QUOTE(prek @ 2015 04 07, 22:59)
Kuri iš visų šitų 4 yra tikroji royal?
Niekada nežinojau pavadinimų
ta trupinuota tai užvardinta buvo kaip ultramarine
Aš tai pastebėjau, kad kas kaip nori, tas taip vadina
Visada įsivaizdavau, kad Royal Blue yra kaip Anglijos vėliavoj. t. y. tai tamsi "žieminė" mėlyna. Bet žėk, ką rašo Wikipedija - web prasme gali būt visai šviesi
Dabar čia jau kaip fuksija - kas ką nori, tas taip ir įvardina
QUOTE(bytte @ 2015 04 08, 13:04)
Aš kažkur skaičiau, kad su amžium nebetinka
, na nei lakai, nei lūpdažiai ar blizgantys šešėliai.
Na šešėliai kaip šešėliai, bet nagų lakai??? Ir nuo kokio amžiaus? Aš tai manau, kad čia priklauso ne nuo amžiaus, o nuo rankų. Jei rankos, tarkim, storos ar senatvinėm dėmėm išėję, tai tu pati nenorėsi jų akcentuoti, tada ir lakas blizgantis netiks. Bet kol rankos dar gražios, tai aš manau, kad netgi sveika
Nes jei apsirengsi ir pasidažysi vien matiškai, tai atrodysi kaip apdulkėjus. Reikia ko nors - ar nagų lako, ar sagų, ar lakinio rankinuko, nu kažko, kad faktūra būtų kitokia...
Hiver, kas ten per lakas? Baisiai matytas, net nuėjau pasižiūrėt, ar tokio neturiu
Bet ne, neturiu, turiu du panašius China Glaze
QUOTE(Hiver @ 2015 04 08, 13:20)
paskui kiek bandziau aiskintis tai cia atseit mineraliniu tokia savybe, jos visos turi savyje daugiau ar maziau blizgesio, kuris riebiaodems peilis.
Bet va vienur raso kad buva grynai matiniu, nesuprasi...
Aha, sako kad. Užtat sako, kad labai netinka fotosesijoms - veidai kaip riebaluoti atrodo... Bet ar dažnai tos fotosesijos!
QUOTE(Hiver @ 2015 04 08, 13:48)
Yra tokia firma Inglot, kurianti profesionalia kosmetika visazistams, tai viena ju seseliu linija skirta maskuoti voku raukslelems. Tie seseliai turi savyje mazus blizgucius kurie paziurejus i seselius labai aiskiai matosi o realiai ant voku nesimato, matomai suteikia kazkoki blurinimo efekta, ar ka...
O katra čia būtų?