Įkraunama...
Įkraunama...

Knygų skaitytojų klubas, 92 laida

QUOTE(Alchemie @ 2015 07 05, 11:52)
o ir Kaune as nu labai blogai orientuojuosi, tik Laisve, traukiniu ir autobusu stotis, daugiau doh.gif su automobiliu doh.gif

užtenka ir tiek, susitikimai dažniausiai ir būna Laisvės al. arba visai šalia jos mirksiukas.gif
o liepos 13-17 savaitę kuri nors diena tiktų?

QUOTE(giluze @ 2015 07 05, 16:49)
Svetimšalėj dar man įstrigo, kaip ankstyvą pavasarį virė abrikosų uogienę ir  ravėjo daržus.  doh.gif  biggrin.gif

doh.gif man tokie neatitikimai knygose irgi užstringa
Atsakyti
Nebent 15 ar 16 diena, kitom, poliklinikos ir darbas..ir tai jauciu traukiniu vaziuociau biggrin.gif
Atsakyti
Poilsiaudama kaime pabaigiau V. Grainytės "Pekino dienoraščius". Puiki, smagi knyga - Navakas teisingai ją komentuoja, kad knyga be alpulių ir be pasibaisėjimo, tiesiog įvykių, būsenų fiksacija.
Rekomenduoju atostogoms biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(klopedija @ 2015 07 05, 10:18)
drinks_cheers.gif
Būtų smagu, jei vilnietės pajudintų savo "ratus". Susikooperuotų ir paaukotų pusdienį.  Saintlina, Sofija, Pajauta ir kitos, ką manot?.. mirksiukas.gif
Papildyta:
P.s.
Pajauta prašapo... mastau.gif

Meetas puiku thumbup.gif bet aš asmeniškai galiu nebent pusnaktį paaukoti, nes vasarą mano darbo valandos 8 - 19 arba 20 valanda... nebent savaitgalį, bet tik ne ateinantį, oi, ir ne dar kitą. Man tiktų 25 - 26 dieną biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(giluze @ 2015 07 05, 16:49)
Oi ne, tik ne Svetimšalė. Pirmą dalį skaičiau, pasibaisėjau. Matai, ji tai pats tikriausias meilės romanas, o maniškė visai kas kita. Ją pavadinti meilės romanu galėjo tik neskaitęs žmogus. Ir meilės abiejose knygose labai skiriasi.  Svetimšalėj dar man įstrigo, kaip ankstyvą pavasarį virė abrikosų uogienę ir  ravėjo daržus.  doh.gif  biggrin.gif

Kazkaip neatsimenu abrikosu uogienes, bet tikiu tavim, netikrinsiu lotuliukas.gif Man kazkaip pirma dalis pasirode nieko visai. Gal tiesiog galva tuo metu buvo poilsio istroskus blush2.gif
As pasikartojau "Vilko valanda" ir dabar skaitau "Maro diena". Pirma knyga man labiau patiko.
Atsakyti
labas, labai noreciau suzinoti eilerascio autoriu, kurioje temoje galeciau paklausti?aciu
Atsakyti
QUOTE(bichter @ 2015 07 07, 22:09)
labas, labai noreciau suzinoti eilerascio autoriu, kurioje temoje galeciau paklausti?aciu

klauskit čia. Gal kas ir žinos smile.gif
Papildyta:
QUOTE(klopedija @ 2015 07 05, 08:18)
Būtų smagu, jei vilnietės pajudintų savo "ratus". Susikooperuotų ir paaukotų pusdienį.  Saintlina, Sofija, Pajauta ir kitos, ką manot?.. mirksiukas.gif

aš, deja, irgi kol kas negalėsiu..
Atsakyti
ATSIPRASAU kad taip padrykai surasysiu...

...kalnu, prie mariu melynu, kur saule kaip ugnis
ziedai pritvinke vyno...
prisedau pailset, ir tuoj vilnis sapnu,
kaip mylimos ranka mane apsikabino...
As sapnavau karklus, nuleidusius sakas,
as sapnavau bites ant snaranciu ciobreliu..
Vienplauke mergina skubejo i lankas
ir melze zalmarges , priklaupusi ant keliu...
Primerkiu vel akis ir nusklendi sapnai
be vejyj tylumoj arai margi skrajojo ..
Vel saule kaip ugnis, vel roziu kaspinai
viliojanciai vel draikes prie tavo koju.
....
GAl kuri zino kas sio eilerascio autorius?? aciu
Atsakyti
Klopedija, Fungi perskaičiau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Brūkšniukas @ 2015 07 09, 10:33)
Klopedija, Fungi perskaičiau ax.gif
Ir?.. mirksiukas.gif
Atsakyti
Na.....pirma - keista knyga, nes moteris rašo apie vyro vidinius išgyvenimus.

man smarkiai per daug savigailos ir vidinės baimės (manymas, kad negali mylėti)

Per didelis įsijautimas į kančią ir į jausmą, kad jis - ne savo vietoje.

keistas prisirišimas prie jaunystėje išgirstų tezių.... kurių velnių? g.gif

Kodėl knyga traktuojama kaip meilės, jeigu visa ko centre yra pasakojimas apie save? pirmu asmeniu doh.gif

o tu? mirksiukas.gif
Atsakyti
As klausau D. Rubinos, "Sauletoje gatves puseje"...rankdarbiai dukros uzsakyti, nunerti pakalika pimpackiuka doh.gif biggrin.gif
Atsakyti