Kai kur jau yra nauja knyga "Кровь на снегу" Ю. Несбё. Gal kas norit būti pirma/-s perskaičius?
Ar esat dar ką skaičius šio norvegų detektyvų rašytojo?
Kokia nuomonė?
Kokia nuomonė?
QUOTE(pupik @ 2015 06 11, 13:36)
Ar esat dar ką skaičius šio norvegų detektyvų rašytojo?
Kokia nuomonė?
Kokia nuomonė?
Ooooooooo... Nesbo... Čia buvo daug apie jį kalbėta. Aš esu daug ką jo skaičius. Mano manymu, pagrindinis veikėjas Haris Hūlė - . Bet teko skaityti atsiliepimus apie knygas be Hario ("Galvų medžiotojai", "Sūnus", Kraujas ant sniego"), todėl truputį bijau susigadinti įspūdį.
mielos skaitytojos, nuolat skaitau, ką rašote, kokias knygas renkatės, kokią nuomonę apie jas susidarote
Ir dabar noriu pasiūlyti tokius mainus viešai siūlau dvi knygas: "Kaip įveikti nuovargį ir jaustis puikiai" bei "Kaip išlikti jaunam". Jas dovanosime dviem pirmosioms, pažadėjusioms ilgai nedelsiant perskaityti ir parašyti atsiliepimą būtų geriau teigiamą, žinoma
Brūkštelkit į AŽ, susitarsim detaliau
Ir dabar noriu pasiūlyti tokius mainus viešai siūlau dvi knygas: "Kaip įveikti nuovargį ir jaustis puikiai" bei "Kaip išlikti jaunam". Jas dovanosime dviem pirmosioms, pažadėjusioms ilgai nedelsiant perskaityti ir parašyti atsiliepimą būtų geriau teigiamą, žinoma
Brūkštelkit į AŽ, susitarsim detaliau
Bijau, kad mums šios knygos nebepadės mes beviltiškai senos
QUOTE(Brūkšniukas @ 2015 06 11, 16:35)
mes beviltiškai senos
... bet dar Ne bobų vasara... Papildyta:
QUOTE(giluze @ 2015 06 11, 10:12)
Gal kas norit būti pirma/-s perskaičius?
Vaaaaaržytuvės!!!
Perskaiciau ta "Ne bobu vasara", mama atsiunte. Nutariau, kad dar esu labai jauna Nu vis siokia tokia nauda
QUOTE(Brūkšniukas @ 2015 06 11, 16:35)
Bijau, kad mums šios knygos nebepadės mes beviltiškai senos
Paprašyčiau Kalbam kiekviena tik už save ,gerai ?
Man antra diena neskaitadienis Po Fredrik Backman Gyveno kartą Uvė .Tiek gerų emocijų pasikroviau,kad bijau išblaškyt.Labai šiltai liūdnai linksma gera knyga.Herojus 59 metų,bumbeklis kokių reta,tikrai iki svajonių jaunikio netraukia ,bet širdin įkrito Rekomenduoju.Nuobodu nebus.Bus linksma.Ir graudu .
QUOTE(adija5 @ 2015 06 11, 22:40)
tiksliau - nemanau, kad mums reikalingos knygos 'kaip likti amžinai jaunai' - nes jau žinom - mumifikacija - didi jėga
kankinu 'Gegutę" - Rowling detektyvą.... nekažkas
QUOTE(Brūkšniukas @ 2015 06 12, 10:55)
tiksliau - nemanau, kad mums reikalingos knygos 'kaip likti amžinai jaunai' - nes jau žinom - mumifikacija - didi jėga
Man iš viso tokios knygos,kaip būti gražiai,protingai,tvarkingai,laimingai, nepatinka Iš principo Todėl aš varžytuvėse nedalyvausiu,a tai atsiliepimas būtų nelabai teigiamas,jaučiu ...
Nu ka generaline tvarka, nuo vilnu ir kt. nenesiojamu rubu atrankos, zieminiu vakuumizacijos procesas, iki grindu plovimo pries didiji 6 metu jubilieju, maloniai klausausi knygos apie kanareles svarbiausia, jauciu, kad laikas pro sali nebega turiu pasakyti, kad man visai siomis dienomis nesinori skaityti
Papildyta:
Nu ka generaline tvarka, nuo vilnu ir kt. nenesiojamu rubu atrankos, zieminiu vakuumizacijos procesas, iki grindu plovimo pries didiji 6 metu jubilieju, maloniai klausausi knygos apie kanareles svarbiausia, jauciu, kad laikas pro sali nebega turiu pasakyti, kad man visai siomis dienomis nesinori skaityti
Papildyta:
QUOTE(adija5 @ 2015 06 12, 11:39)
atsiliepimas būtų nelabai teigiamas,jaučiu ...
Na, kodėl gi?.. Aš jau dabar, nė neskaičius, galiu parašyti "teigiamą" atsiliepimą: "lengvas būdas" atsikratyti neišvengiamų senėjimo procesų bei pačios senatvės. Tik perskaityk - ir nebaisus bus vėžys, insultas, alzhaimeris... Tiesiog - mirk dabar!
Jei ką, tai persiprašau už "hiper".