Įkraunama...
Įkraunama...

A, A+, A++ klasės, Pasyvus namas - 32

QUOTE(arkava @ 2015 04 24, 19:08)
Daugelis cia, pirma troba lipdo, graziu teoriju prisiskaite,  skaiciukus delioja, tobulybes, liambdu siekia  biggrin.gif . Daug diskutuoja, bet savo statybas retas kurs parodo.
Liepia glostyt vata, mm gaudo, kur jie galbut ir bereiksmiai

O kaip reikia statyti trobas? Aš statydamas antrą namą dar labiau sugriežtinčiau priežiūrą. Statybininkai staugtų ir ne tik žiurkes paliktų. Jei moku pinigus, tai ir kokybė turi būti. O moku aš tikrai daugiau nei rinkos vidurkis.

Jei tau atrodo, kad aš kabinėjuosi, kur nereikia, tai jau ateinančią žiemą galėsime palyginti gyvenimo išlaidas. Aš tikiuosi jau name gyventi.

Reikalavimai kokybei nemažėja. Štai kokiais menais užsiminėjame. Čia dar šiek tiek daugiau vaizdo. Galbūt vyrams pabaigus darbus ir premijas išrašysiu. Čia mano reikalas. Beje, vyrukams suorganizavau bilietus į Restą. Rytoj stogininkai nedirbs: nuvešiu į Gariūnus, į Restą. Sakė, kad nei vienas dar Gariūnuose nebuvęs. Ir į parodą būtinai reikia. Jie žmonės kaip ir mes.

Man tik įdomu, kas čia apie mane Restoje klausinėjo. Viename stende sakė, kad klausė ar buvo atėjęs Cibulis. Nesitikėjau tiek dėmesio. Klausinėjo pusamžis žilstelėjęs vyrukas. Greičiausiai reikėtų klausti vedinimo temoje, bet man dzin, nes neturiu ką slėpti. Jei kam įdomu, tai kitą šeštadienį (gegužės 2 d. 12.30 val.) per BTV rodys mano trobą. Laida - Statyk. Ir mane galėsite pamatyti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cibulis: 24 balandžio 2015 - 21:31
Ir dar noriu pridėti, jei kam kažkaip kreivai pasirodė, - tikrai negiriu Knauf vatos. Ji toks pats šūdas kaip ir visos. Stiklo vatos privalumas tik toks, kad ją galima visaip lankstyti, tampyti, spausti ir ji atstato savo formą. O Knauf vata (Isover to neturi) dar gaminama ir rulonais (Isover turi rulonus, bet jie lėvų matmenų), todėl gali atpjauti kokį nori plotį. Kadangi mano gegnių žingsnis pamestas, tai tokia vata man labai tinka. Be to nuo stiklo vatos čiupinėjimo man skauda krumplius: jausmas toks lyg būtų supjaustyti pirštai, be pirštinių neinu, nors iš pradžių vata atrodė maloni. Vakarais grįžęs nuo statybų žmonos kremu tepu rankas.
Atsakyti
QUOTE(BangaS @ 2015 04 24, 15:05)
Šiltnaminė plėvelė labai laikinas dalykas. Po 10 metų ji bus sukietėjusi ir gal net sutrupėjusi po tuo putplasčiu, čia tik savęs apgaudinėjimas.

Bangai, kodėl dingo informaciją apie tavo namo statybas? Čia dėl vagysčių nenori viešinti ar šiaip viskas sustojo? Žinau ir matau, kad mane ignoruoji (ir ne tik tu ignoruoji). Tavo reikalas. O Darius_333 su langais apie savo parduodamą mastiką susimovė. Jį reikėjo išbaninti, bet super moderatorės tylėjo. Nesąžininga. Nes kai kas išmeta reklama ir žmogus būna naujas, tai viską ištrina.

O šiaip tai Bangas nori visur tobulumo ir amžinybės. Taip nebūna. Ne tik statybose, bet ir žmogaus kūne. Tik siela amžina.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cibulis: 24 balandžio 2015 - 22:02
Kas antram puslapyje cibulis ginasi, kad jis ne lochas, o kiti bando įrodyt, kad lochas biggrin.gif Nieko įžeist nenoriu, bet šita tema labai stabiliai eina maždaug taip, kaip apibūdinau. Kodėl jūs negalit susitaikyt, kad jis stato taip, kaip jam atrodo geriausia ir reiktų praeit pro šalį, jei nepatinka? Nu arba bent jau po pirmų kartų nustot kabinėtis?

Nepykit, kad kišuosi ne savoj temoj smile.gif Šiaip norėjau paklaust, kur siga juostas perkat Vilniuj ar Kaune? Žiūriu, kad mažai kas jom prekiauja taip atvirai.
Atsakyti
QUOTE(gediminas_ @ 2015 04 24, 22:14)
Kas antram puslapyje cibulis ginasi, kad jis ne lochas, o kiti bando įrodyt, kad lochas

Šiaip norėjau paklaust, kur siga juostas perkat Vilniuj ar Kaune?

Aš senai žinau, kad esu lochas. Ir dar dvigubas. Ir net nebendau gintis.

O Siga Vilniuje prekiauja Ottenstein. Savanorių pabaigoje.
Papildyta:
QUOTE(gediminas_ @ 2015 04 24, 22:14)
Kas antram puslapyje cibulis ginasi, kad jis ne lochas, o kiti bando įrodyt, kad lochas

Kai SM kritiką ir patyčias išlaikai, gali varyti į politiką. Tai aš ir ruošiuosi, nes plaus dar ne taip.
Atsakyti
QUOTE(cibulis @ 2015 04 24, 22:11)
O kaip reikia statyti trobas? Aš statydamas antrą namą dar labiau sugriežtinčiau priežiūrą. Statybininkai staugtų ir ne tik žiurkes paliktų. Jei moku pinigus, tai ir kokybė turi būti. O moku aš tikrai daugiau nei rinkos vidurkis.

Jei tau atrodo, kad aš kabinėjuosi, kur nereikia, tai jau ateinančią žiemą galėsime palyginti gyvenimo išlaidas. Aš tikiuosi jau name gyventi.

Reikalavimai kokybei nemažėja. Štai kokiais menais užsiminėjame. Čia dar šiek tiek daugiau vaizdo. Galbūt vyrams pabaigus darbus ir premijas išrašysiu. Čia mano reikalas. Beje, vyrukams suorganizavau bilietus į Restą. Rytoj stogininkai nedirbs: nuvešiu į Gariūnus, į Restą. Sakė, kad nei vienas dar Gariūnuose nebuvęs. Ir į parodą būtinai reikia. Jie žmonės kaip ir mes.

Man tik įdomu, kas čia apie mane Restoje klausinėjo. Viename stende sakė, kad klausė ar buvo atėjęs Cibulis. Nesitikėjau tiek dėmesio. Klausinėjo pusamžis žilstelėjęs vyrukas. Greičiausiai reikėtų klausti vedinimo temoje, bet man dzin, nes neturiu ką slėpti. Jei kam įdomu, tai kitą šeštadienį (gegužės 2 d. 12.30 val.) per BTV rodys mano trobą. Laida - Statyk. Ir mane galėsite pamatyti.

Tave ir taip esu mates.. Ir su kauke ir be.. cool.gif

Nepamirsk Jim Beam israsyti ant pabaigos..
Atsakyti
Isover turi rulonais, Twin vadinasi. Visai normalus matmenys, 9m ilgio, dviguba. Kaip tik tokia virsuje perdangos isvyniojau.

Gediminui - radau kitokiu lipniu pleveliu, suklijuot sluoksnniams (garo, difuzinei). smile.gif Puikiai pasiteisino. Kaina- krikscioniska. smile.gif

QUOTE(cibulis @ 2015 04 24, 20:29)
Ir dar noriu pridėti, jei kam kažkaip kreivai pasirodė, - tikrai negiriu Knauf vatos. Ji toks pats šūdas kaip ir visos. Stiklo vatos privalumas tik toks, kad ją galima visaip lankstyti, tampyti, spausti ir ji atstato savo formą. O Knauf vata (Isover to neturi) dar gaminama ir rulonais (Isover turi rulonus, bet jie lėvų matmenų), todėl gali atpjauti kokį nori plotį. Kadangi mano gegnių žingsnis pamestas, tai tokia vata man labai tinka.  Be to nuo stiklo vatos čiupinėjimo man skauda krumplius: jausmas toks lyg būtų supjaustyti pirštai, be pirštinių neinu, nors iš pradžių vata atrodė maloni. Vakarais grįžęs nuo statybų žmonos kremu tepu rankas.

Atsakyti
QUOTE(arkava @ 2015 04 25, 05:56)
Isover turi rulonais, Twin vadinasi. Visai normalus matmenys, 9m ilgio, dviguba. Kaip tik tokia virsuje perdangos isvyniojau.

Gediminui - radau kitokiu lipniu pleveliu, suklijuot sluoksnniams (garo, difuzinei).  smile.gif Puikiai pasiteisino. Kaina- krikscioniska.  smile.gif

O kokia ta krikscioniska kaina ir kur pirkote, jeigu ne paslaptis? Nes broliukui neuzilgo skydini prades regzti, tai juostu sociai reikes.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noriukas5: 25 balandžio 2015 - 08:04
QUOTE(arkava @ 2015 04 25, 06:56)

Koks jos plotis? Man Isover kai siūlė, tai plotis buvo tik 56 cm. Man tokia per siaura, būtų daug sujungimo siūlių.
Atsakyti
[quote=cibulis,2015 04 24, 20:11]

Tai kai lyginsite, tai ziurekite i investuotas lesas i apsildyma ir ju atsipirkimo termina, ir ivertinkikite, kita niuansa, kaip jusu projekta, kai namo stogas atlieka sienos vaidmeni, tai yra mansardinis namas, as asmeniskai tokio nestatyciau, o jeigu butu dvieju aukstu tai butu normalus, bet realiai dvieju aukstu nevirskinu. Antras dalykas jeigu visi darbdaviai butu, kaip tu tai Lietuveleje is vis nebutu dirbanciuju, tipo as moku pinigus ir esu dievas, o paskui visi stebisi, kad kokioje Airijoje ar Anglijoje, dvigubai pigiau galima nusipirkti nama, o pagal pisi.. prota, tai dar mazai moki, nes kabinejisi prie nereiksmingu daluku, as statybininku vietoje senai buciau palinkejes laimingo kelio.
Atsakyti
Jei neklystu 120 cm. Plotis.
Tik tau liambda netiktu, nes mazoka...

QUOTE(cibulis @ 2015 04 25, 08:14)
Koks jos plotis? Man Isover kai siūlė, tai plotis buvo tik 56 cm. Man tokia per siaura, būtų daug sujungimo siūlių.

Atsakyti
QUOTE(Noriukas5 @ 2015 04 25, 18:05)

Tai kai lyginsite, tai ziurekite i investuotas lesas i apsildyma ir ju atsipirkimo termina, ir ivertinkikite, kita niuansa, kaip jusu projekta, kai namo stogas atlieka sienos vaidmeni, tai yra mansardinis namas, as asmeniskai tokio nestatyciau, o jeigu butu dvieju aukstu tai butu normalus, bet realiai dvieju aukstu nevirskinu. Antras dalykas jeigu visi darbdaviai butu, kaip tu tai Lietuveleje is vis nebutu dirbanciuju, tipo as moku pinigus ir esu dievas, o paskui visi stebisi, kad kokioje Airijoje ar Anglijoje, dvigubai pigiau galima nusipirkti nama, o pagal pisi.. prota, tai dar mazai moki, nes kabinejisi prie nereiksmingu daluku, as statybininku vietoje senai buciau palinkejes laimingo kelio.

Čia moka pinigus ir nori kokybės, kur problemos? Dar darbininkus ir į Resta 2015 už dyką nuveža smile.gif Na tai vaziuokit į tą savo Airiją ir pirkti namus po pigiai, ko čia verkiat dabar po kiekvieno Cibulio parasymo?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vaikis_: 25 balandžio 2015 - 18:28