QUOTE(bytte @ 2015 04 15, 08:28)
O va aš priešingai, kol dar patcaniško sudėjimo MB buvo, rasdavau su nuolaida kostiumų
, nu kai ūgis pas taviškius ne mažas, tai ir nėr su nuolaidom
. O dabar tai net nežinau iš kur gaut kasdieninį kostiumą, ne į operą tarkim... bijau pagalvot... o reikia. Dar jai atsižvelkt į spalvinį tipą
, jau nuolaidoms vietos galvoj nebėr visai.
Nu kaip čia pasakius, ūgis ne ūgis, svoris ne svoris, bet nuolaidų tai nelabai. O jei dar į spalvas, medžiagas pradedi žiūrėti... Kosmosas.
Noa, nu ***** ir kainos nu rimtai, aš prisimenu, dieduliui pirkom šliūbinę visą eilutę, Sunset Suits (jų jau nebėra) prieš (OMG) 6 metus
Tai suplojom apie 1000 litų. Tada atrodė nerealiai daug. Anais metais vasarą pirkom darbui kostiumą, kelnes, marškinių krūvą, tai jofana, atrodo, kad iš aukso. Ir aū nežinau, kokiam dydžiui/ūgiui yra tada tų skudurų, nu rimtai. Dabar maniškis patukęs gerokai, du vaikai, žmona vistik, reikalauja padėtis
tai didelis dydis aukštam vyrui, keblumai. Prieš 6 metus buvo aukštas atletas, vistiek buvo problemos, žodžiu... Ten gerai (ir pigu), kur mūsų nėra.
Papildyta:
QUOTE(Noa @ 2015 04 15, 11:16)
Ui, maniškiams tai nerealu... Vyresnėliui pirkau Baltmane kostiumą, nes abiturientas, šimtadienis buvo ir panašiai. Tai iš dviejų vienetų rinkomės
Buvo iš viso du jo dydžio, ir labai tuo džiaugiamės, nes asortimentas (vienas modelis netiko tragiškai). Apie jokias spalvas išvis nėjo kalba (pagal jas galima imti marškinius ir šlipsą), o jau juo labiau - apie nuolaidas... Tai už kostiumą su marškiniais, bet be šlipso ar ne 1600 litais suplojau, nu ir juos nafig, kaip brangiai man kainuoja šitas vaikas
Auksinis berniukas, *****, akiniai už milijoną, kostiumai už milijoną, batai už milijoną (50tas dydis, asortimento Lietuvoje išvis nėr ir batų tokių nėr
), džinsai už milijoną (ilgis 36), tik va ant maikučių ir bliuzoniukų galima pataupyt.
Nes jam pačiam px, galima iš maximos per nuolaidas, pirkti vieną per 3 sezonus
Mažos skylutės, jo suvokimu, nesiskaito
Apie mano kalbas tipo "tinka- netinka-pasimatuok dar kartą- pasimatuok va šitą" (perkant rūbą) jis žiūri kaip į kokias mišias - nu va yra katalikai, yra jų tokie papročiai, reikia prabūti, yra mama, ji kažką burba, atburbės, išrinks, kažką nupirks arba ne, bet pabaigs, ir būsiu laisvas
Jei jo kokia nors žmona turės griežtą nuomonę apie tai, kaip vyras turi atrodyti, tai jai bus gerai, nes kaip pasakys, taip ir bus
O sau galės pirkti išvis ką nori, nes jai bus suteikta visiška laisvė
Baltman kokybė nuprastėjusi, kiek pastebėjau... O kainos tai
Marškiniai po 200 lt, o lyginasi tai niekaip, dėmės irgi prastai skalbiasi, nu karočia.
Bet kaip gerai, kai tiek problemų atkrenta. Įsivaizduok, turėtum dukrą, o jinai ateina ir sako- mama, mano suknelė, pirkta prieš dvi savaites, jau reikalauja pamainos, nes... bla bla bla kažkas ten jai
Ir iš maxės per salus turbūt netiktų...