Įkraunama...
Įkraunama...

Knygų skaitytojų klubas, 92 laida

Aciu, baigusi knyga paskaitysiu.
Atsakyti
QUOTE(giluze @ 2015 04 20, 12:55)
Čia .  Per daug sužinojau apie knygos pabaigą, norėjau pasakyti.  Man dar 200 puslapių liko. Mistikos tikrai užtenka, bet nemaišo.

is kur parsisiuntet? nerandu sad.gif
Atsakyti
Galvojau, prieplauka eilėraštį įmetė. Puoliau žiūrėt. biggrin.gif Parašiau kur galima rast. 4u.gif
Atsakyti
man labai patiko, dalinuosi... wub.gif

arija

Atsakyti
QUOTE(SOFIJA5 @ 2015 04 20, 08:51)
Man trečiadienis tinka  4u.gif Saintlina, zis kaip jūs?

man tiks smile.gif Zis minėjo, kad jai visos dienos tiks toj savaitėj smile.gif
Atsakyti
Labos 4u.gif
Aš vis dar su "Žemės stulpais". Žiauroka tokia istorija... g.gif
QUOTE(SOFIJA5 @ 2015 04 20, 10:51)
Man trečiadienis tinka  4u.gif Saintlina, zis kaip jūs?

Kitą savaitę man o.k. 4u.gif
Atsakyti
Oi man kita savaite treciadienis ik 19,30 doh.gif nebent manes sulauksit blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2015 04 20, 21:29)
Oi man kita savaite treciadienis ik 19,30 doh.gif nebent manes sulauksit blush2.gif

O tai kaip tau ketvirtadienis ?
Atsakyti
Kitos savaites bandau pasidaryti laisva vakara, tureciau speti
Atsakyti
Pabaigiau vakar "Дом, в котором…". Manau, likau iki galo nesupratusi. Sunku man su maginiu realizmu g.gif Bet kuriuo atveju, knyga paliko stipru ispudi.

Toliau seku Giluzes pedomis: griebiau istorini detektyva apie senoves Kinija rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo langana: 21 balandžio 2015 - 11:24
QUOTE(langana @ 2015 04 21, 12:24)
Toliau seku Giluzes pedomis: griebiau istorini detektyva apie senoves Kinija 

Labai gerbiu to detektyvo rašytoją (Garrido) už rimtą požiūrį ir nuveiktą darbą. Kai skaitau ką nors istorinio, vis galvoju, kiek čia tos istorijos. Šitam kūrinyje jis padarė viską, ką galėjo, kad jos būtų tiek, kiek tik įmanoma. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(langana @ 2015 04 21, 12:24)
Pabaigiau vakar "Дом, в котором…". Manau, likau iki galo nesupratusi. Sunku man su maginiu realizmu g.gif Bet kuriuo atveju, knyga paliko stipru ispudi.

Panašiai ir man - ne viską supratau, bet įspūdį paliko. Net galvoju, kad reiks gal kada dar kartą skaityt, jei nuotaikos bus ir noro ax.gif
Bus dar norinčių ją perskaityt? biggrin.gif
Atsakyti