Įkraunama...
Įkraunama...

Knygų skaitytojų klubas, 92 laida

As Jeruzaleje gyvenu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(martux @ 2015 04 13, 22:25)
Tuo pačiu vėl kažkodėl skaitinėju dar  prieš 14 metų skaitytą Antarovos "Du gyvenimai". 

Ir aš pradėjau ax.gif Kol kas užmiegu kas trečias psl. biggrin.gif Tikiuosi, toliau bus įdomiau arba ištaikysiu laiko paskaityt dieną, o ne vėlai vakare.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mamce: 17 balandžio 2015 - 14:21
Sita knyga reikalauja dvasinio suvokimo, delto, kai gauni per daug info, ima miegas..naturalu, kartais greiciau ir nereikia skaityti. As labai noriu perskaityti ta knyga, bet kl kas turiu skolu kitoms knygoms doh.gif ir nusitiekimo ja pradeti teisingai skaityti neturiu, tikiuosi, kad vasara bus unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2015 04 17, 14:33)
As Jeruzaleje gyvenu 4u.gif

Kaimynės praktiškai biggrin.gif Galim sutart susitikt ir duosiu visas paskaityt, be problemų.
Atsakyti
Kiek perskaičiau daugumai tinka antradienis.

Taigi,

ANTRADIENĮ, BALANDŽIO 21 D., SUSITIKIMAS PANORAMOJE, GAN BEI CITY, 18 VAL.

Galima vėluoti, dalyvauti būtina biggrin.gif

Aš atnešiu Tapino Maro dieną (Shusha bus tau, nes zis ją jau skaitė, zis o tau Šiaurės burtininkas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(SOFIJA5 @ 2015 04 17, 17:13)
Kiek perskaičiau daugumai tinka antradienis.

Sofija, Zis negali antradienį..

Merginos, mes su Sofija pasitarėm, kad visgi nukeliam susitikimą kitai savaitei - gal kaip nors kurią nors dieną visos galėsim 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 17 balandžio 2015 - 18:39
QUOTE(saintlina @ 2015 04 17, 19:59)
Sofija, Zis negali antradienį..

Merginos, mes su Sofija pasitarėm, kad visgi nukeliam susitikimą kitai savaitei - gal kaip nors kurią nors dieną visos galėsim  4u.gif

O kad visos galetu, reikia visoms greitai greitai pasakyti, kokios dienos tinka 4u.gif
Atsakyti
As galiu pirmadieni ir penktadieni be problemu, antradieni, treciadieni nuo 18,30, ketvirtadieni niekaip
Atsakyti
Gemma, dėkui už rekomendaciją dėl ƒBudos palėpėje. Būčiau net neatkreipusi dėmesio į šią nedidelę, bet toookią knygelę. Stipru. Vis dėlto... jei laukčiausi, nenorėčiau jos skaityti. Pernelyg jautru... Istorijos spragas irgi palopiau. Apie tamsiuosius amerikiečių puslapius.
Atsakyti
QUOTE(Akmenskeltė @ 2015 04 17, 06:30)
Perskaičiau 1.  Jean-Michel di Falco, Frédéric Beigbeder
"Aš tikiu. Aš irgi ne: vyskupo ir netikinčiojo dialogas "

domina tavo nuomonė apie šitą mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(SOFIJA5 @ 2015 04 17, 18:54)
O kad visos galetu, reikia visoms greitai greitai pasakyti, kokios dienos tinka  4u.gif

aš negaliu penktadienį, kitom dienom prisitaikysiu.

Skaitau Gudavičiaus Gamtmeldžio sodą ir mintyse dėkoju rekomendavusiai smile.gif Ar ne Gemai?..
Atsakyti
Labos 4u.gif
QUOTE(SOFIJA5 @ 2015 04 17, 20:54)
O kad visos galetu, reikia visoms greitai greitai pasakyti, kokios dienos tinka  4u.gif

Dar kitą savaitę (t.y. nuo balandžio 27d) galiu beveik visada smile.gif mama atostogaus, tai galės vaikį prižiūrėt biggrin.gif
Atsakyti