+, A++ klasės, Pasyvus namas - 32

QUOTE(cibulis @ 2015 05 03, 21:40)
Pavydi ir nepataikei. Carlsberg. Tu ir kiti pykstate. Turiu aš ne paskolinių pinigų. Namą  statau be paskolos ir antrą tokį galiu suręsti be paskolos. Tu galvoji, kad aš šiaip informacija dalinuosi. Dalinuosi, kad gal kažkam padedu. Ir sprendimai nepigiausi, nes dalinuosi informacija. Palanga pavydi.

Pavydziu pilaites kebabu
Atsakyti
QUOTE(arkava @ 2015 05 03, 21:34)
Ryskiai po 490 km ko nors raminancio suvartojai, kad emocijos ima. smile.gif)). Situacija kartojas...

Kaip nori taip galvok. Aš nupirksiu Zehnder rekūpus ir visą sistemą.
Atsakyti
Tai puiku.
Mano vedinimas irgi ketvirtadieni isbandytas, ZS - irgi, Viskas uzdengta G/K, ir pirmadieni laukia apdailos ir dazymo.
Labanakt smile.gif

QUOTE(cibulis @ 2015 05 03, 20:45)
Kaip nori taip galvok. Aš nupirksiu Zehnder rekūpus ir visą sistemą.

Atsakyti
QUOTE(cibulis @ 2015 05 03, 21:40)
Pavydi ir nepataikei. Carlsberg. Tu ir kiti pykstate. Turiu aš ne paskolinių pinigų. Namą  statau be paskolos ir antrą tokį galiu suręsti be paskolos. Tu galvoji, kad aš šiaip informacija dalinuosi. Dalinuosi, kad gal kažkam padedu. Ir sprendimai nepigiausi, nes dalinuosi informacija. Palanga pavydi.

Menkas tas žmogus, kuris galvoja, kad visi su juo nesutinkantys jam pavydi smile.gif Kuo daugiau skaitau tuo aiškiau, kad čia ne noras padėt kažkam su informacija, o noras pasirodyt. Bet jeigu kartu su tuo ateina nemažai informacijos besistatantiem, tai kodėl gi ne thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gediminas_: 03 gegužės 2015 - 22:07
QUOTE(arkava @ 2015 05 03, 19:57)
...
Man patiko patodoj sprendimai su armuotu ekskrudiniu polistirolu. Taip pat ir su g/k plokste suklijuotu.
Tikiuos panaudot.

Gal galima placiau, o gal kazkur tai aprasyta?
Atsakyti
QUOTE(cibulis @ 2015 05 03, 22:40)
s ir antrą tokį galiu suręsti be paskolos. Tu galvoji, kad aš šiaip informacija dalinuosi.

Va,ir vel giries. Kitaip neiseina?
kas liecia vairavima,megstu vaziuoti pagal zenklus ir lakstantiems keliu gaideliams nesitraukiu is kelio...

Cibuli,suprask tu viena dalyka. Niekam neidomu kokiais greiciais vazineji,niekam neidomu kokias padangas naudoji,niekam neidomu kokius akinius nesioji..
kaikuriem idomu tavo filmukai,kaikuriem idomu kainos uz kurias medziagas perki. Taigi. Gal susiimk ir rasyk i tema biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo biesas66: 04 gegužės 2015 - 05:25
plokstes keraboard

pasiskaitykit. panaudojimas beribis smile.gif

QUOTE(VilkasPilkas @ 2015 05 03, 23:14)
Gal galima placiau, o gal kazkur tai aprasyta?

Atsakyti
QUOTE(arkava @ 2015 05 03, 19:57)
Man patiko patodoj sprendimai su armuotu ekskrudiniu polistirolu. Taip pat ir su g/k plokste suklijuotu.
Tikiuos panaudot.

Man irgi, bet 8 mm armuoto xps nuo 10Eur/m2
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo BangaS: 04 gegužės 2015 - 08:55
Paskaiciau rasliavas ir pagalvojau, juk ir nepilnatis, jeigu del kainu, tai noreciau paklausti, tokios kaip cibulio cerpes 45 lt. uz kv.m. gera kaina ar galima gauti pigiau? Ir siaip kiekvienas besistatantis manyciau turi visokiu alia pazystamu, dedes arklio pusbroliu ir t.t., kurie dirba statybiniu medziagu firmose, gamyklose ir t.t. ir kazka gauna su mizerniu antkainiu. Galiu ir as cia daug ivairiu kainu prirasyti, bet kam cia girtis uz kiek gauni ir per kur.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noriukas5: 04 gegužės 2015 - 16:03
QUOTE(Noriukas5 @ 2015 05 04, 16:57)
Paskaiciau rasliavas ir pagalvojau, juk ir nepilnatis, jeigu del kainu, tai noreciau paklausti, tokios kaip cibulio cerpes 45 lt. uz kv.m. gera kaina ar galima gauti pigiau? Ir siaip kiekvienas besistatantis manyciau turi visokiu alia pazystamu, dedes arklio pusbroliu ir t.t., kurie dirba statybiniu medziagu firmose, gamyklose ir t.t. ir kazka gauna su mizerniu antkainiu. Galiu ir as cia daug ivairiu kainu prirasyti, bet kam cia girtis uz kiek gauni ir per kur.

45 litai mano manymu kaina gera litu norejo.Nes as kai klausinejau(profilaktiskai) tai nuo 60
Beje. Cibulis netyciom parode kiek jo draugai uzsideda antkainio parketui. Praso 250 litu. savikaina 70.. Idomu.

Idomu,todel Cibuli. Provokacija- kokia nuolaida islauztum qick step largo laminatui ir ju priedams?
Gali pabandyti del sportinio intereso? Ar slabo?
Atsakyti
... ir quick step PVC lentelems biggrin.gif pajimciau 100m2 isskirtine kaina.

QUOTE(biesas66 @ 2015 05 04, 19:16)
45 litai mano manymu kaina gera litu norejo.Nes as kai klausinejau(profilaktiskai) tai nuo 60
Beje. Cibulis netyciom parode kiek jo draugai uzsideda antkainio parketui. Praso 250 litu. savikaina 70..  Idomu.

Idomu,todel Cibuli. Provokacija- kokia nuolaida islauztum qick step largo laminatui ir ju priedams?
Gali pabandyti del sportinio intereso? Ar slabo?

Atsakyti
[quote=biesas66,2015 05 04, 19:16]
Beje. Cibulis netyciom parode kiek jo draugai uzsideda antkainio parketui. Praso 250 litu. savikaina 70.. Idomu.

Na ant parketlinciu antkainiai normalus vaiksto-kartais, o ne procentais. Teko su vienu bendrauti, kuris dirbo firmoje Boen ar kaip ji tenais vadinasi, kur prie Kaisiadoriu yra, na buvo kalba apie atlyginimus, kad gerus moka, tai jo pasakymas buvo toks- "moka gerus, taciau vogia parketlintes stabiliai ir pardavineja trigubai pigiau".
Atsakyti