Įkraunama...
Įkraunama...

Spalvinis tipas

QUOTE(bytte @ 2015 04 08, 13:26)
Ta prasme kad prideda metų blizgėjimas ne tik makiaže, bet ir rūbuose (na tie blizgučiai visokie, ne pats satininis žvilgesys), kas liečia šėšėlius suprantu - visi defektai išlenda... o daugiau nežinau. Bet jau peržengiau matyt tą ribą, kad pradėjau pastebėt kad tikrai prideda metų... draskyk akis ne draskęs prideda, kaip ir šviesios spalvos svorio ant šikynės.

Dėl drabužių nepasakysiu, o dėl kosmetikos - tikrai blizgučiai blogai, draskyk akis nedraskęs... Viskas, kas yra ne vienodos faktūros, labiau matosi, kai susikaupia smulkiose raukšlelėse. Nagi super atrodo blizgančios raukšlės lotuliukas.gif
Ir ne tik akių šešėliuose, ant lūpų, veido juk lygiai taip pat...
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2015 04 08, 12:04)
Aš kažkur skaičiau, kad su amžium nebetinka g.gif , na nei lakai, nei lūpdažiai ar blizgantys šešėliai.

Nesutinku smile.gif Kodel tada perlai tinka? smile.gif O nagu lakas juk kaip aksesuaras. mirksiukas.gif Smarkiai rauksletam veidui logiska kad zaizaruojantys metaliniai seseliai ir smarkiai perlamutriniai lupdaziai zavesio nepridetu, vien del to kad jie linke sulysti i rauksleles, taciau atkreipk demesi i visokius kad ir Chanel nagu lakus, lupu blizgesius, lupdazius, juose visuose yra smulkaus blizgesio, shimmeriu vadinamo, nes tai suteikia putlinimo efekta, jaunina ir sukuria gaivumo, sviezumo ispudi. Su seseliais taipogi, iskilioje judancio voko dalyje naudojant bent jau subtilu perlamutra galima tik islosti. Nebent kai busi sena sena senuciuke ir ta voko dalis irgi bus susiraukslejusi tada gal ir nebe.

Tarp kitko, ar kuri nors matet nesenai kino teatruose rodyta filma "Amzinai stilingos?" smile.gif As planavau nueit bet praziopsojau... galvoju ateity reikes parsisiust. ax.gif

Papildyta:
QUOTE(prek @ 2015 04 08, 12:33)
Dėl drabužių nepasakysiu, o dėl kosmetikos - tikrai blizgučiai blogai, draskyk akis nedraskęs... Viskas, kas yra ne vienodos faktūros, labiau matosi, kai susikaupia smulkiose raukšlelėse. Nagi super atrodo blizgančios raukšlės  lotuliukas.gif
Ir ne tik akių šešėliuose, ant lūpų, veido juk lygiai taip pat...

Ziurint kokie blizguciai. smile.gif Yra tokiu pudru kurios turi savyje mikro blizguciu, specialiai sukurtu tam kad tas rauksles sleptu. mirksiukas.gif Yra tokia firma Inglot, kurianti profesionalia kosmetika visazistams, tai viena ju seseliu linija skirta maskuoti voku raukslelems. Tie seseliai turi savyje mazus blizgucius kurie paziurejus i seselius labai aiskiai matosi o realiai ant voku nesimato, matomai suteikia kazkoki blurinimo efekta, ar ka... Zodziu technologiju yra daugybe, ir jeigu pries 20 metu galima buvo teigti kad tik matine kosmetika jaunina, siai dienai jau yra daug pazangiu naujoviu. Aisku nelygu apie koki jauninima mes kalbesim, ar apie 40-metes moters ar apie 75-metes mociutes.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hiver: 08 balandžio 2015 - 12:51
QUOTE(Hiver @ 2015 04 08, 13:48)
Ziurint kokie blizguciai.  smile.gif Yra tokiu pudru kurios turi savyje mikro blizguciu, specialiai sukurtu tam kad tas rauksles sleptu. mirksiukas.gif Yra tokia firma Inglot, kurianti profesionalia kosmetika visazistams, tai viena ju seseliu linija skirta maskuoti voku raukslelems. Tie seseliai turi savyje mazus blizgucius kurie paziurejus i seselius labai aiskiai matosi o realiai ant voku nesimato, matomai suteikia kazkoki blurinimo efekta, ar ka... Zodziu technologiju yra daugybe, ir jeigu pries 20 metu galima buvo teigti kad tik matine kosmetika jaunina, siai dienai jau yra daug pazangiu naujoviu. Aisku nelygu apie koki jauninima mes kalbesim, ar apie 40-metes moters ar apie 75-metes mociutes.

Ačiū. Gal žinai - ar jie turi kažkokią panašią lūpų dažų seriją?
Atsakyti
mineralinių dažnai galima užsisakyti miniukų komplektą ir išsirinkti, dėl inikos nežinau.
Ir tikrai nepasakyčiau, kad mineralinės blizga, nekalbu apie lorealius nesu bandžius ir neketinu. Everyday minerals vienas kažkuris variantas atseit buvo ne matinis, o natūralesnis (dengimo prasme) tai man irgi visai patiko, nors oda riebaluojasi
uoga uoga esu bandžiusi, normali mineralinė tik spalvų mažokai, bet užtat išsibandyti galima.

amžinai stilingos - privaloma pamatyt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2015 04 08, 11:31)
...nežinau, bet ne tokia aktyvi. Dabar dėviu kažkokią ne tokią ryškią...

sudėjau akį į kito blogo undertonus (pamaniau vis vien ta rusė iš jos ėmė info...), ai nežinau net... labiausiai patinka antra eilutė vidurinė... t.y. 5-ta blush2.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Papildyta:
bet čia reik bendrą spalvą surast biggrin.gif , ne tą kuri labiausiai pauošia, nes man tarkim visad patinka mano akis kai fonas tamsesnis...

Pati nesuprantu kodėl, bet labiausiai "savo vietoje" man atrodo pirma. Galbūt rausva duoda asociaciją su oda? Nors pvz 7 tokio bendrumo nematau.
5 pakliūtų į kategoriją "gali būti" (nors pati fono spalva "per tanki", permušanti). Paskutinė eilutė - "jokiu būdu".
Atsakyti
Dar klausimas - kokia programa galima taip gražiai iškirpt vyzdį? Aš irgi noriu taip pažaist smile.gif
Atsakyti
QUOTE(prek @ 2015 04 07, 22:59)
Kuri iš visų šitų 4 yra tikroji royal?
Niekada nežinojau pavadinimų smile.gif
ta trupinuota tai užvardinta buvo kaip ultramarine

Aš tai pastebėjau, kad kas kaip nori, tas taip vadina biggrin.gif Visada įsivaizdavau, kad Royal Blue yra kaip Anglijos vėliavoj. t. y. tai tamsi "žieminė" mėlyna. Bet žėk, ką rašo Wikipedija - web prasme gali būt visai šviesi biggrin.gif

Dabar čia jau kaip fuksija - kas ką nori, tas taip ir įvardina biggrin.gif

QUOTE(bytte @ 2015 04 08, 13:04)
Aš kažkur skaičiau, kad su amžium nebetinka g.gif , na nei lakai, nei lūpdažiai ar blizgantys šešėliai.

Na šešėliai kaip šešėliai, bet nagų lakai??? Ir nuo kokio amžiaus? Aš tai manau, kad čia priklauso ne nuo amžiaus, o nuo rankų. Jei rankos, tarkim, storos ar senatvinėm dėmėm išėję, tai tu pati nenorėsi jų akcentuoti, tada ir lakas blizgantis netiks. Bet kol rankos dar gražios, tai aš manau, kad netgi sveika smile.gif Nes jei apsirengsi ir pasidažysi vien matiškai, tai atrodysi kaip apdulkėjus. Reikia ko nors - ar nagų lako, ar sagų, ar lakinio rankinuko, nu kažko, kad faktūra būtų kitokia...

Hiver, kas ten per lakas? Baisiai matytas, net nuėjau pasižiūrėt, ar tokio neturiu biggrin.gif Bet ne, neturiu, turiu du panašius China Glaze biggrin.gif

QUOTE(Hiver @ 2015 04 08, 13:20)
paskui kiek bandziau aiskintis tai cia atseit mineraliniu tokia savybe, jos visos turi savyje daugiau ar maziau blizgesio, kuris riebiaodems peilis. unsure.gif Bet va vienur raso kad buva grynai matiniu, nesuprasi...

Aha, sako kad. Užtat sako, kad labai netinka fotosesijoms - veidai kaip riebaluoti atrodo... Bet ar dažnai tos fotosesijos! biggrin.gif

QUOTE(Hiver @ 2015 04 08, 13:48)
Yra tokia firma Inglot, kurianti profesionalia kosmetika visazistams, tai viena ju seseliu linija skirta maskuoti voku raukslelems. Tie seseliai turi savyje mazus blizgucius kurie paziurejus i seselius labai aiskiai matosi o realiai ant voku nesimato, matomai suteikia kazkoki blurinimo efekta, ar ka...

O katra čia būtų?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noa: 08 balandžio 2015 - 17:59
Subtilus blizgesys, kaip ten šilko ar perlų gerai, bet perlamutras gi tas kur "plaukioja"... va tas sako kad netinka su amžium, ir dar kur prisiuvami ar priklijuojami blizgučiai ant rūbų... aš prieš berots tris metus ir sakiau žiūrint kiek, reik skoningai ir t.t... ale žiūriu kad panašiai kaip bantą įsisegus matos kad jau ne tas amžius... aišku viena gali ir 45-kių dar naudot blizgučius, kita jau gal ir 35-kių taip +10-ka prisidės. Ir nemanau kad dėl raukšlių... O perlai, deimantai ir auksai labai su amžium dera, o va pabrekuškos vadinamos - tai ne.

Man pačiai tai tik tamsūs perlamutriniai patikdavo, tie rausvi ar artimi odai kažkaip keistai atrodo g.gif

Žinot ieškojau tobulos mėlunos... šyš visos vienodai nelabai... ir išvis gal ne tik apšvietimas svarbus, gal ir nuotaika prisideda, bet visos spalvos blogai atrodė, išskyrus įdijodiškas spalvas, kaip antai oranžinis sijonas... iki žemės, ryškūs kad net žiūrėt skauda. Aš galvoju kad gal spalvos atspindis pagerina odos vaizdą, nors ir per ryški pati spalva g.gif
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2015 04 08, 12:26)

O, visai idomu bigsmile.gif

QUOTE(prek @ 2015 04 08, 12:53)
Gal žinai - ar jie turi kažkokią panašią lūpų dažų seriją?

Nezinau blush2.gif neteko dometis ju lupdaziais. Bet lyg yra kazkurie su kolagenu, tai gal tie ir butu? g.gif Siaip sakyciau svarbu ziuret kad butu patvarus, neisskystantys, bet tuo paciu ne sausi. Gali turet savyje smulkiu blizgiu dulkeliu, ar siaip lengvo atlasinio zvilgesio.
Tiesa o kaip ta Maybelline nude atspalvi ar teko matuotis? Ar tiko ta spalva? smile.gif

QUOTE(Dilukai @ 2015 04 08, 13:27)
uoga uoga esu bandžiusi, normali mineralinė tik spalvų mažokai, bet užtat išsibandyti galima.

amžinai stilingos - privaloma pamatyt biggrin.gif

O, tai reiskia bandysiu uoga uoga. drinks_cheers.gif

Filma irgi bandysiu susirast. thumbup.gif

QUOTE(Noa @ 2015 04 08, 17:56)
Hiver, kas ten per lakas? Baisiai matytas, net nuėjau pasižiūrėt, ar tokio neturiu biggrin.gif Bet ne, neturiu, turiu du panašius China Glaze biggrin.gif

O katra čia būtų?

Kuris? smile.gif

Cia butu DS (Double Sparkle) linija, tokie:
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Uo koki radau auksa pas Inglot, is pearl linijos. Noa pas tave ne panasus buvo? biggrin.gif

user posted image
user posted image

Ir dar radau kaip ji naudojant pasidaryti akiu makiaza: http://www.archive.w...olden-day-time/

Atsakyti
Šešėliai tikrai kokie įdomūs.

Apie nagų laką klausiau tą opi, kur violetinis su mėlynu blizgesiu biggrin.gif Tas? https://www.google.l...o...52F;850;567

Aha, kažkoks toks. Bet tas makijažas tai man toks kažkoks... Akis graži, tai bet kas gražiai atrodo. O paprastam žmogui?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noa: 08 balandžio 2015 - 20:37
QUOTE(Noa @ 2015 04 08, 20:36)
Apie nagų laką klausiau tą opi, kur violetinis su mėlynu blizgesiu biggrin.gif Tas?

Aha, sitas. biggrin.gif
Atsakyti