Įkraunama...
Įkraunama...

Knygų skaitytojų klubas, 92 laida

QUOTE(saintlina @ 2015 06 25, 20:31)
ir kaip? 
Ale mažne žiauriausią išsirinkai iš Nesbo pirmai pažinčiai unsure.gif

Įtraukė, sakiau, kad nuo šiol detektyvus skaitysiu biggrin.gif Tik nervina, kai nebeatsimenu veikėjų vardų, tada tenka vartyti knygos lapus ir pasitikrinti, ar čia tikrai tas, ta, bet nieko, adr palyginus mažai suskaičiau, įprasiu tongue.gif Patinka, kad yra lyrinių intarpų, na ir šiaip. Dar - tikiuosi, nepradėsiu sapnuoti majavykų smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Akmenskeltė: 25 birželio 2015 - 22:03
QUOTE(Akmenskeltė @ 2015 06 25, 23:01)
Įtraukė, sakiau, kad nuo šiol detektyvus skaitysiu biggrin.gif Tik nervina, kai nebeatsimenu veikėjų vardų, tada tenka vartyti knygos lapus ir pasitikrinti, ar čia tikrai tas, ta, bet nieko, adr palyginus mažai suskaičiau, įprasiu tongue.gif Patinka, kad yra lyrinių intarpų, na ir šiaip. Dar -  tikiuosi,  nepradėsiu sapnuoti majavykų smile.gif

Na va, pribaigtas sniego senis, liko tik balutė smile.gif Vyras paklausė, ar ir toliau skaitysiu detektyvus, atsakiau - nežinau, gal smile.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

jau kuris laikas, eidame per miestą mintyse renku kavinę knygėms biggrin.gif nes tikrai seniai tiesiog sėdėjom wub.gif

o aš puikiai praleidau savaitgalį su trimis Kolins "Bado žaidynėmis" wub.gif vis dėlto žiauri knyga - ne turiniu, o potekstėmis ir pamąstymais. vis dėlto unsure.gif
Atsakyti
Isklausiau ir as Rubinos trilogija. Tikrai patiko iki galo, treciaja dali isklausiau vos ne vienu prisedimu wub.gif Dar karta labai rekomenduoju "Baltaja Kordovos balande" mirksiukas.gif
Vakar perskaiciau Christina Baker Kline "Naslaiciu traukini". Istorine dalis labai patiko, nes nieko nezinojau apie toki elgesi su vaikais. Siuolaikine dalis truputi saldoka, bet tai nesutrukde perskaityti knygos per pusdieni. Ypac turimt omeny, kad reikejo tvarkytis namus doh.gif
Gavau Tapino "Maro diena", bet manau, kad pirma pasikartosiu "Vilko valanda" tongue.gif Zodziu, linksminu save
Atsakyti
QUOTE(Brūkšniukas @ 2015 06 29, 09:47)
jau kuris laikas, eidame per miestą mintyse renku kavinę knygėms biggrin.gif
Ir?.. biggrin.gif

QUOTE(langana @ 2015 06 29, 12:23)
Dar karta labai rekomenduoju "Baltaja Kordovos balande"  mirksiukas.gif
Priimu rekomendaciją. biggrin.gif Kaip tik skaitau "Petruškos sindromą", randu tai ko visada ieškau: savitą stilių, gražią kalbą, įdomų turinį. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(klopedija @ 2015 06 29, 12:19)

renku "per langą" biggrin.gif - Neries viešbučio kavinė, G vine, Algirdo viešbučio kavinė.... dabar daugiau neatsimenu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(langana @ 2015 06 29, 12:23)
Isklausiau ir as Rubinos trilogija. Tikrai patiko iki galo, treciaja dali isklausiau vos ne vienu prisedimu wub.gif Dar karta labai rekomenduoju "Baltaja Kordovos balande"  mirksiukas.gif

Lietuviskai butu Kordoba 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2015 06 29, 14:38)
Lietuviskai butu Kordoba 4u.gif
Taip ir išversta: https://www.knygos.l...rdobos-balande/
Papildyta:
Brūkšniuk, aš už vietas, kur būtų patogu visoms atlėkt ir išsilakstyt. Manau, mūsų laukte laukia "Miesto sodas". biggrin.gif
Atsakyti
As stovedama eilese labailetai skatau apie primy..ta varske biggrin.gif nu tikiuosi pabaigsiu...tiesiog jegu nera skaitymui, tai skaitau kaip kokia pirmoke sraiges greiciu
Atsakyti
nuo kurios knygos patartumėt pradėt pažintį su Undine Radzevičiūte?
Atsakyti
QUOTE(prieplauka @ 2015 07 01, 12:35)
nuo kurios knygos patartumėt pradėt pažintį su Undine Radzevičiūte?

Aš skaičius tik "Žuvys ir drakonai", bet man labai patiko..
Burnojau dėl pabaigos cool.gif ir ypač "vežė" senelės Amigorenos personalija biggrin.gif
Jei tik rasiu bibliotekoje U. Radzevičiūtės knygų daugiau, tai griebsiu visas iš eilės biggrin.gif

Bibliotekininkė "statė" totalizatoriuj, kad man U. Radzevičiūtės knyga nepatiks (po pokalbio ir mano negailestingos kritikos A. Žagrakalytės "Klarai"), bet pralošė. Bus viena įsimintiniausių knygų šiemet. Dar viena lietuvių autorė, kurią asmeniškai sau atradau ir džiaugiuosi.
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2015 07 01, 15:44)
Aš skaičius tik "Žuvys ir drakonai", bet man labai patiko..
Burnojau dėl pabaigos cool.gif ir ypač "vežė" senelės Amigorenos personalija biggrin.gif
Jei tik rasiu bibliotekoje U. Radzevičiūtės knygų daugiau, tai griebsiu visas iš eilės biggrin.gif

Bibliotekininkė "statė" totalizatoriuj, kad man U. Radzevičiūtės knyga nepatiks (po pokalbio ir mano negailestingos kritikos A. Žagrakalytės "Klarai"), bet pralošė. Bus viena įsimintiniausių knygų šiemet. Dar viena lietuvių autorė, kurią asmeniškai sau atradau ir džiaugiuosi.

Aš ir žadu prieiti kažkada prie šios autorės kūrybos, o "Klaros" nepribaigiau, mečiau.

Prisiėmiau visokios beletristikos, bet ryt išvažiuojam bastytis po pajūrį Latvijos, etc, tai nežinau, kiek aš skaitysiu per pastąrąsias dvi savaites, parsitįsiau Murakamio vieną knygą, Kęstučio Navako novelių knygą, Pauko "Sniegą", "Mažmožių dievą" ir t.t., ilgam užteks tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Akmenskeltė: 01 liepos 2015 - 20:41