Įkraunama...
Įkraunama...

A, A+, A++ klasės, Pasyvus namas - 32

QUOTE(cibulis @ 2015 04 25, 23:39)

2. Ne tik reklamos. Aš savo namą viešinu, tai ir lieko asilu ant kurio daugelis nori atsigroti. Bet tikrai žinau, kad kai kam padedu. Jei neturėčiau tikslo, kad kažkam padedu ir Lietuvoje daugės šiltų namų, tai senai turėjau spjauti į šį susirašinėjimą. Taip pat ir pats dar šį tą gaunu šiame forume. Pvz., nuorodą apie Finfoam PIR plokštes.

Didžioji dalis forumiečių, gali bent į tavo paskelbtą info pasižiūrėję, gali palyginti ir pagalvoti, kaip ir ko reikėtų statant siekti.
Gal ne kurie, žmonės pyksta, kad taupydami, ne viską kokybiškai padarė... smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Robertinas 125: 25 balandžio 2015 - 22:52
QUOTE(cibulis @ 2015 04 25, 22:31)
Beje ES visai nepaliko įspūdžio (kaip anksčiau taip ir dabar). Žmonės nelabai norėjo kalbėti, realiai turėjo tik oras-vanduo, o gruntas-vanduo neturėjo. Ir šiaip ES yra SM brendas (bent jau man). Koridos draugelis jais prekiauja, pats Korida tokį turi ir visiems giria. Man šitas aparatas nepalieka įspūdžio. Pigus eilinis kinas, kurį bando pakišti po švedų vėliava.

ES sakė kad gruntas-vanduo lyg net ir sandeliuose nebeturi, tipo visus kondecinieriu-meistras.lt paėmė.
Ir labai juokingas tas jų tvirtinimas kad ES yra švėdiški smile.gif

Evacon rodė kad jau silpnesnius nei 8kw turi, lyg ir 5.5kw.
Atsakyti
Pagyvensim paziuresim. Tikiuos neiplys tavoi difuzine..

QUOTE(cibulis @ 2015 04 25, 20:59)
Be to informaciją apie stogo šiltinimą viešinu tik todėl, kad čia forume yra meldžiamasi EPS. Daugelis klaidingai į stogą deda EPS. Ne vieta jam stoge.

Atsakyti
QUOTE(Robertinas 125 @ 2015 04 25, 22:37)
Visada kritikuoti lengviausia, bet kurti, galvoti, dalinti, kas kitą.... 4u.gif

As ir vertinu Cibulio informacijos dalinimasi, o taip pat diskusijas iki smulkmenu wink.gif Tikiu kad zmones kurie sita etapa praeje (tuomet jiems tai maziau aktualui) ir tai atrodo nereiksminga.

Tarkim grindinis sildymas buvo isdiskutuotas iki smulkenu, labai praverte projektavimo eigoje. Vedinimas pamaciau n projektu, kuriuos galejau palyginti su savais. Murloto mazgas is namo vidaus.. Ir daug kitu temu. O jei Cibulis naudotu koki dropbox'a butu super (tada nebutu problemos su vietos limitu) wink.gif
Atsakyti
QUOTE(cibulis @ 2015 04 24, 21:29)
Be to nuo stiklo vatos čiupinėjimo man skauda krumplius: jausmas toks lyg būtų supjaustyti pirštai, be pirštinių neinu, nors iš pradžių vata atrodė maloni. Vakarais grįžęs nuo statybų žmonos kremu tepu rankas.

Dar noriu priminti, kad krumpliuose yra plonesnė oda nei delnų, todėl ir praduria greičiau tą vietą, o pvz įkvėpus to brudo plaučiuose jie be problemų pralenda į audinius, nes ten iš vis odos (apsaugos sluosnio) nėra, bet plaučiai neturi skausmo receptorių, todėl ir neskauda, bet išsivysto lėtinės kvėpavimo takų ligos.

QUOTE(cibulis @ 2015 04 24, 21:59)
Bangai, kodėl dingo informaciją apie tavo namo statybas? Čia dėl vagysčių nenori viešinti ar šiaip viskas sustojo? Žinau ir matau, kad mane ignoruoji (ir ne tik tu ignoruoji).

Mažiau rašau čia, galiu daugiau parašyti bloge. Rašau nemenką straipsnelį apie sienų pasirinkimą. Su teksto kūrimu lėtai einasi - neturiu gyslelės, todėl ir nusitempė viskas. Taip pat daug darbo prie naujų technologijų + dar savo namą judinu po darbų, kur esminės technologijos niekam nematytos.
Neignoruoju. Ignoruoju tik senus jau aptartus klausimus. Man įdomios Cibulio namo statybos, seku temas.

QUOTE(remiga @ 2015 04 25, 21:36)
Restoje Finnfoam pristatė  PIR su gipskartoniu.
Konkrečios kainos nepasakė, bet minėjo, kad bus pigiau už SPU insulation.
Kiek suprantu Jums tai aktualu.

170eur/m2 už pir
Atsakyti
QUOTE(BangaS @ 2015 04 27, 10:19)
1. Dar noriu priminti, kad krumpliuose yra plonesnė oda nei delnų, todėl ir praduria greičiau tą vietą, o pvz įkvėpus to brudo plaučiuose jie be problemų pralenda į audinius, nes ten iš vis odos (apsaugos sluosnio) nėra, bet plaučiai neturi skausmo receptorių, todėl ir neskauda, bet išsivysto lėtinės kvėpavimo takų ligos.

2. Neignoruoju. Ignoruoju tik senus jau aptartus klausimus. Man įdomios Cibulio namo statybos, seku temas.

1. Šiek tiek išgąsdinote, bet jau kelio atgal nėra.

2. Vienu metu buvau tiek nusivylęs patyčiomis ir skepticizmu (ne apie jus čia kalbu), kad jau sakiau gana man tų patyčių ištrinsiu viską ir išsiregistruosiu. Bet kažkoks vidinis altruizmas dar vis pristabdo.
Atsakyti
Kodėl, cibuli, nevedi blog'o? Kaip suprantu dalinimosi informacija tikslas ne pasigirt 10-čiai supermamiečių, bet naudos kažkam duoti. Tai susisteminta informacija vienoj vietoj būtų labai šaunus dalykas. Čia tai viskas ratuku sukasi kas kelis puslapius ir pagrinde naudą gauna tik tie keli, kas seka.
Atsakyti
QUOTE(gediminas_ @ 2015 04 27, 12:29)
Kodėl, cibuli, nevedi blog'o? Kaip suprantu dalinimosi informacija tikslas ne pasigirt 10-čiai supermamiečių, bet naudos kažkam duoti. Tai susisteminta informacija vienoj vietoj būtų labai šaunus dalykas. Čia tai viskas ratuku sukasi kas kelis puslapius ir pagrinde naudą gauna tik tie keli, kas seka.

Nežinau. Kažkada dariau profesionalu internetinį puslapį. Turėjau daug lankytojų. Toks daiktas valgo daug resursų, jo palaikymas yra nepigus. O šiaip wordpresinis blogas manęs nedomina. O SM publikavimas nieko nekainuoja.
Atsakyti
QUOTE(cibulis @ 2015 04 27, 12:15)
1. Šiek tiek išgąsdinote, bet jau kelio atgal nėra.

Jeigu bus sandariai uždaryta, tai jokių problemų nebus.
Atsakyti
QUOTE(cibulis @ 2015 04 27, 12:34)
Nežinau. Kažkada dariau profesionalu internetinį puslapį. Turėjau daug lankytojų. Toks daiktas valgo daug resursų, jo palaikymas yra nepigus. O šiaip wordpresinis blogas manęs nedomina. O SM publikavimas nieko nekainuoja.

Gaila iš tiesų, nes tas pats wordpressinis blog'as yra labai šauni terpė susistemintai informacijai. O ją rinkti galima kad ir čia, nekeičiant diskusijų. Na, neprievartausiu drinks_cheers.gif
Atsakyti
Po truputį atsiranda alternatyvų SIP kontrukcijai
http://lt.lt.allcons...-neo-wall-skydu

Skydai Neowall gaminami LT. Koncepcija iš Pop-Up House + plokštės mūsų klimatui ir normalesniam rezultatui pasiekti.

P.S. čia rąstinių namų gamintojas gavęs nokautą ir pakeitęs savo orientaciją.

Karkasinių namų ateitis būtent ir bus tokie skydai kaip sip ar neowall.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo BangaS: 29 balandžio 2015 - 14:33
Idomu. Kalbejau ilgai Restoj su jais, paaiskino principus, sprendima.
Tipo SIP blogai, nes nekvepuoja OSB.
Naudoja Fanera ir MPP.
Kaina m2- nuo 100 €. Sstoris-20cm.

QUOTE(BangaS @ 2015 04 29, 13:32)
Po truputį atsiranda alternatyvų SIP kontrukcijai
http://lt.lt.allcons...-neo-wall-skydu

Skydai Neowall gaminami LT. Koncepcija iš Pop-Up House + plokštės mūsų klimatui ir normalesniam rezultatui pasiekti. 

P.S. čia rąstinių namų gamintojas gavęs nokautą ir  pakeitęs savo orientaciją. 

Karkasinių namų ateitis būtent ir bus tokie skydai kaip sip ar neowall.

Atsakyti