Va kodėl man nepatinka pilka eilė, kad sakot kad kaip akių spalva. Mano akys ne tokios visai spalvos gi, o va prie tokių tampa kažkokios pilkos.
reiks į undertoną akį įmest
Papildyta:
QUOTE(akoya_lt @ 2015 04 08, 00:53)
Tų overtone ir undertone nu niekaip nesuprantu, nei kas jie, nei kam jie, taigi svarbiausiai spalvos, kurios puošia ir nesirinkti tokių, kurios bjauroja.
Dėl lakų tai sutinku
Mano rankas išdarko mėsos spalvos lakas, paskui visokie šviesiai violetiniai, kaip alyviniai tokie, manau, vasaros, paskui šviesi šviesi žydra ir riūūūžava, irgi šviesi, paskui kakavinė, spalva graži man, nu o rankos tai bože bože pasidaro. O puošia tikra raudona, bordo, tamsiai mėlyna, kaip naktis kažkur, baklažaninė, labai tinka tokia koralinė ryški (iš ilgalaikių). Iš tikro kas labai netinka, pasimato ant kojų nagų labiau.
O skudurus rinktis pagal ranką nedaėjo galvon, reikės pracheckint, kaip veikia. Tik kad nerandu net kas akin kristų, tai tik praeinu praeinu, ir visas šopingas.
Sakau man geriausiai paaiškint kai va reik kokią juodą suderint - visos juodos, ir visos skirtingos, nes undertonai tie jų nevienodi. Prie dirbtinio apšvietimo dažniausiai nesimato.
Kakavinė šalta, o tos visos riužavos visokios būna, kaip ir žydros. Kai aš dažiau nagus dar nebūdavo tokio pasirinkimo, visos riužavos su sidabriniu perlamutru
, žydrų tai išvis nė kvapo. Dabar tai nagai visai nuėję, lakas nesilaiko, tai negaliu pasisakyt labai. Bet praitais metais radau riužavą kuris man tiko
. O kojų nagai kodėl? Aš tai va turiu laką kuris kaip ir gerai ant kojų kol basučių juodų neapsiaunu, tai suku galva ar prašoviau su spalva, ar su juoda taip sužaidžia
Aš spalvas testinu skuduryne vienam, kur sukabina rūbus pagal spalvas, yra dideli langai ir dienos apšvietimas. Tiesiog ranka viską imu, imu... jai lyg gerai, rimčiau žiūriu. Taip atradau nemažai sau tinkančių spalvų. Paskui imu ir nusiperku, net jai rūbas išvis ne į temą, kai išparduoda ten už centus. Tiesa ne daug ką esu nusipirkus
. Blogiau kai nusiperku kas tinkama nešiot, nes nunešioji ir spalva nebetinka pasilikt paletei. Bet manau po n metų gal turėsių paletę individualią