Įkraunama...
Įkraunama...

A, A+, A++ klasės, Pasyvus namas - 32

QUOTE(vaikis_ @ 2015 04 15, 18:04)
o kaip su aliuminem sistemom, jeigu pirmosios durys neturetu buti pacios silciausios ?

Aliumines jau deda ir į komercines patalpas, dėl stabilumo ir ilgaamžiškumo jokių problemų, mažiau reguliavimo, bet pas mus dar neveža šilto profilio su 40-50mm termoizoliaciniais intarpais tarp vidinės ir išorinės aliuminio dalies.

Žadate dvejas duris dėtis, kaip seniau mėgdavo? Aš irgi apie tai galvojau.

QUOTE(skyroja @ 2015 04 15, 19:33)
Bangai, ka pats i savo nama numates?

Čia man skaudi tema.

Kaip su terasos balkoninem durims. Daryt su aliuminio slenksciu su plastikiniu intarpu ar geriau slenkstis is langinio profilio? Jei naudoti langini profili, butu sandariau ir siltesnis slenkstis, bet jo aukstis apie 7cm, tai langininkai siulo leisti ji zemyn apie 2-3 cm, kad gautusi zemesnis slenkstis.

Šiltesnės ir sandaresnės bus balkoninės.

Pas mane pamatine plokstem su apsiltinimu, tai reiktu pjaustyt siltinima, kad pritvirtinti kampuocius prie plokstes sono.
Ar yra koks nors kitoks tvirtinimo budas tvirtinti nuo plokstes virsaus su Z formos laikikliais?

Firminių "Z" neteko matyti. Manau, kad tokių nėra. Teks išpjauti putplastį.
Atsakyti
g.gif balkono durys-balkonui, iejimo-iejimui. Is kur cia tokie pastebejimai, vertinimai?

QUOTE(BangaS @ 2015 04 16, 06:25)

Šiltesnės ir sandaresnės bus balkoninės.

Atsakyti
QUOTE(BangaS @ 2015 04 16, 07:25)
Aliumines jau deda ir į komercines patalpas, dėl stabilumo ir ilgaamžiškumo jokių problemų, mažiau reguliavimo, bet pas mus dar neveža šilto profilio su 40-50mm termoizoliaciniais intarpais tarp vidinės ir išorinės aliuminio dalies.

Žadate dvejas duris dėtis, kaip seniau mėgdavo? Aš irgi apie tai galvojau.

Pas mane numatytas "saltas" tamburas, todel jame nematau dideles prasmes kazko extramaliai silto deti. Tiesiog namo jungtis su garazu kur vidaus temperatura gali buti nors ir 12.

http://www.talpykla.com/?di=51E0
Atsakyti
QUOTE(vaikis_ @ 2015 04 16, 08:22)
Pas mane numatytas "saltas" tamburas, todel jame nematau dideles prasmes kazko extramaliai silto deti. Tiesiog namo jungtis su garazu kur vidaus temperatura gali buti nors ir 12.

http://www.talpykla.com/?di=51E0

Labai gera ideja, pats kazkada tokia pacia minti vysciau. Idomu butu planeli pamatyt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ble: 16 balandžio 2015 - 08:34
QUOTE(arkava @ 2015 04 16, 07:40)
g.gif balkono durys-balkonui, iejimo-iejimui. Is kur cia tokie pastebejimai, vertinimai?

Užklausimas buvo apie duris į terasą.
Atsakyti
QUOTE(*** @ 2015 04 16, 08:33)
Labai gera ideja, pats kazkada tokia pacia minti vysciau. Idomu butu planeli pamatyt.

planelis elementarus kazkada buvau patalpines i individualiu namu tema, is kaires i desine
siaurineje puseje -WC1, virtuve, katiline, WC2, drabuzine
pietineje 41 kv.m svetaine, kambarys1, kambarys2, miegamasis. Garazas sujungtas stikliniu tamburu. Viso ~125 kv.m atmetus stiklini 6kv.m tambura bei 36kv.m garaza.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vaikis_: 16 balandžio 2015 - 10:15
QUOTE(Orginalus @ 2015 04 16, 00:55)
Mintai, o kokio gamintojo pas tave durys?

Rehau PHZ durinis profilis.
Atsakyti
QUOTE(mintas @ 2015 04 15, 22:27)
Specialiai lauko durims gaminamas profilis apačioje yra kitoks, nei pavyzdžiui balkono durų atveju. Per tarpinę nelaipioji.
Papildyta:
Bent jau savo durų atveju, nei nestabilumu, nei sandarumo trūkumu negaliu skųstis.

Palauk kelis metus smile.gif
Atsakyti
Balandžio 20 d. (ateinantį pirmadienį) bus mėnesis kaip šiltiname stogą. Šiandieną realiai priiminėjome pirmą darbų etapą: lipnios juostos suklijavimą, gegnių šonų pastorinimą, smeigių/medvarščių nupjovimą ir kitus paruošiamuosius darbus. Dar šiek tiek liko, pabaigs kaip tik iki pirmadienio. Štai kokiomis nesąmonėmis užsiiminėjame: 1 nuotrauka, antra nuotrauka, trečia nuotrauka, ketvirta nuotrauka ir penkta nuotrauka. Nemanau, kad ekovata būtų užpūtusi geriau visus tarpus, skyles. Gal ir būtų užpūtusi, bet tikrai nebūčiau žinojęs užpūtė ar neužpūtė. Dabar kuo puikiausiai viską galiu sukontroliuoti. Kitą savaitę prasidės linksmesnė dalis: vatos dėjimas tarp gegnių. Kaip ir žadėjau, pasidalinsiu video kaip stiklo vato yra pjaustoma ir koks variantas būna ją sudėjus.

Dar kelios nuotraukos, kokią kokybę galima išgauti su vata: pirma nuotrauka, antra nuotrauka, trečia nuotrauka.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cibulis: 16 balandžio 2015 - 21:19
Tai tie Ravshan ir Dzumsud is Saules miesto da dirba:))) ?
Nu neskubat, neskubat...

QUOTE(cibulis @ 2015 04 16, 20:10)
Balandžio 20 d. (ateinantį pirmadienį) bus mėnesis kaip šiltiname stogą.

Atsakyti
QUOTE(arkava @ 2015 04 16, 21:20)
Nu neskubat, neskubat...

Po 100e jau uzsidirbo vyrai!
Atsakyti
QUOTE(arkava @ 2015 04 16, 21:20)
Nu neskubat, neskubat...

Kodėl taip įžeidžiančiai? Kodėl tiek pykčio ir pagiežos? Jie normalūs LT piliečiai, vardai lietuviški: Juozas ir Valdas. Vienas iš Šiaulių, kitas - nuo Klaipėdos. Bet ar tai esmė. Alkotesteris padėjo: negeria, dirba. Nereikia iš karto nurašinėti žmonių. Nei aš, nei tu nesame tobuli. Aš gal net iš viso lėvas ir brokuotas, bet nežemink kitų.

Aš gi nedalyvauju konkurse, kas greičiau pastatys namą. Mano tikslas - šiltas namas.
Papildyta:
QUOTE(*** @ 2015 04 16, 21:24)
Po 100e jau uzsidirbo vyrai!

Kodėl taip grynai lietuviškai: kas kiek uždirbo? Kaip galima taip pavydėti? Turėtų būti sunku gyventi.

Su žmonėmis sutariau, kad gaus visus pinigus, kai baigs darbą (turime rašytinę sutartį, dirba tiesiogiai man be šefo, pinigiai didesnis jiems, o man kainuos dar pigiau). Neturi pinigų, nėra pagundų gerti. Kai baigs ir gaus daug pinigų, tegul geria, čia jų reikalas.

Beje, nesu aš jau toks kaip atrodo: atvežiau žmonėms bulvių, svogūnų, vištienos, grybų, žuvies ir viskas už mano sąskaitą, nemokamai. Dar ir alaus šeštadienį per atvėlykį nupirkau. Nebūk spaudikas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cibulis: 16 balandžio 2015 - 21:34