Įkraunama...
Įkraunama...

Knygų skaitytojų klubas, 92 laida

QUOTE(klopedija @ 2015 06 30, 15:58)

Brūkšniuk, aš už vietas, kur būtų patogu visoms atlėkt ir išsilakstyt. Manau, mūsų laukte laukia "Miesto sodas".  biggrin.gif

bet galima suderinti naują vietą, maistą, ir centrą.

Va, dar Green caffe Maironio gatvėje yra. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2015 06 29, 13:38)
Lietuviskai butu Kordoba 4u.gif

Nepasitikrinau blush2.gif Klausiausi rusiskai savo laiku
Atsakyti
Vakar pabaigiau skaityti С. Флетчер "Колдунья". Kažkaip labai laiku pasimaišė po akimis. Perskaičiau susižavėjus. Skaityklėj šita knyga pas mane buvo įdėta į Meilės romanų skyrių tam atvejui, jei norėtųsi kokio muilo. Jeigu aš tokias visas ten pasidėjus, tai puiku. biggrin.gif Meilės istorija mano skonio, neseilėta. Susižavėjau Škotijos gamta (labai jau gražiai aprašyta) ir istorija - eisiu paknist ko nors apie Škotijos klanus. Jeigu nieko nerasiu, ieškosiu R. L. Stivensono "Pagrobtasis. Katriona". Kažkada skaičiau, ir liko toks miglotas įspūdis apie klanus. Dabar bus pats tas pagal likusią nuotaiką.
Atsakyti
QUOTE(klopedija @ 2015 06 30, 15:58)
Brūkšniuk, aš už vietas, kur būtų patogu visoms atlėkt ir išsilakstyt. Manau, mūsų laukte laukia "Miesto sodas".  biggrin.gif

ooo, "bręsta" meet'as Kaune thumbup.gif
Vasarą reikia nors kartą susitikti ten, kur galėtume lauke pasisėdėti. Į vidų spėsim sulįsti, kai orai subjurs. "Miesto sodas" man labai tinka ir patinka 4u.gif
Kada? Bandom kitą savaitę, ar dar kita geriau būtų?

QUOTE(prieplauka @ 2015 07 01, 11:35)
nuo kurios knygos patartumėt pradėt pažintį su Undine Radzevičiūte?

galima ir nuo apsakymų, "Baden Badeno nebus". Trumputės istorijos, bet bus aišku, ar "kabina" jos stilius, ar ne.
"Frankburgas" irgi tinka pirmai pažinčiai. Greitai suskaičiau, kada nors reiks pakartoti, patiko.
"Žuvų ir drakonų" dar neskaičiau, reiks nusipirkti. "180" laukia savo eilės lentynoje.

QUOTE(Brūkšniukas @ 2015 07 02, 08:27)
Va, dar Green caffe Maironio gatvėje yra. mirksiukas.gif

bet Maironio gatvėje lauke gi nelabai pasėdėsim... tokias vietas geriau vėlyvam rudeniui, žiemai, pavasariui pataupyti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Helianta @ 2015 07 04, 23:23)
ooo, "bręsta" meet'as Kaune thumbup.gif
drinks_cheers.gif
Būtų smagu, jei vilnietės pajudintų savo "ratus". Susikooperuotų ir paaukotų pusdienį. Saintlina, Sofija, Pajauta ir kitos, ką manot?.. mirksiukas.gif
Papildyta:
P.s.
Pajauta prašapo... mastau.gif
Atsakyti
Gal kas suprastų, kokie čia monai? http://www.nordina.l...netu-17-LT.html
Pasmalsavau, įsidėjau tris knygas į krepšelį - 0.00 €, tik už siuntimą 4.34 €. Panašu į sūrį pelėkautuose. blink.gif
Atsakyti
O tu prisiregistravai? Man atrodo, kad paspaudus uzsakyti, jie tada uzsako knyga ir tave informuoja, ar turi, ar ne, o siuntimas visada turi kaina unsure.gif
As mielai i Kauna, o bet taciau, kita savaite su poliklinikom, GKK ir mokyklom dar kankinuosi verysad.gif doh.gif plauku spalva pakeiciau nemokamai per sitas dvi savaites verysad.gif o ir Kaune as nu labai blogai orientuojuosi, tik Laisve, traukiniu ir autobusu stotis, daugiau doh.gif su automobiliu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2015 07 05, 12:52)
O tu prisiregistravai?
As mielai i Kauna, (...) tik Laisve
Ten neprašo registruotis, yra tik užsakymo forma: http://www.nordina.lt/checkout-LT.html . Supratau, kad užsisakai, o tada atsiunčia apmokėjimo rekvizitus.
Man nekyla klausimų dėl siuntos mokesčio. Kyla klausimas, kodėl knygos dykai? blink.gif
Nuo Laisvės al. retai kada nuklystam mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo klopedija: 05 liepos 2015 - 12:07
QUOTE(giluze @ 2015 07 03, 09:17)
Vakar pabaigiau skaityti С. Флетчер "Колдунья". Kažkaip labai laiku pasimaišė po akimis. Perskaičiau susižavėjus. Skaityklėj šita knyga pas mane buvo įdėta į Meilės romanų skyrių tam atvejui, jei norėtųsi kokio muilo. Jeigu aš tokias visas ten pasidėjus, tai puiku.  biggrin.gif Meilės istorija mano skonio, neseilėta. Susižavėjau Škotijos gamta (labai jau gražiai aprašyta) ir istorija -  eisiu paknist ko nors apie Škotijos klanus.

Pabandyk D. Gabaldon "Svetimsale". Nieko rimto bet pirmos 2 dalys visai skaitomos ir apie Skotija. Ir meiles yra smile.gif
Atsakyti
QUOTE(langana @ 2015 07 05, 16:02)
Pabandyk D. Gabaldon "Svetimsale". Nieko rimto bet pirmos 2 dalys visai skaitomos ir apie Skotija. Ir meiles yra smile.gif

Oi ne, tik ne Svetimšalė. Pirmą dalį skaičiau, pasibaisėjau. Matai, ji tai pats tikriausias meilės romanas, o maniškė visai kas kita. Ją pavadinti meilės romanu galėjo tik neskaitęs žmogus. Ir meilės abiejose knygose labai skiriasi. Svetimšalėj dar man įstrigo, kaip ankstyvą pavasarį virė abrikosų uogienę ir ravėjo daržus. doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(giluze @ 2015 07 05, 17:49)
ankstyvą pavasarį virė abrikosų uogienę ir  ravėjo daržus.  doh.gif  biggrin.gif
Škotijoj? hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(klopedija @ 2015 07 05, 19:42)
Škotijoj? hihihi.gif

Nu taip. biggrin.gif Po to man neliko jokio noro toliau skaityti.
Atsakyti