As treciadieni dirbu iki18.30, ketv. iki 19,30
man pirmadienis geriausia, dar antradieni iki 18.30 dirbu
Labos
Skaitau Faulet "Žemės stulpai" Nesiskaito greit-ilgam užteks
Man tinka antradienis, ketvirtadienis, gal dar penktadienis
Beja, "Raudonąją karalienę" jau perskaičiau Pasidalinsiu
Skaitau Faulet "Žemės stulpai" Nesiskaito greit-ilgam užteks
QUOTE(SOFIJA5 @ 2015 04 16, 21:53)
Sveikos
aš dar gyva ir knygas skaitau Ir dar noriu pasiūlyti vilnietėms susibėgti kada nors kitą savaitę Ką manote? Kokia diena tiktų ?
aš dar gyva ir knygas skaitau Ir dar noriu pasiūlyti vilnietėms susibėgti kada nors kitą savaitę Ką manote? Kokia diena tiktų ?
Man tinka antradienis, ketvirtadienis, gal dar penktadienis
Beja, "Raudonąją karalienę" jau perskaičiau Pasidalinsiu
zis, tu galetum paskolinti tas kur Atranka, Vienitele ir dar kazkokia jei ten tavo knygos
QUOTE(SOFIJA5 @ 2015 04 16, 20:53)
Sveikos
Puiku. Ir netgi bet kuri diena tinka.
Kam ką atnešti? Zis, 4-ą;5-ą dalį? Alchemie, apie pri........ varškę tebenori?
Skaitau J.Nesbo "Vaiduoklis". Dabar dar labiau noriu, kad Hūlė pagaliau išeitų į užtarnautą poilsį.
Ir aš gal prisijungčiau, galiu, išskyrus ketvitadienį, atrodo.
Perskaičiau 1. Jean-Michel di Falco, Frédéric Beigbeder
"Aš tikiu. Aš irgi ne: vyskupo ir netikinčiojo dialogas "
2. Audronės Urbonaitės "Posūkyje neišlėk"
3. Jean-Marie Gustave Le Clézio "Auksinė žuvelė" Naujai atrastas prancūzų rašytojas, gavęs Nobelio premiją. ("prarijau" žuvelę greitai, įtraukė, tačiau artėjant prie pabaigos supratau, kad man daug kas kertasi su logika ten, žvelgiant į pagrindinės veikėjos elgesį, norus, ir pabaiga neįtikinanti, bent man, ir ta meilė muzikai neįtikinanti (visiškai neatitinka knygos anotacijos), tačiau, nepaisant visų šių dalykų, knyga patiko.
Perskaičiau 1. Jean-Michel di Falco, Frédéric Beigbeder
"Aš tikiu. Aš irgi ne: vyskupo ir netikinčiojo dialogas "
2. Audronės Urbonaitės "Posūkyje neišlėk"
3. Jean-Marie Gustave Le Clézio "Auksinė žuvelė" Naujai atrastas prancūzų rašytojas, gavęs Nobelio premiją. ("prarijau" žuvelę greitai, įtraukė, tačiau artėjant prie pabaigos supratau, kad man daug kas kertasi su logika ten, žvelgiant į pagrindinės veikėjos elgesį, norus, ir pabaiga neįtikinanti, bent man, ir ta meilė muzikai neįtikinanti (visiškai neatitinka knygos anotacijos), tačiau, nepaisant visų šių dalykų, knyga patiko.
QUOTE(Alchemie @ 2015 04 16, 20:46)
man pirmadienis geriausia, dar antradieni iki 18.30 dirbu
pagal kolektyvą bandyčiau prisitaikyti prie antradienio
QUOTE(Gemma @ 2015 04 14, 14:13)
pasiilgau ir aš, bet labiau Oveno Garpas man ne taip giliai įstrigęs. tuo pačiu gal ir naujausiąją "Viename asmenyje" (žinau, kad jau seniau išleista) iš lentynos išsitrauksiu, nes niekaip rankos nepasiekia per bibliotekines
Nors mėgstu Irvingą, bet ši ne ką geriau už "Vidutinio svorio santuoką" Įveikiau tik pusę (nors nemėgstu palikt nebaigtų knygų) su mintimi, "ką aš kam blogo padariau, kad toliau skaityčiau" Gal nenuotaika buvo, bet aišku, kad toooli gražu ne šedevras kokis
QUOTE(Shusha @ 2015 04 16, 23:21)
Puiku. Ir netgi bet kuri diena tinka.
Skaitau J.Nesbo "Vaiduoklis". Dabar dar labiau noriu, kad Hūlė pagaliau išeitų į užtarnautą poilsį.
noriu, noriu
Labos
Pasirodo antradienį negaliu, nes į baletą einu
Pirmos dalies jau nebeturiu, nes pardaviau, o ir antra turiu šią savaitę išsiųsti
Atnešk
Pasirodo antradienį negaliu, nes į baletą einu
QUOTE(Alchemie @ 2015 04 16, 23:03)
zis, tu galetum paskolinti tas kur Atranka, Vienitele ir dar kazkokia jei ten tavo knygos
Pirmos dalies jau nebeturiu, nes pardaviau, o ir antra turiu šią savaitę išsiųsti
QUOTE(Shusha @ 2015 04 17, 00:21)
Atnešk
QUOTE(Shusha @ 2015 04 16, 23:21)
Dar "Policiją" atlaikyk ir išleisi jį į pensiją. Žmonės kalba, kad "Galvų medžiotojai" yra geresnė už Harį. Įdomu, ar tikrai?
Aš turiu ir galiu duoti Atranką ir kt. dvi knygas paskaityt. Tik va į susitikimus neprisiruošiu , neištaikau..bet jei pakeliui Jeruzalė, Santariškės - prašau