As link pabaigos D. Rubinos "Baltoji Kordobos balande". Klausausi, kaip kazkada vaikysteje mociutes pasakojimo apie kara labai idomi knyga, ir balsas vyro geras..visdelto skaitymas ir ntnacija labai svarbu.
Norejau paklausti, kas skaites "leonardo braizas" ar patiko? Ar gera, nes va Sauletoje gatves puseje, man kazkaip ne taip sauleta knyga, kaip Kanarele ir balande
Smagiai pasisėdėjom. Atsiprašau, jei per daug pliurpiau niekus - karma tokia.
Filmas, kurį minėjau, bet dar nežiūrėjau: Šventi svečiai arba "Ushpizin".
Filmas, kurį minėjau, bet dar nežiūrėjau: Šventi svečiai arba "Ushpizin".
Taip pat МНОЖЕСТВЕННЫЕ УМЫ Билли Миллигана.
QUOTE(Helianta @ 2015 07 15, 20:58)
Nebent koks force majeure dėl vaikų.
QUOTE(Brūkšniukas @ 2015 07 16, 09:51)
gal gali įsimesti Maro dieną (ar valandą)
deja, visgi tas force majeure sutrukdė sudalyvauti... iš namų tik apie 18:30 galėjau išvykti, tai nebūčiau jau jūsų radusi.
Brūkšniuk, teks kitais būdais arba kitame meete tau knygą perduoti, jei iki tol kitais kanalais jos nepasiskolinsi.
QUOTE(klopedija @ 2015 07 16, 19:33)
Smagiai pasisėdėjom. Atsiprašau, jei per daug pliurpiau niekus - karma tokia.
Smagiai 😍 Ir nemanau, kad aš mažiau 😀 O ir ar ne tam susirenkam?
Aha, smagiai pabuvom - nors ir vėsoka (liepos vidurys - suprantama ). Ir temas tokias, hm, sakyčiau filosofines pagvildenom
noriu dar. Kada? Kur? Gal ne kabako viduje?
noriu dar. Kada? Kur? Gal ne kabako viduje?
Isklausiau "Baltaja Kordobos balande", kazkaip pabaiga man nepatiko..nors visas tas gyvenimiskai, karmiskai, istoriskai susuktas detektyvas....nu labai itraukiantis...apie inkvizicija is viso idomu ir baisu zinoti
Alchemie, as esu skaiciusi "Leonardo braiza". Man patiko, nors balande ir kanarele pasirode stipresnes "Sauletaja puse" irgi skaiciau. Trukde pries tai matytas serialas, ypatingo ispudzio nepaliko. "Petruskos sindromo" dar neskaiciau.
Siuo metu skaitau J.Cronino "Pereja" ir klausausi A. Valentinovo "Ola". Itariu, kad pastaraja klausausi jau ne pirma karta, bet vis tiek gerai
Patikrinau svetaineje. Akurat, "Ola" jau klausyta kazkada pries 2011 rugseji
Siuo metu skaitau J.Cronino "Pereja" ir klausausi A. Valentinovo "Ola". Itariu, kad pastaraja klausausi jau ne pirma karta, bet vis tiek gerai
Patikrinau svetaineje. Akurat, "Ola" jau klausyta kazkada pries 2011 rugseji
Kaip tik klausau Leonardo braiza...patinka...ypac kai randu tiesiog stulbinanciu panasumu su sunum ir jo raida...tiesa, jis ne kairiarankis, bet vaikysteje abiem rankom manevravo, pranasystes ne tokios, bet buvo pakankamai pasakymu, MATYMU, kurie pritrenkdavo...is klausos dainavo japoniskai, rusiskai, abecele 2 metu mokejo..o skaitymas..beviltiskai paaiskejusi disleksija
Ramu temoje.... nei apie varškę, nei apie gėjus.....
jeigu būtų karšta, sakyčiau, kad visos hamakuose snūduriuoja, bet kadangi ne itin šilta, tai, matyt, su arbata ir pledu?
o aš gadinau naktį su Ursulos Poznanski "Saeculum"
jeigu būtų karšta, sakyčiau, kad visos hamakuose snūduriuoja, bet kadangi ne itin šilta, tai, matyt, su arbata ir pledu?
o aš gadinau naktį su Ursulos Poznanski "Saeculum"
As poliklinikoje eileje sededama (kadangi si menesi reikia daug i poliklinika ) kankinu pabaiga apie varske klausausi D. Rubinos Leonardo braiza, ir dar vakare lovoje prigulusi paskaitau Drakono raitele na ir visokiu vaikisku ale Raganele Vine , Lota mokosi vaziuoti dviraciu ir t.t. galvoje kose, bet pamazu atrodo ji valosi, tuoj bus palaiminga tustuma o kai nueisiu i kirpykla tapsiu blondine