Įkraunama...
Įkraunama...

Knygų skaitytojų klubas, 92 laida

As treciadieni dirbu iki18.30, ketv. iki 19,30 doh.gif
man pirmadienis geriausia, dar antradieni iki 18.30 dirbu
Atsakyti
Labos 4u.gif
Skaitau Faulet "Žemės stulpai" smile.gif Nesiskaito greit-ilgam užteks biggrin.gif
QUOTE(SOFIJA5 @ 2015 04 16, 21:53)
Sveikos  4u.gif

aš dar gyva ir knygas skaitau  biggrin.gif Ir dar noriu pasiūlyti vilnietėms susibėgti kada nors kitą savaitę  biggrin.gif Ką manote? Kokia diena tiktų ?

Man tinka antradienis, ketvirtadienis, gal dar penktadienis 4u.gif
Beja, "Raudonąją karalienę" jau perskaičiau mirksiukas.gif 4u.gif Pasidalinsiu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zis: 16 balandžio 2015 - 20:58
zis, tu galetum paskolinti tas kur Atranka, Vienitele ir dar kazkokia ax.gif jei ten tavo knygos unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(SOFIJA5 @ 2015 04 16, 20:53)
Sveikos  4u.gif

aš dar gyva ir knygas skaitau  biggrin.gif Ir dar noriu pasiūlyti vilnietėms susibėgti kada nors kitą savaitę  biggrin.gif Ką manote? Kokia diena tiktų ?

Puiku. Ir netgi bet kuri diena tinka.
Kam ką atnešti? Zis, 4-ą;5-ą dalį? Alchemie, apie pri........ varškę tebenori?

Skaitau J.Nesbo "Vaiduoklis". Dabar dar labiau noriu, kad Hūlė pagaliau išeitų į užtarnautą poilsį. unsure.gif

Atsakyti
Ir aš gal prisijungčiau, galiu, išskyrus ketvitadienį, atrodo.

Perskaičiau 1. Jean-Michel di Falco, Frédéric Beigbeder
"Aš tikiu. Aš irgi ne: vyskupo ir netikinčiojo dialogas "

2. Audronės Urbonaitės "Posūkyje neišlėk"

3. Jean-Marie Gustave Le Clézio "Auksinė žuvelė" Naujai atrastas prancūzų rašytojas, gavęs Nobelio premiją. ("prarijau" žuvelę greitai, įtraukė, tačiau artėjant prie pabaigos supratau, kad man daug kas kertasi su logika ten, žvelgiant į pagrindinės veikėjos elgesį, norus, ir pabaiga neįtikinanti, bent man, ir ta meilė muzikai neįtikinanti (visiškai neatitinka knygos anotacijos), tačiau, nepaisant visų šių dalykų, knyga patiko.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Akmenskeltė: 17 balandžio 2015 - 06:38
QUOTE(Alchemie @ 2015 04 16, 20:46)
man pirmadienis geriausia, dar antradieni iki  18.30 dirbu

pagal kolektyvą bandyčiau prisitaikyti prie antradienio smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gemma @ 2015 04 14, 14:13)
pasiilgau ir aš, bet labiau Oveno  wub.gif  Garpas man ne taip giliai įstrigęs. tuo pačiu gal ir naujausiąją "Viename asmenyje" (žinau, kad jau seniau išleista) iš lentynos išsitrauksiu, nes niekaip rankos nepasiekia per bibliotekines

Nors mėgstu Irvingą, bet ši ne ką geriau už "Vidutinio svorio santuoką" g.gif Įveikiau tik pusę (nors nemėgstu palikt nebaigtų knygų) su mintimi, "ką aš kam blogo padariau, kad toliau skaityčiau" blush2.gif Gal nenuotaika buvo, bet aišku, kad toooli gražu ne šedevras kokis bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Shusha @ 2015 04 16, 23:21)
Kam ką atnešti? Zis, 4-ą;5-ą dalį? Alchemie, apie pri........ varškę tebenori?

Skaitau J.Nesbo "Vaiduoklis". Dabar dar labiau noriu, kad Hūlė pagaliau išeitų į užtarnautą poilsį. unsure.gif

noriu, noriu bigsmile.gif 4u.gif
Atsakyti
Labos 4u.gif
Pasirodo antradienį negaliu, nes į baletą einu ax.gif
QUOTE(Alchemie @ 2015 04 16, 23:03)
zis,  tu galetum paskolinti tas kur Atranka, Vienitele ir dar kazkokia ax.gif jei ten tavo knygos unsure.gif

Pirmos dalies jau nebeturiu, nes pardaviau, o ir antra turiu šią savaitę išsiųsti 4u.gif

QUOTE(Shusha @ 2015 04 17, 00:21)
Kam ką atnešti? Zis, 4-ą;5-ą dalį?

Atnešk 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Shusha @ 2015 04 16, 23:21)
Skaitau J.Nesbo "Vaiduoklis". Dabar dar labiau noriu, kad Hūlė pagaliau išeitų į užtarnautą poilsį.

Dar "Policiją" atlaikyk ir išleisi jį į pensiją. biggrin.gif Žmonės kalba, kad "Galvų medžiotojai" yra geresnė už Harį. Įdomu, ar tikrai? g.gif
Atsakyti

Galvų medziotojai man nepatiko, bet negaliu lyginti, nes neskaiciusi dar esu apie Hulę
Atsakyti
Aš turiu ir galiu duoti Atranką ir kt. dvi knygas paskaityt. Tik va į susitikimus neprisiruošiu , neištaikau..bet jei pakeliui Jeruzalė, Santariškės - prašau 4u.gif
Atsakyti