QUOTE(cibulis @ 2015 04 16, 21:34)
Kodėl taip įžeidžiančiai? Kodėl tiek pykčio ir pagiežos? Jie normalūs LT piliečiai, vardai lietuviški: Juozas ir Valdas. Vienas iš Šiaulių, kitas - nuo Klaipėdos. Bet ar tai esmė. Alkotesteris padėjo: negeria, dirba. Nereikia iš karto nurašinėti žmonių. Nei aš, nei tu nesame tobuli. Aš gal net iš viso lėvas ir brokuotas, bet nežemink kitų.
Aš gi nedalyvauju konkurse, kas greičiau pastatys namą. Mano tikslas - šiltas namas.
Papildyta:
Kodėl taip grynai lietuviškai: kas kiek uždirbo? Kaip galima taip pavydėti? Turėtų būti sunku gyventi.
Su žmonėmis sutariau, kad gaus visus pinigus, kai baigs darbą (turime rašytinę sutartį, dirba tiesiogiai man be šefo, pinigiai didesnis jiems, o man kainuos dar pigiau). Neturi pinigų, nėra pagundų gerti. Kai baigs ir gaus daug pinigų, tegul geria, čia jų reikalas.
Toki
Beje, nesu aš jau toks kaip atrodo: atvežiau žmonėms bulvių, svogūnų, vištienos, grybų, žuvies ir viskas už mano sąskaitą, nemokamai. Dar ir alaus šeštadienį per atvėlykį nupirkau. Nebūk spaudikas.
Aš gi nedalyvauju konkurse, kas greičiau pastatys namą. Mano tikslas - šiltas namas.
Papildyta:
Kodėl taip grynai lietuviškai: kas kiek uždirbo? Kaip galima taip pavydėti? Turėtų būti sunku gyventi.
Su žmonėmis sutariau, kad gaus visus pinigus, kai baigs darbą (turime rašytinę sutartį, dirba tiesiogiai man be šefo, pinigiai didesnis jiems, o man kainuos dar pigiau). Neturi pinigų, nėra pagundų gerti. Kai baigs ir gaus daug pinigų, tegul geria, čia jų reikalas.
Toki
Beje, nesu aš jau toks kaip atrodo: atvežiau žmonėms bulvių, svogūnų, vištienos, grybų, žuvies ir viskas už mano sąskaitą, nemokamai. Dar ir alaus šeštadienį per atvėlykį nupirkau. Nebūk spaudikas.
Tokie ir darbininkai, seniausiai jau turejo pabaigti darbus, menesi krapstosi, o padare keliu dienu darba. Panasu, kad ir minimumo neuzsidirbs:) tai visus pinigus gal ir gaus, tik ka grize zmonai ir vaikam pasakys, kad dirbo tris menesius, o uzdirbo pora tukstanteliu:) isvis kaip mat is namu:)
Neskaiciuojam kitu zmoniu pinigu, tik gaila tokiu zmoniu, kad noro dirbti nera.