QUOTE(Mute @ 2015 03 30, 21:59)
ir tegul žiūri, akis juk turi bet rengiuos tikrai ne del kitų, o dėl savęs. Tikrai neatrodysiu gražiau su tamsiom spalvom, nes tada blogiau jausiuos, nešvytėsiu ir kas iš to kad kitiems tos spalvos patinka. O durnam ir su tamsiom spalvom atrodysi durnas, taip kad....
Tai matai, čia gi kiekvieno skirtingas skonis Aš, tarkim, su ryškiom spalvom jaučiuosi stora, neskoninga ir persipuošus, kaip pensininkė su baline suknele "Norfoj" "praktiškomis valandomis"
O su juoda/pilka/tamsiai mėlyna jaučiuosi komfortiškai, taip biskutuką pasimaskavus, ale bet kada galiu išlįst, kai noriu - mato, kai noriu - nemato, kaip kad kai lauki kažko mašinoj - mašiną mato visi, o žmogų viduj - nebūtinai
Gal tai lemia tas reikalas, kad aš jaunystėj esu vaidinus teatre, ir gal kokius 8 metus stovėjau operhauze su ilga raudona suknele, su 6 metrų šleifu, ir su metro kepure su veliumu Nekuriose scenose - centre ir dar ant pakylos Tai mano ir dėmesio noras, ir ryškumo yra patenkintas, užmuštas ir užklotas su kaldra Aš per vestuves nenorėjau "bent kartą gyvenime būti princese", nes princese prisibūdavau penktadienio ir šeštadienio/sekmadienio vakarais privaloma tvarka Jau krūva metų praėjo, bet noro būti centre ir šviesti man dar neatsirado. Matomai, retam žmogui tai reikalinga nuolatos - išmėginti smagu, reikia - galim, bet buitinėj atmosferoj tokio poreikio nebeturiu Netgi gal turiu šiokią tokią alergiją - kai tu žinai, kad gali atrodyt ir princese, ir krokodilu, pagal poreikį, tai realybėj norisi būt kokiu tai tyliu spakainiu elementu, kuris tiesiog turi Maximos kortelę ir perka vitaminus Camelia vaistinėje