QUOTE(arkava @ 2015 04 24, 19:08)
Daugelis cia, pirma troba lipdo, graziu teoriju prisiskaite, skaiciukus delioja, tobulybes, liambdu siekia . Daug diskutuoja, bet savo statybas retas kurs parodo.
Liepia glostyt vata, mm gaudo, kur jie galbut ir bereiksmiai
Liepia glostyt vata, mm gaudo, kur jie galbut ir bereiksmiai
O kaip reikia statyti trobas? Aš statydamas antrą namą dar labiau sugriežtinčiau priežiūrą. Statybininkai staugtų ir ne tik žiurkes paliktų. Jei moku pinigus, tai ir kokybė turi būti. O moku aš tikrai daugiau nei rinkos vidurkis.
Jei tau atrodo, kad aš kabinėjuosi, kur nereikia, tai jau ateinančią žiemą galėsime palyginti gyvenimo išlaidas. Aš tikiuosi jau name gyventi.
Reikalavimai kokybei nemažėja. Štai kokiais menais užsiminėjame. Čia dar šiek tiek daugiau vaizdo. Galbūt vyrams pabaigus darbus ir premijas išrašysiu. Čia mano reikalas. Beje, vyrukams suorganizavau bilietus į Restą. Rytoj stogininkai nedirbs: nuvešiu į Gariūnus, į Restą. Sakė, kad nei vienas dar Gariūnuose nebuvęs. Ir į parodą būtinai reikia. Jie žmonės kaip ir mes.
Man tik įdomu, kas čia apie mane Restoje klausinėjo. Viename stende sakė, kad klausė ar buvo atėjęs Cibulis. Nesitikėjau tiek dėmesio. Klausinėjo pusamžis žilstelėjęs vyrukas. Greičiausiai reikėtų klausti vedinimo temoje, bet man dzin, nes neturiu ką slėpti. Jei kam įdomu, tai kitą šeštadienį (gegužės 2 d. 12.30 val.) per BTV rodys mano trobą. Laida - Statyk. Ir mane galėsite pamatyti.