Klopedija, geri grybai, as irgi tokiu noriu. "Atgavo pusiausvyra ir harmonija su gamta". Ech...
Perskaiciau
A. Merdok "Jura jura" atlikdama namu darbus. Net nezinau ka pasakyti. Zmogus gavo Bukeri, matyt, buvo uz ka. Kai jau prasibroviau pro 100 puslapiu pratarme
su visais pasot kiausiniais ir apelsinais (nezinau, kuo jie man uzkliuvo, bet aprasineja zmogus gyvenima savo, sklando filosofinese aukstybese ir skaiga sast: pusryciams suvalgiau ta ir ta uzgerdamas tuo ir anuo
). Aisku, cia lyg ir dienorastis, bet man kiausiniu galejo ir nebut. Zodziu, kai jau pratarme iveikiau, istorija su visom tom moteriskem uzkabino. Paskui sunervino stipriai (
kai pagrobe savo svajone ir laike uzrakines), paskui dar mistikos siek tiek ipyne. Zodziu, kazko man ten buvo per daug, nemoku net papasakoti. Is kitos puses, manau, kad nepamirsiu greitai, vadinasi, buvo verta.
Taip pat perskaiciau per pusantros dienos
Stef Penney "Nematomieji". Puiki istorija, pusiau detektyvas apie romu bendruomene Anglijoje. Suzinojau visokiu idomybiu apie ju paprocius, kasdieni gyvenima. Geras skaitinys, rekomenduoju. Neatsimenu, kad kas butu musu temoje apie ja uzsimines, nors knyga isleista 2011.
Nesvarbu kaip tu atrodai. Pasaulyje tikrai yra bent vienas žmogus, kuriam tu pati gražiausia Fannie Flagg