Įkraunama...
Įkraunama...

Knygų skaitytojų klubas, 92 laida

QUOTE(saintlina @ 2015 04 18, 09:13)
aš negaliu penktadienį, kitom dienom prisitaikysiu.

Skaitau Gudavičiaus Gamtmeldžio sodą ir mintyse dėkoju rekomendavusiai  smile.gif Ar ne Gemai?..

As irgi negaliu penktadieni. Tai ka manote apie pirmadieni? Cia klausimas toms, kutios dar nepasisake 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SOFIJA5: 18 balandžio 2015 - 12:19
QUOTE(SOFIJA5 @ 2015 04 18, 13:17)
As irgi negaliu penktadieni. Tai ka manote apie pirmadieni? Cia klausimas toms, kutios dar nepasisake  4u.gif

O aš pirmadienį- niekaip. unsure.gif Kitos dienos daugiau ar mažiau tiktų, prisitaikyčiau.
Atsakyti
As visa savaite skaitau "Дом в котором...". Ryt gal jau pabaigsiu. Keista knyga. Itraukia ir nepaleidzia. Pradejau labai sapnuoti. Tiesa, neprisimenu, ka, bet ryte atsibunu su mintimi, kad visa nakti intensyviai kazkur dalyvavau. Nezinau, ar skaitysiu antrakart, bet tikrai greitai nepmirsiu
Atsakyti
QUOTE(langana @ 2015 04 18, 22:10)
As visa savaite skaitau "Дом в котором...". Ryt gal jau pabaigsiu. Keista knyga. Itraukia ir nepaleidzia.

Ir aš dar skaitau. drinks_cheers.gif Kažkaip nenoriu jos pabaigti. Ir keista, ir įdomi, ir pagalvoti yra apie ką. Gailiuosi tik, kad paskaičiau jos išleidimo istoriją. Šiek tiek per daug sužinojau. Bet kaip man patinka visi veikėjai... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Shusha @ 2015 04 18, 20:54)
O aš pirmadienį- niekaip.  unsure.gif Kitos dienos daugiau ar mažiau tiktų, prisitaikyčiau.

Pirmadienį, antradienį ir penktadienį negaliu..bet jei visoms kitoms tinka kuri ši diena, nieko tokio smile.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Akmenskeltė: 19 balandžio 2015 - 19:48
O treciadienis? As galiu 18,30, kaip kitos, Akmenskelte, Zis? Shusha, Sofija?
Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2015 04 19, 20:57)

Man trečiadienis tinka.

Pabaigiau "Vaiduoklį". Oi kaip ten viskas užsivėlę, matyt "Policija" bus kaip šios istorijos tęsinys, negi numes tokią nepribaigtą g.gif O Hūlė dar ir iš numirusiųų prisikels vardan švento teisingumo reikalo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2015 04 19, 20:57)

Trečiadienį galiu
Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2015 04 19, 21:57)

Man trečiadienis tinka 4u.gif Saintlina, zis kaip jūs?
Atsakyti
pastaruoju metu bandau pažindintis su lietuvių literatūra - A.Žagrakalyte, R.Aškinyte. dar į priekį užsisakiau U.Radzevičiūtę.

R.Aškinytės "Žmogus, kuriam nieko nereikėjo" sulindo labai neblogai. nesakyčiau, kad tai pati pačiausia knyga, bet visumoj įspūdis neblogas.

tuo tarpu Žagrakalytę net nežinau, kaip vertinti. "Klara" - siužetas niekuo neypatingas, bet forma (bande desinee) - labai įdomi. ne kiekvienam patiks. iš pradžių atsiranda spalvos, tada veikėjai, siužetas. iš pasakojimo trupinėlių susipažįstame su Klara: nelaiminga ir skurdi vaikystė, esanti/nesanti motina, sunkus savarankiško gyvenimo startas, vėliau - meilužis narkodileris, prabanga, meilė, pasaulio pažinimas. tik jaučiu, kad per skubėjimą neužkabinau visos gelmės. rekomenduočiau ieškančioms kitokių formų.

"Eigulio duktė" suglumino. užmojis labai platus, ko gero pernelyg platus. istorija ilga, norėta pasakyti daug, bet... nuobodoka... yra ir šeimos saga, ir istorinių elementų. bet veikėjai atsiranda ir dingsta per greit, nespėji įsijausti, o jie jau pasitraukia iš pasakojimo. čia įspūdis po pirmos dalies. o antroj daly ir užstrigau. jau kokią savaitę knyga guli, priekaištingai į mane žiūri, bet labai tikėtina, kad liks nuograuža.

QUOTE(Vitalija @ 2015 04 17, 21:40)
Gemma, dėkui už rekomendaciją dėl ƒBudos palėpėje. Būčiau net neatkreipusi dėmesio į šią nedidelę, bet toookią knygelę. Stipru. Vis dėlto... jei laukčiausi, nenorėčiau jos skaityti. Pernelyg jautru... Istorijos spragas irgi palopiau. Apie tamsiuosius amerikiečių puslapius.

labai smagu, kad patiko smile.gif aš taip pat ją susiradau po asmeninės vieno žmogaus rekomendacijos. ir nuo pat pirmų sakinių pajutau, kad ši knyga man "šneka", paliečia jautrumo stygą manyje.

QUOTE(saintlina @ 2015 04 18, 07:13)
Skaitau Gudavičiaus Gamtmeldžio sodą ir mintyse dėkoju rekomendavusiai  smile.gif Ar ne Gemai?..

svetimų nuopelnų neprisiimsiu. ši knyga - dar tik norimų perskaityt sąraše smile.gif

Atsakyti
QUOTE(giluze @ 2015 04 18, 22:14)
Ir aš dar skaitau.  drinks_cheers.gif  Kažkaip nenoriu jos pabaigti. Ir keista, ir įdomi, ir pagalvoti yra apie ką. Gailiuosi tik, kad paskaičiau  jos išleidimo istoriją. Šiek tiek per daug sužinojau. Bet kaip man patinka visi veikėjai...  ax.gif

Kur skaitei ta istorija? Vakar nebaigiau, i gala man jau labai daug mistikos pasidare blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(langana @ 2015 04 20, 12:32)
Kur skaitei ta istorija?

Čia . Per daug sužinojau apie knygos pabaigą, norėjau pasakyti. Man dar 200 puslapių liko. Mistikos tikrai užtenka, bet nemaišo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo giluze: 20 balandžio 2015 - 12:05