QUOTE(cibulis @ 2015 04 24, 21:29)
Be to nuo stiklo vatos čiupinėjimo man skauda krumplius: jausmas toks lyg būtų supjaustyti pirštai, be pirštinių neinu, nors iš pradžių vata atrodė maloni. Vakarais grįžęs nuo statybų žmonos kremu tepu rankas.
Dar noriu priminti, kad krumpliuose yra plonesnė oda nei delnų, todėl ir praduria greičiau tą vietą, o pvz įkvėpus to brudo plaučiuose jie be problemų pralenda į audinius, nes ten iš vis odos (apsaugos sluosnio) nėra, bet plaučiai neturi skausmo receptorių, todėl ir neskauda, bet išsivysto lėtinės kvėpavimo takų ligos.
QUOTE(cibulis @ 2015 04 24, 21:59)
Bangai, kodėl dingo informaciją apie tavo namo statybas? Čia dėl vagysčių nenori viešinti ar šiaip viskas sustojo? Žinau ir matau, kad mane ignoruoji (ir ne tik tu ignoruoji).
Mažiau rašau čia, galiu daugiau parašyti bloge. Rašau nemenką straipsnelį apie sienų pasirinkimą. Su teksto kūrimu lėtai einasi - neturiu gyslelės, todėl ir nusitempė viskas. Taip pat daug darbo prie naujų technologijų + dar savo namą judinu po darbų, kur esminės technologijos niekam nematytos.
Neignoruoju. Ignoruoju tik senus jau aptartus klausimus. Man įdomios Cibulio namo statybos, seku temas.
QUOTE(remiga @ 2015 04 25, 21:36)
Restoje Finnfoam pristatė
PIR su gipskartoniu.
Konkrečios kainos nepasakė, bet minėjo, kad bus pigiau už SPU insulation.
Kiek suprantu Jums tai aktualu.
170eur/m2 už pir