Įkraunama...
Įkraunama...

Knygų skaitytojų klubas, 92 laida

QUOTE(Brūkšniukas @ 2015 07 10, 11:48)
O aš kažkaip vargstu su "Juodąja knyga". verysad.gif Lyginant su "Mano vardas Raudona", visiškai neįdomu. Vietomis net gi užknisa.
Atsakyti
O man labai kliuna skaitove...nesuprantu, kaip akliesiems igarsinta knyga gali but taip vienoda. Labai truksta autores balso
Atsakyti
QUOTE(klopedija @ 2015 07 10, 11:26)

dar Fungyje mane "kniso" jo nesugebėjimas mylėti ką turi šalia (Renata), o vietoj to beviltiškai mylėti (jeigu galima meile vadinti jausmą, kai žino tik meilės objekto išvaizdą, ir nėra jokio tarpusavio santykio) ax.gif

Pajuntau sąlyčio taškų su "Aistrų našta" ax.gif ir eilinį kart pasijutau bejausme cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Brūkšniukas @ 2015 07 13, 08:59)
dar Fungyje mane "kniso" jo nesugebėjimas mylėti ką turi šalia (Renata), o vietoj to beviltiškai mylėti (jeigu galima meile vadinti jausmą, kai žino tik meilės objekto išvaizdą, ir nėra jokio tarpusavio santykio) ax.gif
Tai dabar Tau reikia skaityti "Petruškos sindromą" mirksiukas.gif .
Atsakyti
Isikankinau su knyga D. Rubinos "Sauletoje gatves puseje". Pasirodo as ir filma maciusi..Knyga bent jau man idomi savo aprasymais Taskento ir kaip visada visokiu meniniu detaliu...tiesa sita knyga ne tie patiko, kaip Ruskaja kanareika, bet igarsinimas mane labai nervino doh.gif
Klausau dabar D. Rubinos "Baltoji Kordobos balande"...kadangi daug kur Ipanijoje esu buvusi, tai be galo gera klausytis aprasymus gatviu, miestu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Helianta @ 2015 07 05, 23:12)
o liepos 13-17 savaitę kuri nors diena tiktų?

QUOTE(Alchemie @ 2015 07 05, 23:20)
Nebent 15 ar 16 diena, kitom, poliklinikos ir darbas..ir tai jauciu traukiniu vaziuociau biggrin.gif
16 d., ketvirtadienį, tinka? Kokią 16-17 val. "Miesto sode"? mirksiukas.gif
Alchemie, reiktų iki Muzikinio teatro važiuoti ir per parkelį į "Laisvę"... mirksiukas.gif

Kas jungiasi?! ax.gif
Atsakyti
QUOTE(klopedija @ 2015 07 13, 18:30)
Alchemie, reiktų iki Muzikinio teatro važiuoti ir per parkelį į "Laisvę"...  mirksiukas.gif

Kas jungiasi?!  ax.gif

as niekaip negalesiu verysad.gif dukrai atestatu iteikimas...

Atsakyti
Man geriau butu treciadieni, nes ketvirtadieni turiu paskaita.
Atsakyti
Trečiadienį aš negaliu. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(klopedija @ 2015 07 13, 17:30)
Alchemie, reiktų iki Muzikinio teatro važiuoti ir per parkelį į "Laisvę"...  mirksiukas.gif

Kas jungiasi?!  ax.gif

Man tiktų ketvirtadienį apie 16:30-17 val drinks_cheers.gif
Gaila, kad ne visoms tinka... Trečiadienį aš irgi negaliu. O penktadienis turbūt dar labiau netiktų, ar ne?
Atsakyti
Perskaiciau A. Tapino "Maro diena". Zemaites paveikslas ispudingas cool.gif , bet siaip man pirmoji knyga labiau prie sirdies buvo.

Isklausiau Pelevino "Generation P". Labiausiai patiko ape televizijos itaka zmogui, visa kita siaip sau.

Perskaiciau per pora dienu Alex Barclay detektyva "Tamsos svyturys". Labai neblogai susuktas detektyvas. Radau internete tesini, skaitysiu.

Daugiau kol kas pasigirti neturiu kuo. Rimtesnes knygas skaityti tingiu blush2.gif
Atsakyti
Nebeiseina sia savaite, man paskyre fizioterapines proceduras vidury dienos, tai doh.gif suvazineti jau nebespesiu verysad.gif
Klopedija, tu geriau pas mane su nakvyne atvaziuok biggrin.gif
Atsakyti