Apie kokią čia knygą?
Naujas Fandorinas!
http://borisakunin.l...com/146185.html
Paskaiciau iki galo. Sadistas tas Akuninas. Cia tik pirma dalis, apie praeiti. Antra dalis, kur istorija po "Juodojo miesto" planuojama isleisti tik 2018
http://borisakunin.l...com/146185.html
Paskaiciau iki galo. Sadistas tas Akuninas. Cia tik pirma dalis, apie praeiti. Antra dalis, kur istorija po "Juodojo miesto" planuojama isleisti tik 2018
QUOTE(giluze @ 2015 04 21, 13:52)
aš noriu, bet neturiu
na nepastebėjau kai niekas į varškę ne..., tai nematau
QUOTE(langana @ 2015 04 21, 14:59)
Naujas Fandorinas!
Kaip norėčiau, bet kažin, ar įmanoma gauti. Skaičiau, kad šiandien turi išeiti.
QUOTE(giluze @ 2015 04 21, 14:06)
Kaip norėčiau, bet kažin, ar įmanoma gauti. Skaičiau, kad šiandien turi išeiti.
Bet iskart ir el. knyga ir audio. Tik kad cia naujas kankinimo budas taip knygas leisti. Matyt, is Martino mokosi
Langana, o tu viską Akunino skaitei? Man dar daug liko neskaityta, o ir tą patį galima pakartoti, tai gal kaip nors ištversiu.
Turiu, turiu, turiu, aš ją turiu. Naują Akunino knygą turiu. Per anksti pradėjau verkti.
Turiu, turiu, turiu, aš ją turiu. Naują Akunino knygą turiu. Per anksti pradėjau verkti.
Nu kaip gerai, kad susimatymas ne ryt uzvalgiau keptos duonytes ir atsivere man zvaigzdes po nuvaziavusio stogo..tai dabar guliu, metas geriu ir nors kartais ima lietis raides, skaitau tik salta bezboznai
QUOTE(Alchemie @ 2015 04 17, 15:33)
As Jeruzaleje gyvenu
Perskaičiau ir pirma mintis buvo tokia: nieko sau, iš Jeruzalės į susitikimą Vilniuje.... Toloka.
QUOTE(saintlina @ 2015 04 18, 09:13)
Skaitau Gudavičiaus Gamtmeldžio sodą ir mintyse dėkoju rekomendavusiai Ar ne Gemai?..
Ko gero, Darbingai. O aš dėkinga Akmenskeltei už D. Staponkutės "Iš dviejų renkuosi trečią", nes, ko gero, būčiau pražiopsojusi mėgstamos autorės knygą. Beje, Akmenskelte, spektaklis "Didvyrių aikštė" tikrai vertas dėmesio, nenoriu smulkiai jo aptarinėt, nes čia ne vieta, bet bendras įspūdis labai geras. Pasiilgau aktorinio teatro, teatro išvalyto nuo teatrališkumo, na, tokio be "sporto" ir riksmų scenoje, todėl tikra atgaiva buvo šis spektaklis. Ne viskas ten lygu, turiu priekaištų finalinei scenai, tačiau su malonumu praleidau tas keturias valandas ir net nebuvo minties, kad nuododu.
QUOTE(Darbinga @ 2015 04 21, 15:37)
ačiū Darbingai Reik tuomet ir į Staponkutę atkreipt dėmesį
QUOTE(Darbinga @ 2015 04 21, 16:37)
Perskaičiau ir pirma mintis buvo tokia: nieko sau, iš Jeruzalės į susitikimą Vilniuje.... Toloka.
Ko gero, Darbingai. O aš dėkinga Akmenskeltei už D. Staponkutės "Iš dviejų renkuosi trečią", nes, ko gero, būčiau pražiopsojusi mėgstamos autorės knygą. Beje, Akmenskelte, spektaklis "Didvyrių aikštė" tikrai vertas dėmesio, nenoriu smulkiai jo aptarinėt, nes čia ne vieta, bet bendras įspūdis labai geras. Pasiilgau aktorinio teatro, teatro išvalyto nuo teatrališkumo, na, tokio be "sporto" ir riksmų scenoje, todėl tikra atgaiva buvo šis spektaklis. Ne viskas ten lygu, turiu priekaištų finalinei scenai, tačiau su malonumu praleidau tas keturias valandas ir net nebuvo minties, kad nuododu.
Oho, net 4 valandas. Ačiū už priminimą, reikia ieškoti repertuaro...ir žiūrėti, kaad man išeis nueiti. O vyras netyčia perskaitė, kad ryt Rašytojų sąjungoj susitikimas su Doloresa ir jos knygos pristatymas. Gal, jei išeis, užsuksiu.
O mano čia buvo pirmoji pažintis su D. Staponkute...
QUOTE(Darbinga @ 2015 04 21, 16:37)
Jo vienu metu vaziavau is Jeruzales per NewYorka i Kamciatka darban (ne vilnietems, tai New Yorkas Sauletekio auksti bendrabuciai, o Kamciatka patys tolimiausi Sauletekio bendrabuciai)