Įkraunama...
Įkraunama...

Knygų skaitytojų klubas, 92 laida

Man kažkoks knygų apie komunistus metas. Skaitau popierinį Lessing "Auksinių užrašų" ir skaityklinį "Verėjo Danielio Štaino variantą". Antroji masina kur kas labiau. skaitydama pirmąją vis bandau išsiaiškinti, už ką gavo Nobelio premiją. Kol kas perskaičiau apie 100 psl. ir, jei būtų mano valia, tikrai neduočiau. Bet prieš akis dar geras pusšimtis, tikiuosi, ims ir nušvis. Jei kantrybės užteks.
O kas yra barakuda?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gintarelia: 01 balandžio 2015 - 18:38
Zuvis su dantimis biggrin.gif
http://trolinukitus....mg/barakuda.jpg

arba plesri zuvis, kuri plaukioja tarp aukstuomenes ir bando sumedzioti turtinga vyra biggrin.gif
http://www.15min.lt/...uozu-552-467562
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alchemie: 01 balandžio 2015 - 19:21
QUOTE(langana @ 2015 04 01, 18:05)
Ir ta istorini detektyva iskart parsisiunciau. Is godumo aisku, o ne todel, kad netureciau ka skaityti tongue.gif Dekui uz pagundas, Giluze

Labai gerai pažįstamas jausmas. Dėl jo mano skaityklė vos neplyšta per siūles. biggrin.gif
Gal nori dar pagundų? mirksiukas.gif Esu labai susidomėjusi "Девушка в переводе" Джин Квок ; "Книга потерянных вещей" Джон Коннолли ; "Безмолвная земля" Грэм Джойс ; "Играющая в го" Шань Са (2001 m. laimėjo Gonkūrus g.gif ) ; “Правда о деле Гарри Квеберта” . Gal kuri sudomins.
Atsakyti
QUOTE(Vitalija @ 2015 04 01, 18:20)
Gal kas norės dar vieno niūraus ir keisto norvego į kolekciją smile.gif

Aš susigundžiau tuo keistu ,užsisakiau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(langana @ 2015 04 01, 17:05)

Tiesa, kalbejot apie Lukjanenko. Cia man yra tas atvejis, kai autorius "prisidirbo" ir jo knygu daugiau skaityti nebesinori. Tiksliau, prisisnekejo  verysad.gif O kai Bruksniukas buvo iskeles ta minti, kad geriau mire autoriai, as kazkaip neprisiminiau sitos savo nuoskaudos. Senatve rolleyes.gif

o ką prisidirbo? g.gif tekste tai yra pamąstymų apie Rusijos galimybę stoti tautų priekyje, vesti visus į šviesą biggrin.gif skamba keistai - kaip su Napoleono kompleksu.

QUOTE(gintarelia @ 2015 04 01, 18:36)

O kas yra barakuda?

Žuvytė biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(gintarelia @ 2015 04 01, 18:36)
Man kažkoks knygų apie komunistus metas. Skaitau popierinį Lessing "Auksinių užrašų" variantą. skaitydama vis bandau išsiaiškinti, už ką gavo Nobelio premiją. Kol kas perskaičiau apie 100 psl. ir, jei būtų mano valia, tikrai neduočiau. Bet prieš akis dar geras pusšimtis, tikiuosi, ims ir nušvis. Jei kantrybės užteks.

Būtų įdomu galutinį tavo įspūdį sužinoti, nes skaičiau šios autorės kitą knygą, tai nepasakyčiau, kad sužavėjo, dabar nežinau, ar "Auksinius užrašus" skaityti...

QUOTE(giluze @ 2015 04 01, 19:38)
Labai gerai pažįstamas jausmas. Dėl jo mano skaityklė vos neplyšta per siūles.  biggrin.gif
Gal nori dar pagundų?  mirksiukas.gif  Esu labai susidomėjusi "Девушка в переводе" Джин Квок ; "Книга потерянных вещей" Джон Коннолли ; "Безмолвная земля" Грэм Джойс ; "Играющая в го" Шань Са (2001 m. laimėjo Gonkūrus  g.gif  ) ; “Правда о деле Гарри Квеберта” .  Gal kuri sudomins.

drinks_cheers.gif
"Книга потерянных вещей" Джон Коннолли ir "Безмолвная земля" Грэм Джойс skaičiau. Pirmoje patiko riterio sekamos pasakos, o iš antrosios, matyt, pati nežinau ko tikėjausi, bet tikrai ne to, ką gavau, todėl įspūdis gavosi nei šioks nei toks.
Tiesa, kaip tau su "Дом, в котором..." sekasi? Vis dar eilėje? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(nihilistė @ 2015 04 02, 10:11)
Tiesa, kaip tau su "Дом, в котором..." sekasi? Vis dar eilėje? biggrin.gif

Na taip, eilėje. lotuliukas.gif Bet vis dažniau apie ją pagalvoju, kaip ji man patiks. ax.gif Tai gal jau greitai imsiuos. Ačiū už anotacijas knygoms, taip dar įdomiau pasidaro. 4u.gif
Po šito istorinio trilerio ("Читающий по телам" ) reiks imt kažką ramaus ramaus. g.gif Nervus atstatyt. rolleyes.gif
Pagalvojau, kad gamtoj nieko nėra nereikalingo. Barakudos yra geras dalykas. Išeina koks pagyvenęs kazanova pažvejot jaunos menkės, o pagauna barakudą. Taip jam ir reikia. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(giluze @ 2015 04 02, 09:38)
Na taip, eilėje.  lotuliukas.gif  Bet vis dažniau apie ją pagalvoju, kaip ji man patiks.  ax.gif  Tai gal jau greitai imsiuos.

Aš irgi manau, kad tau patiks. Man joje atmosfera patiko - būdavo tiesiog panyru į tą pasaulį, o kai pabaigiau knygą, tai kurį laiką užtruko, kol adaptavausi realybėje biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Brūkšniukas @ 2015 04 02, 09:47)
o ką prisidirbo? g.gif tekste tai yra pamąstymų apie Rusijos galimybę stoti tautų priekyje, vesti visus į šviesą biggrin.gif skamba keistai - kaip su Napoleono kompleksu.
Žuvytė biggrin.gif

doh.gif

jo pasisakymai labai ultra prorusiski. jei neklystu, tai jis nepageidavo, kad jo knygos butu leidziamos ukrainoje prasidejus visiems ivykiams, maidanui.
ir siaip 2014 m. knygu mugeje klausant jo jautesi, kad labai pasikeles, saviverte gerokai paaukstinta.. paliko nelabai malonaus zmogaus ispudi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo prieplauka: 02 balandžio 2015 - 10:11
QUOTE(prieplauka @ 2015 04 02, 10:09)
doh.gif

jo pasisakymai labai ultra prorusiski. jei neklystu, tai jis nepageidavo, kad jo knygos butu leidziamos ukrainoje prasidejus visiems ivykiams, maidanui.
ir siaip 2014 m.  knygu mugeje klausant jo jautesi, kad labai pasikeles, saviverte gerokai paaukstinta.. paliko nelabai malonaus zmogaus ispudi.

na, na g.gif

bet ramiau vertinant - jeigu jis taip būtų šnekėjęs prieš porą šimtų metų - sakytume "epocha tokia buvo", "pasidavė įtakai" ir pan. biggrin.gif

Faktas - mirę rašytojai yra geriau cool.gif
Atsakyti
Aciu, Giluze, paziuresiu, zinoma ir tas lotuliukas.gif

Na va, Pajauta viska uz mane paaiskino tongue.gif Siaip retai astriai reaguoju i rasytoju kalbas, bet tas jau baisiai garsiai ir agresyviai reiskesi schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(prieplauka @ 2015 04 02, 11:09)
ir siaip 2014 m.  knygu mugeje klausant jo jautesi, kad labai pasikeles, saviverte gerokai paaukstinta.. paliko nelabai malonaus zmogaus ispudi.

QUOTE(langana @ 2015 04 02, 15:07)
Na va, Pajauta viska uz mane paaiskino tongue.gif Siaip retai astriai reaguoju i rasytoju kalbas, bet tas jau baisiai garsiai ir agresyviai reiskesi

Tai jau blogai. Nebežinau, kaip toliau skaitysis sargybos, kai prieš akis šmėkšos toks autorius. Tokios savybės jam žavesio neprideda, greičiau atima. unsure.gif
Atsakyti