QUOTE(prek @ 2015 04 06, 20:02)
o monitorių reguliavai?
Aš buvau įdėjusi nuorodą - tikrai neblogai pagal ją susidėlioja.
Foto spalva nesakyčiau kad labai tobula, bet ir ne itin tragiška.
Aš buvau įdėjusi nuorodą - tikrai neblogai pagal ją susidėlioja.
Foto spalva nesakyčiau kad labai tobula, bet ir ne itin tragiška.
Man atrodo, kad teisingas tas monitorius. O kaip kitoms atrodo bytte tose nuotraukėlėse, nepageltus? Pagal tai, kaip tu vertinai mano sezono galimybes ir kaip visos kitos - atrodo, kad pas tave monitorius kažką rodo ne taip, negali juk pas visas klaidingai rodyti. Jeigu aš matau bytte geltoną, o tu baltą - reiškia, tu mano nuotraukas, kurios man atrodo normalios, matai be jose esančio geltonumo. Iš čia ir nesusikalbėjimas. Dabar esmė - ką mato dauguma?
QUOTE(Dilukai @ 2015 04 06, 20:16)
Erszebeth na gražiai tolygiai raustelėjus ir tiek, patikėk manim skaisčiai mėlynai raudona nosis baltam veide yra daug blogiau...
Papildyta:
va kokį radau paspėliojimą:
but maybe this means that undertone is not a real colour at all, and could not be found anywhere in the biological layers of skin. It is a reactionary term.
Papildyta:
va kokį radau paspėliojimą:
but maybe this means that undertone is not a real colour at all, and could not be found anywhere in the biological layers of skin. It is a reactionary term.
Na žinoma, būna ir blogiau Reikia džiaugtis, kad ne mėlynanosė
Iš dalies tai ir gali būti kažkas tokio, ne pati odos spalva, o tam tikras jos atspalvis, bet neįžiūrimas grynu pavidalu. Kaip ten dar sakoma, jeigu venos atrodo žalios, tada undertonas turi geltonos, jeigu mėlynos, pilkos - iš tų vasarinių undertonų. Jeigu violetinės - tada turbūt iš raudonųjų, rožinių.