Su praejusiom sventem!
Mute, atsakau del skaistalu: i Nars "Orgasm" is Artdeco labai panasus
Nr.38, paskui dar i ta puse Nr.39, as juos turiu. Patarciau ir vienus ir kitus pasibandyt parduotuvej, tikrai universalus atspalviai.
Dilukai maciau klause kas naudoja spalvota tusa, tai as ji naudoju.
Buvau apie 10 metu isvis apie tokius pamirsus, tik juoda, kartais ruda tenaudojau, bet dabar sugrizus i mada spalvotiems nusipirkau vien kita atspalvi.
Erszebeth, labai faini seseliai
as patestavau juos parduotuvej, tiek kad sitoj auksinej paletej man truko kazkokio sviesaus atspalvio, (va toj rausvoj paletej jis yra ir labai vykes), ir ta tamsioji spalva galetu buti matine. As pati turiu ju keptus seselius is Smoky eyes linijos, senesnio leidimo, kazin ar jie dar gaminami. Irgi trys spalvos, pas mane tokie, sokoladiniai:
akoya_lt del nagu laku, raudona, baklazanines ir tamsiai melynos yra tos spalvos kurios tinka visiems, tai saugios klasikines spalvos taip sakant
o alyvine, melsva, ruda zalia geltona rozine reikia tiesiog atsitaikyt atspalvi. Ir dar man lakams labai svarbu sezoniskumas. Va pavyzdys, ant mano ranku tokia alyvine ziurisi siaip sau:
O va tokia gerai:
BET, as ja naudoju vasara, prie trumpu rankoviu ir idegusios odos. Ziema ji man visai nesiziuretu, nei i tvora, nei i mieta taip sakant butu. Kai tuo tarpu tamsios bordo ir tamsiai murzinai rudos man nesiziuri vasara prie idegio, tokias pasilieku rudeniui.
Va is rudu pavyzdziui, tokia link kakavines ant manes negraziai, nors galiu kiek noriu grozetis ja is sono:
O tokia labai gerai:
Tiesiog reikia rasti savo atspalvi.
Del
byttes spalvinio tipo, kokia man mintis kilo...
O negali taip but kad visos tos spalvos kur imaisyta baltos yra lightu spalvos?... Nes logiskai galvojant, (neimant tu pavyzdziu kad pavasariai su geltona, rudenys su ruda) darku spalvos turi maksimalu kieki juodos, ane? Softu spalvos turi maximaliai pilkos, brightu spalvos yra maksimaliai grynos, "pure pigment" taip sakant, (kaip priesingybe softams), o light iseitu maisytos su balta (kaip priesingybe darkams). Tai taip ratas ir gautusi - prasideda pure spalvomis bright tipuose, toliau po truputi maisomos su balta, paskui po truputi su juoda (50:50 gaunasi ties softais gal?) tuomet baltos mazeja, galiausiai lieka vien juoda. O nuo darku juodos mazeja kol lieka vien pure.
Papildyta:
QUOTE(bytte @ 2015 04 08, 09:59)
Bet esmė kad royal blue yra su nežymiu nuokrypiu į žalią, na kiek žydra ji, o ultramarinas priešingai žalios neturi, bet turi nežymų nuokrypį į raudona, yra kiek violetinė ir atitinka rugiagėlių spalvą.
O kokia skaitosi scyliu spalva? Gal ji atitiktu royal blue?