QUOTE(Hiver @ 2015 03 29, 23:04)
Labai, labai ačiū Reikės pasipraktikuoti. Kiek anksčiau bandydavau tepti ką tamsesnio ant nejudančios voko dalies, man tik išsimurzindavo. Ir dar pastebėjau, kad ten pas mane tiek daug vietos, jog labai lengva padauginti ir prisidažyt vulgariai. Kažkada dažydavau tą waterliniją, po to buvau pradėjusi lęšius nešioti ir mečiau. Akis iš apačios apvesti man būdavo aktualu, nes veidas pernelyg baltas, ir reikėdavo kažkaip tą akies obuolį nuo veido atskirti Gal dabar nebe toks baltas, kartais tik pašešėliuoju, ir tiek.
Tie šešėliai, kur ant manęs atrodo ryži, yra šitie:
Ryža net ta šviesiausia spalva, kiek įsižiūriu, ji turi lašelį rausvumo. Dabar grįžau prie Artdeco, kur susirenku po vieną, kas man tinka - ten yra tokia šviesi geltona, ji kaip viršutinė spalva gerai susilieja su oda, tik bėda, kad yra blizgi, ne matinė.
Kažin, man nešiotina šita spalva? Susirodė, kad panaši kaip iš WS paletės "nude", bet dabar padėliojau iškirpusi iš 1 puslapio paletės langelius - nėra ta spalva. Bet įtariu, kad mano paletė vis tiek būtų labai individualizuota. Visų pirma dėl to, kad retai pas WS būna tokios spalvos akys, net apskritai pas pavasarius akys turi daugiau žalumo, rudą žvaigždutę ar pan. - o maniškės yra tiesiog pilkai mėlynos, iš esmės tai šaltos spalvos. Dėl to natūralu, kad paletėje privalo būti daugumai šio tipo atstovų nebūdingų spalvų, daugiau mėlynų ir pilkų. Šiltųjų prašosi oda, o šaltų, mėlynų - akys. Kad spalva vienu metu pabrėžtų ir odą, ir akis, būna retai, ko gero tik aqua serijos atveju:
Bet su tokia juk tik į kiemą ir į pliažą galima eiti.