Oho kokia diskusija apie pasakas
Kai maniskis buvo pasakinio amziaus as neprisiversdavau jam skaityti ar pasakoti liaudies pasaku. Kazkaip neidomios man jos buvo. Tai apie visas besiskundziancias visteles ir sadistus gaidelius metancius riesutus apsisviete darzelyje. O as jam skaiciau Cipolina, Skruzdeliuka Ferda, Pasakas is rankoves (ar kisenes?) ir kitas savo nuskaitytas vaikystes knygas.
Del vyru/moteru autoriu: aciu Nihilistei uz nuoroda i diskusija, buvo smagu. Apie Giluzes nurodyta autoriu maniau, kad vyras ne tiek del vardo, kiek del zanro: neteko skaityto moters rasancios kosmine fantastika, reikia pabandyti. Ir ta istorini detektyva iskart parsisiunciau. Is godumo aisku, o ne todel, kad netureciau ka skaityti
Dekui uz pagundas, Giluze
Beje, apie Fraju ir as kazkur buvau skaiciusi, kad tai vyras ir moteris po vienu slapyvardziu. Gal su laiku bendraautorius atkrito?
Taip pat noriu padekoti neprisimenu kuriai narei, pareklamavusiai "Suo, kuris nenorejo buti sunimi". Labai smagiai perskaiciau per pusantro vakaro, tikra atgaiva
Kadangi "Suo" del savo trumpumo nepatenkino poreikio "kazko silto", griebiau "Gernsio literatūros ir bulvių lupenų pyrago draugija". Knyga jau daug kartu aptarta, tai nera ka ir pasakyti. Labai patinka ir istorija ir meile knygoms ir epistoliarinis zanras.
Tiesa, kalbejot apie Lukjanenko. Cia man yra tas atvejis, kai autorius "prisidirbo" ir jo knygu daugiau skaityti nebesinori. Tiksliau, prisisnekejo
O kai Bruksniukas buvo iskeles ta minti, kad geriau mire autoriai, as kazkaip neprisiminiau sitos savo nuoskaudos. Senatve
Nesvarbu kaip tu atrodai. Pasaulyje tikrai yra bent vienas žmogus, kuriam tu pati gražiausia Fannie Flagg