Įkraunama...
Įkraunama...

Knygų skaitytojų klubas, 92 laida

Kai kur jau yra nauja knyga "Кровь на снегу" Ю. Несбё. Gal kas norit būti pirma/-s perskaičius? biggrin.gif
Atsakyti
Ar esat dar ką skaičius šio norvegų detektyvų rašytojo?
Kokia nuomonė?
Atsakyti
QUOTE(pupik @ 2015 06 11, 13:36)
Ar esat dar ką skaičius šio norvegų detektyvų rašytojo?
Kokia nuomonė?

Ooooooooo... Nesbo... Čia buvo daug apie jį kalbėta. Aš esu daug ką jo skaičius. Mano manymu, pagrindinis veikėjas Haris Hūlė - thumbup.gif . Bet teko skaityti atsiliepimus apie knygas be Hario ("Galvų medžiotojai", "Sūnus", Kraujas ant sniego"), todėl truputį bijau susigadinti įspūdį. ax.gif
Atsakyti
mielos skaitytojos, nuolat skaitau, ką rašote, kokias knygas renkatės, kokią nuomonę apie jas susidarote 4u.gif
Ir dabar noriu pasiūlyti tokius mainus blush2.gif viešai siūlau dvi knygas: "Kaip įveikti nuovargį ir jaustis puikiai" bei "Kaip išlikti jaunam". Jas dovanosime dviem pirmosioms, pažadėjusioms ilgai nedelsiant perskaityti ir parašyti atsiliepimą ax.gif būtų geriau teigiamą, žinoma blush2.gif
Brūkštelkit į AŽ, susitarsim detaliau ax.gif
Atsakyti
Bijau, kad mums šios knygos nebepadės cool.gif mes beviltiškai senos cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Brūkšniukas @ 2015 06 11, 16:35)
mes beviltiškai senos cool.gif
... bet dar Ne bobų vasara... lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(giluze @ 2015 06 11, 10:12)
Gal kas norit būti pirma/-s perskaičius?  biggrin.gif
Vaaaaaržytuvės!!! biggrin.gif
Atsakyti
Perskaiciau ta "Ne bobu vasara", mama atsiunte. Nutariau, kad dar esu labai jauna blush2.gif Nu vis siokia tokia nauda lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Brūkšniukas @ 2015 06 11, 16:35)
Bijau, kad mums šios knygos nebepadės cool.gif  mes beviltiškai senos cool.gif

Paprašyčiau blink.gif Kalbam kiekviena tik už save ,gerai user posted image?

Man antra diena neskaitadienis ax.gif Po Fredrik Backman Gyveno kartą Uvė .Tiek gerų emocijų pasikroviau,kad bijau išblaškyt.Labai šiltai liūdnai linksma gera knyga.Herojus 59 metų,bumbeklis kokių reta,tikrai iki svajonių jaunikio netraukia ,bet širdin įkrito wub.gif Rekomenduoju.Nuobodu nebus.Bus linksma.Ir graudu .
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2015 06 11, 22:40)
Paprašyčiau  blink.gif Kalbam kiekviena tik už save ,gerai user posted image?

tiksliau - nemanau, kad mums reikalingos knygos 'kaip likti amžinai jaunai' - nes jau žinom - mumifikacija - didi jėga cool.gif

kankinu 'Gegutę" - Rowling detektyvą.... nekažkas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Brūkšniukas @ 2015 06 12, 10:55)
tiksliau - nemanau, kad mums reikalingos knygos 'kaip likti amžinai jaunai' - nes jau žinom - mumifikacija - didi jėga cool.gif

Man iš viso tokios knygos,kaip būti gražiai,protingai,tvarkingai,laimingai, nepatinka schmoll.gif Iš principo rolleyes.gif Todėl aš varžytuvėse nedalyvausiu,a tai atsiliepimas būtų nelabai teigiamas,jaučiu ...
Atsakyti
Nu ka generaline tvarka, nuo vilnu ir kt. nenesiojamu rubu atrankos, zieminiu vakuumizacijos procesas, iki grindu plovimo pries didiji 6 metu jubilieju, maloniai klausausi knygos apie kanareles thumbup.gif svarbiausia, jauciu, kad laikas pro sali nebega lotuliukas.gif turiu pasakyti, kad man visai siomis dienomis nesinori skaityti doh.gif
Papildyta:
Nu ka generaline tvarka, nuo vilnu ir kt. nenesiojamu rubu atrankos, zieminiu vakuumizacijos procesas, iki grindu plovimo pries didiji 6 metu jubilieju, maloniai klausausi knygos apie kanareles thumbup.gif svarbiausia, jauciu, kad laikas pro sali nebega lotuliukas.gif turiu pasakyti, kad man visai siomis dienomis nesinori skaityti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2015 06 12, 11:39)
atsiliepimas būtų nelabai teigiamas,jaučiu ...
Na, kodėl gi?.. blink.gif Aš jau dabar, nė neskaičius, galiu parašyti "teigiamą" hihihi.gif atsiliepimą: "lengvas būdas" atsikratyti neišvengiamų senėjimo procesų bei pačios senatvės. Tik perskaityk - ir nebaisus bus vėžys, insultas, alzhaimeris... doh.gif
Tiesiog - mirk dabar!
Jei ką, tai persiprašau už "hiper". unsure.gif
Atsakyti