Įkraunama...
Įkraunama...

A, A+, A++ klasės, Pasyvus namas - 32

QUOTE(BangaS @ 2015 04 15, 09:53)
Ar PVC durų nereiks pareguliuoti prieš žiemą, kad gerai pritrauktų ir būtų sandaru panašiai kaip langų?  Ar atlaikys rankena dažną darinėjimą?  Kaip išspręstas slenksčio sandarumas jūsų žiūrėtose PVC duryse?
Ar įmanoma įdėti kokią nors padoresnę spyną nei eina gamyklinė?

Nuo kada Tilas pradėjo daryti kompozitines duris?
Ar čia tik varčios šiluminis laidumas, ar kartu ir staktos?

PVC durys reikes reguliuoti, bus galima padaryti kartu su langu reguliavimu.
Cia daznas darinejimas rankenai kaip kenkia? nauja rankena galima pakeisti.
Slenkscio sandarumas - vietoj aliuminio slenkscio su plastiko intarpu naudojamas toks pat PVC profilis kaip ir duru staktos.

Del spynos niuansas aktualus, reikes pasidometi.

Tilas nesiskelbia gaminantis kompozicines. Kompozicines gamina Viking (skelbia Ud = 0.63 w/m2k buklete, detalesniu rastu neradau).
Atsakyti
PVC uzdarymas ir man nelabai patinka, bet... (prispaudimas laužiant rankena i viršu).
Serdele elementari, salanti.

Viking ziurinejau, bet ispudzio nepadare, apart kainos. doh.gif

QUOTE(skyroja @ 2015 04 15, 08:47)
Slenkscio sandarumas - vietoj aliuminio slenkscio su plastiko intarpu naudojamas toks pat PVC profilis kaip ir duru staktos.

Tilas nesiskelbia gaminantis kompozicines. Kompozicines gamina Viking (skelbia Ud = 0.63 w/m2k buklete, detalesniu rastu neradau).

Atsakyti
QUOTE(arkava @ 2015 04 15, 11:03)
PVC uzdarymas ir man nelabai patinka, bet... (prispaudimas laužiant rankena i viršu).
Serdele elementari, salanti.

Viking ziurinejau, bet ispudzio nepadare, apart kainos.  doh.gif

Tai tarpko renkates ?
Tilas (durufabrikas)
Viking
UAB Wenge (Kleizio pagal uzsakyma darytos durys)
is PVC langu profilio
kokios dar galimybes is siltu duru?
Atsakyti
Tai as jau susidejes pvc Kommerling 88.
smile.gif

QUOTE(skyroja @ 2015 04 15, 10:49)
Tai tarpko renkates ?
Tilas (durufabrikas)
Viking
is PVC langu profilio

Atsakyti
Lauko duru pasirinkimsa:
Tilas (durufabrikas.lt)- U 0.58
Viking (vilniausdurys.lt) - U 0.63
Viljandi - U 0.77
Skydas 2000 - U 1.0

is PVC langu profilio:
Komerling 88 Plus
Veka Softline 82

Atsakyti
mano, subjektyvia nuomone, ar U 0,58 ar U 0,77 - gyvenant nesijaus smile.gif
jei bus sandarios - tik pliusas.
Tie visi U- teoriniai skaiciukai, daugiau nieko

QUOTE(skyroja @ 2015 04 15, 13:10)
Lauko duru pasirinkimsa:
Viljandi - U 0.77
Skydas 2000 - U 1.0

is PVC langu profilio:
Komerling 88  Plus
Veka Softline 82

Atsakyti
QUOTE(skyroja @ 2015 04 15, 09:47)

Man nepatiktų kviestis langų meistrą 2 kartus per metus.
Nuo dažno darinėjimo ir gana didelės jėgos rankena pradeda klebėti balkoninio tipo duryse. Bent jau iš savo praktikos tiek pastebėjau nesigilinant į gamintoją.
Jeigu naudojamas toks pat profilis kaip ir staktos, tai jis nėra pritaikytas mindymui ir purvo kaupimuisi/valymui. Bent viena tarpinė bus numindžiota.

Atsakyti
QUOTE(BangaS @ 2015 04 15, 15:40)
Nuo dažno darinėjimo ir gana didelės jėgos rankena pradeda klebėti balkoninio tipo duryse. Bent jau iš savo praktikos tiek pastebėjau nesigilinant į gamintoją.
Jeigu naudojamas toks pat profilis kaip ir staktos, tai jis nėra pritaikytas mindymui ir purvo kaupimuisi/valymui.  Bent viena tarpinė bus numindžiota.

o kaip su aliuminem sistemom, jeigu pirmosios durys neturetu buti pacios silciausios ?
Atsakyti
QUOTE(BangaS @ 2015 04 15, 16:40)
Jeigu naudojamas toks pat profilis kaip ir staktos, tai jis nėra pritaikytas mindymui ir purvo kaupimuisi/valymui.  Bent viena tarpinė bus numindžiota.

Jei reiktu tik paskambinti, tai butu nieko, tik kad dazniausiai kvieti kvieti, vis uzsieme.

Bangai, ka pats i savo nama numates?

Tarkim, paradines durys aisku. Kaip su terasos balkoninem durims. Daryt su aliuminio slenksciu su plastikiniu intarpu ar geriau slenkstis is langinio profilio? Jei naudoti langini profili, butu sandariau ir siltesnis slenkstis, bet jo aukstis apie 7cm, tai langininkai siulo leisti ji zemyn apie 2-3 cm, kad gautusi zemesnis slenkstis.

Pas mane pamatine plokstem su apsiltinimu, tai reiktu pjaustyt siltinima, kad pritvirtinti kampuocius prie plokstes sono.

Ar yra koks nors kitoks tvirtinimo budas tvirtinti nuo plokstes virsaus su Z formos laikikliais?

Atsakyti
QUOTE(skyroja @ 2015 04 15, 12:49)
Tai tarpko renkates ?
Tilas (durufabrikas)
Viking
is PVC langu profilio

''Tilas'' turi didelių problemų arba su dažymo technologijos nesilaikymu, arba su dažų parinkimu. Labai didelė problema.
Nes mane jau pradeda pykinti nuo jų durų ir aš labai rimtai atsiminkite... doh.gif
Nei, pavalysi, nei prisiliesi prie jų. Aš jau nekalbu, jeigu kas nors išterlios statybų metu.
Papildyta:
PVC nesirinkau, dėl nestabilumo ir kartu ne sandarumo.
Atsakyti
QUOTE(BangaS @ 2015 04 15, 15:40)

Specialiai lauko durims gaminamas profilis apačioje yra kitoks, nei pavyzdžiui balkono durų atveju. Per tarpinę nelaipioji.
Papildyta:
QUOTE(Robertinas 125 @ 2015 04 15, 20:53)

PVC nesirinkau, dėl nestabilumo ir kartu ne sandarumo.

Bent jau savo durų atveju, nei nestabilumu, nei sandarumo trūkumu negaliu skųstis.
Atsakyti
QUOTE(mintas @ 2015 04 15, 21:27)
Specialiai lauko durims gaminamas profilis apačioje yra kitoks, nei pavyzdžiui balkono durų atveju. Per tarpinę nelaipioji.
Papildyta:
Bent jau savo durų atveju, nei nestabilumu, nei sandarumo trūkumu negaliu skųstis.

Mintai, o kokio gamintojo pas tave durys?
Papildyta:
QUOTE(skyroja @ 2015 04 15, 14:10)
Lauko duru pasirinkimsa:
Viljandi - U 0.77
Skydas 2000 - U 1.0

is PVC langu profilio:
Komerling 88  Plus
Veka Softline 82

Tai kad tiek veka tiek komerling, turi aliumininius slenkscius, tai yra specialios lauko durys ir neturi jokio beveik slenkscio,tau ten siulo balkonines duris man atrodo.
Atsakyti