QUOTE(Erszebeth @ 2015 03 29, 22:45)
Man kaip keptos morkos ji atrodo
Medžiaginė graži. Bet ir vėl - jeigu bandysiu imti ne tas ryškiąsias, o "normalias" - tamsiąją chaki iš 4-tos (skaičiuojant nuo viršaus), iš 7-tos - nr. 1, 4, 5, iš paskutinės - tris vidurines rudas, ar ir vėl nesigaus, kad rudens spalvas paėmiau?
Bet pilkos kokios gražios sudėtos pirmame lapelyje
Ir rašalinė mėlyna yra, ir net "jogurtinė" žydra (4 lape paskutinė), kuri man, kaip pastebėjau, tinka. Čia labai individualizuota paletė? Nes atrodo, kad paimta nemaža dalis spalvų iš kitų giminingų tipų.
nežinau kiek individualizuota... man ji visai WS. Bet tos pilkos - mano tėčio švarkų spalvos, taip laikui bėgant atsirinko savaime. Anei spalviniais tipais domėjosi, anei ką, tik dar kol vaikas buvau klausdavo manes kaip jam kokia spalva tinka (bo su mama niekaip jie nesusikalbėdavo, šitai vis prisimenu, kai žmonos aiškina, kad jų vyrai daro savaip, nors kuolu tašyk... )... jis labai kompleksavo dėl savo baltos odos, įtariu pats pastebėjo, kad su kitom spalvom geriau atrodo, o manim pasitikėjo, kaip nešališka nuomone.
O pilkos su tom intensyviom rudom labai gražūs deriniai gaunasi, tik jie labiau aksesuarams (diržas, batai... raštas) aš galvoju čia ne topams skirtos spalvos, o akcentinės labiau... nes tai labai aktyvios spalvos, jos negali manau eiti kaip basic.