Man kažkoks knygų apie komunistus metas. Skaitau popierinį Lessing "Auksinių užrašų" ir skaityklinį "Verėjo Danielio Štaino variantą". Antroji masina kur kas labiau. skaitydama pirmąją vis bandau išsiaiškinti, už ką gavo Nobelio premiją. Kol kas perskaičiau apie 100 psl. ir, jei būtų mano valia, tikrai neduočiau. Bet prieš akis dar geras pusšimtis, tikiuosi, ims ir nušvis. Jei kantrybės užteks.
O kas yra barakuda?
Zuvis su dantimis
http://trolinukitus....mg/barakuda.jpg
arba plesri zuvis, kuri plaukioja tarp aukstuomenes ir bando sumedzioti turtinga vyra
http://www.15min.lt/...uozu-552-467562
http://trolinukitus....mg/barakuda.jpg
arba plesri zuvis, kuri plaukioja tarp aukstuomenes ir bando sumedzioti turtinga vyra
http://www.15min.lt/...uozu-552-467562
QUOTE(langana @ 2015 04 01, 18:05)
Ir ta istorini detektyva iskart parsisiunciau. Is godumo aisku, o ne todel, kad netureciau ka skaityti Dekui uz pagundas, Giluze
Labai gerai pažįstamas jausmas. Dėl jo mano skaityklė vos neplyšta per siūles.
Gal nori dar pagundų? Esu labai susidomėjusi "Девушка в переводе" Джин Квок ; "Книга потерянных вещей" Джон Коннолли ; "Безмолвная земля" Грэм Джойс ; "Играющая в го" Шань Са (2001 m. laimėjo Gonkūrus ) ; Правда о деле Гарри Квеберта . Gal kuri sudomins.
QUOTE(Vitalija @ 2015 04 01, 18:20)
Gal kas norės dar vieno niūraus ir keisto norvego į kolekciją
Aš susigundžiau tuo keistu ,užsisakiau
QUOTE(langana @ 2015 04 01, 17:05)
Tiesa, kalbejot apie Lukjanenko. Cia man yra tas atvejis, kai autorius "prisidirbo" ir jo knygu daugiau skaityti nebesinori. Tiksliau, prisisnekejo O kai Bruksniukas buvo iskeles ta minti, kad geriau mire autoriai, as kazkaip neprisiminiau sitos savo nuoskaudos. Senatve
o ką prisidirbo? tekste tai yra pamąstymų apie Rusijos galimybę stoti tautų priekyje, vesti visus į šviesą skamba keistai - kaip su Napoleono kompleksu.
QUOTE(gintarelia @ 2015 04 01, 18:36)
Žuvytė
QUOTE(gintarelia @ 2015 04 01, 18:36)
Man kažkoks knygų apie komunistus metas. Skaitau popierinį Lessing "Auksinių užrašų" variantą. skaitydama vis bandau išsiaiškinti, už ką gavo Nobelio premiją. Kol kas perskaičiau apie 100 psl. ir, jei būtų mano valia, tikrai neduočiau. Bet prieš akis dar geras pusšimtis, tikiuosi, ims ir nušvis. Jei kantrybės užteks.
Būtų įdomu galutinį tavo įspūdį sužinoti, nes skaičiau šios autorės kitą knygą, tai nepasakyčiau, kad sužavėjo, dabar nežinau, ar "Auksinius užrašus" skaityti...
QUOTE(giluze @ 2015 04 01, 19:38)
Labai gerai pažįstamas jausmas. Dėl jo mano skaityklė vos neplyšta per siūles.
Gal nori dar pagundų? Esu labai susidomėjusi "Девушка в переводе" Джин Квок ; "Книга потерянных вещей" Джон Коннолли ; "Безмолвная земля" Грэм Джойс ; "Играющая в го" Шань Са (2001 m. laimėjo Gonkūrus ) ; Правда о деле Гарри Квеберта . Gal kuri sudomins.
"Книга потерянных вещей" Джон Коннолли ir "Безмолвная земля" Грэм Джойс skaičiau. Pirmoje patiko riterio sekamos pasakos, o iš antrosios, matyt, pati nežinau ko tikėjausi, bet tikrai ne to, ką gavau, todėl įspūdis gavosi nei šioks nei toks.
Tiesa, kaip tau su "Дом, в котором..." sekasi? Vis dar eilėje?
QUOTE(nihilistė @ 2015 04 02, 10:11)
Tiesa, kaip tau su "Дом, в котором..." sekasi? Vis dar eilėje?
Na taip, eilėje. Bet vis dažniau apie ją pagalvoju, kaip ji man patiks. Tai gal jau greitai imsiuos. Ačiū už anotacijas knygoms, taip dar įdomiau pasidaro.
Po šito istorinio trilerio ("Читающий по телам" ) reiks imt kažką ramaus ramaus. Nervus atstatyt.
Pagalvojau, kad gamtoj nieko nėra nereikalingo. Barakudos yra geras dalykas. Išeina koks pagyvenęs kazanova pažvejot jaunos menkės, o pagauna barakudą. Taip jam ir reikia.
QUOTE(giluze @ 2015 04 02, 09:38)
Na taip, eilėje. Bet vis dažniau apie ją pagalvoju, kaip ji man patiks. Tai gal jau greitai imsiuos.
Aš irgi manau, kad tau patiks. Man joje atmosfera patiko - būdavo tiesiog panyru į tą pasaulį, o kai pabaigiau knygą, tai kurį laiką užtruko, kol adaptavausi realybėje
QUOTE(Brūkšniukas @ 2015 04 02, 09:47)
o ką prisidirbo? tekste tai yra pamąstymų apie Rusijos galimybę stoti tautų priekyje, vesti visus į šviesą skamba keistai - kaip su Napoleono kompleksu.
Žuvytė
Žuvytė
jo pasisakymai labai ultra prorusiski. jei neklystu, tai jis nepageidavo, kad jo knygos butu leidziamos ukrainoje prasidejus visiems ivykiams, maidanui.
ir siaip 2014 m. knygu mugeje klausant jo jautesi, kad labai pasikeles, saviverte gerokai paaukstinta.. paliko nelabai malonaus zmogaus ispudi.
QUOTE(prieplauka @ 2015 04 02, 10:09)
jo pasisakymai labai ultra prorusiski. jei neklystu, tai jis nepageidavo, kad jo knygos butu leidziamos ukrainoje prasidejus visiems ivykiams, maidanui.
ir siaip 2014 m. knygu mugeje klausant jo jautesi, kad labai pasikeles, saviverte gerokai paaukstinta.. paliko nelabai malonaus zmogaus ispudi.
na, na
bet ramiau vertinant - jeigu jis taip būtų šnekėjęs prieš porą šimtų metų - sakytume "epocha tokia buvo", "pasidavė įtakai" ir pan.
Faktas - mirę rašytojai yra geriau
Aciu, Giluze, paziuresiu, zinoma ir tas
Na va, Pajauta viska uz mane paaiskino Siaip retai astriai reaguoju i rasytoju kalbas, bet tas jau baisiai garsiai ir agresyviai reiskesi
Na va, Pajauta viska uz mane paaiskino Siaip retai astriai reaguoju i rasytoju kalbas, bet tas jau baisiai garsiai ir agresyviai reiskesi
QUOTE(prieplauka @ 2015 04 02, 11:09)
QUOTE(langana @ 2015 04 02, 15:07)
Tai jau blogai. Nebežinau, kaip toliau skaitysis sargybos, kai prieš akis šmėkšos toks autorius. Tokios savybės jam žavesio neprideda, greičiau atima.