QUOTE(adija5 @ 2015 06 11, 22:40)
Man antra diena neskaitadienis Po Fredrik Backman Gyveno kartą Uvė .Tiek gerų emocijų pasikroviau,kad bijau išblaškyt.Labai šiltai liūdnai linksma gera knyga.Herojus 59 metų,bumbeklis kokių reta,tikrai iki svajonių jaunikio netraukia ,bet širdin įkrito Rekomenduoju.Nuobodu nebus.Bus linksma.Ir graudu .
ne aš viena tokia jautri, pasirodo Panašiai ir aš po šitos knygos jaučiausi Panaši savijauta buvo po Herriot 'Kas nuostabu ir išmintinga' Neskaitei?
Papildyta:
QUOTE(langana @ 2015 06 02, 12:02)
Taip pat perskaiciau per pusantros dienos Stef Penney "Nematomieji". Puiki istorija, pusiau detektyvas apie romu bendruomene Anglijoje. Suzinojau visokiu idomybiu apie ju paprocius, kasdieni gyvenima. Geras skaitinys, rekomenduoju. Neatsimenu, kad kas butu musu temoje apie ja uzsimines, nors knyga isleista 2011.
paskatinta tavojo atsiliepimo, pasiėmiau šią knygą ir aš. Maždaug per tą patį laiką ir įveikiau
Kad ir apie čigonus, bet man patiko. Gal kiek silpnesnė už Vilkų švelnumą pasirodė (bet gal tik pasirodė, nes pirmąją skaičiau seniai), bet vis tiek tikrai nebloga. Ačiū už rekomendaciją