Įkraunama...
Įkraunama...

Spalvinis tipas

QUOTE(bytte @ 2015 04 06, 17:12)

Papildyta:
Man tai Erszebeth norisi dėt kažkur tai ant bright link light ir warm... toks riboje su warmu ir lightu... bet vis vien brightas g.gif čia taip sugalvojau po tavo paskutinių fotosesijų...

Ant bright? Ir link light? Taigi pražudo mane šviesesnės spalvos verysad.gif

O ji ir internetu iš foto tipą nustatinėja biggrin.gif 15 eurų + 7 eurai už individualią paletę, bet nespaudintą - kur apibrauktos tinkamos spalvos iš gretimų tipų.
Atsakyti
iš tų albumiukų va visai patiko toks casual variantas
esu turėjus panašios spalvos militaristinį švarką, tais laikais kai apie tipus nebuvau nė girdėjus, nešiodavau su oranžine maike dažnai biggrin.gif

įstrigo tokia frazė (kiek pamenu iš 12blueprints blogo) ten buvo išvardinti požymiai, kad esi ne savo spalvose, ar kad išvis apie jas nesigaudai, vienas iš jų: jeigu tavo vyras sulaukia daugiau komplimentų dėl savo išsirinktų rūbų negu tu biggrin.gif Brolis (kurį laikiau warm/light spring, save užtikrintai laikydama light summer) senai matau, kad neblogai pataiko su rūbais, su retom išimtim (matyt iš bėdos kaip kad juoda odinė striukė) ne per tamsu, šaltų išvis nedaug turi, labai gražiai pavasariniai drabužiai bigsmile.gif Galiu su jo džempais pavasario tipą testuotis, o brolis žinokit toliau nuo spalvų ir menų nebūna, priešingai negu aš. Tai nors imk ir verk, o paskui eik pamedituok trečios spalvinės akies atvėrimo tema doh.gif

user posted image
Atsakyti
Gerulis patarimas - kaip su savo sezono spalvomis susikurti pageidaujamo sezono įvaizdį thumbup.gif

user posted image

Sukurtas LSp įvaizdis, naudojant LSu spalvas. Rašo ir kaip DW įvaizdis padaromas naudojant SA paletės spalvas biggrin.gif Nagi, kaip man iš pavasario, nežinau tik, kurio tiksliai, pasidaryti DA? lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erszebeth: 06 balandžio 2015 - 17:42
o dėl to undertono aš vis tiek nesuprantu... ta prasme suprantu kas jis, bet nesuprantu koks pas ką? ir šitam, ir kitam bloge deda po kelias spalvas, ir aš nesuprantu ar tai sluoksniai undertonų, kaip akvarelės technikoj ar tik kad taip spalva gaunas? ar tik paskutinė spalva jau undertonas?

Šitam bloge rašo, kad undertono spalva yra pati geriausia, labiausiai maskuojanti visus trūkumus. Keliu spalvas:
user posted image

DW: žiemos tamsiai mėlyna+žiemos raudona+juoda+rudens auksinė = saturated mulberry purple
TW: žiemos tamsiai mėlyna+žiemos raudona+juoda = dark purple
BW: žiemos tamsiai mėlyna+žiemos raudona+juoda+pavasario geltona = pure strawberry red

user posted image

BSp: pavasario geltona + žiemos tamsiai mėlyna + žiemos raudona = strong, clear, pure pink
TSp: spring yellow (pavasario geltona)
LSp: pavasario geltona + vasaros rausva + vasaros vidutinė mėlyna = light peach pink

user posted image

LSu: vasarinė vidutinė mėlyna + vasaros rausva + vasaros pilka + pavasario geltona = light cerulean blue
TSu: vasarinė vidutinė mėlyna + vasaros rausva + vasaros pilka = soft mauve
SSu: vasarinė vidutinė žydra + vasaros rausva + vasaros pilka + rudens auksinė = medium greyed blue

user posted image

SA: rudens auksinė + vasaros vidutinė mėlyna + vasaros rausva = soft amber brown
TA: medium golden orange-brown (čia ta rudens auksinė)
DA: rudens auksinė + žiemos tamsi mėlyna + žiemos raudona = dark orange-brown
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bytte: 06 balandžio 2015 - 17:54
QUOTE(bytte @ 2015 04 06, 17:44)
o dėl to undertono aš vis tiek nesuprantu... ta prasme suprantu kas jis, bet nesuprantu koks pas ką? ir šitam, ir kitam bloge deda po kelias spalvas, ir aš nesuprantu ar tai sluoksniai undertonų, kaip akvarelės technikoj ar tik kad taip spalva gaunas? ar tik paskutinė spalva jau undertonas?

Šitam bloge rašo, kad undertono spalva yra pati geriausia, labiausiai maskuojanti visus trūkumus.

Man atrodo, čia jie eilės tvarka ir sudėti. Pirmam pav. tik klaida padaryta, paskutinis, tas raudonas, yra ne BSp, o BW. O aprašymuose - kurias spalvas sumaišius tos pavaizduotos spalvos gaunasi (jei spalvos maišytos).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erszebeth: 06 balandžio 2015 - 17:51
QUOTE(Erszebeth @ 2015 04 06, 18:25)
Ant bright? Ir link light? Taigi pražudo mane šviesesnės spalvos  verysad.gif

O ji ir internetu iš foto tipą nustatinėja biggrin.gif 15 eurų + 7 eurai už individualią paletę, bet nespaudintą - kur apibrauktos tinkamos spalvos iš gretimų tipų.

... reik man pasikrapštyt po paletes prieš kalbant aišku biggrin.gif , bet bliednos ir šviesios skirtingos savokos. Mano akimis BSp jau tokios link ledinių šviesios tempia... jos gali netikti, nes yra labai gaivios, švarios, na ir nedaugialypės... na šerbetinių ledų spalvos.
Papildyta:
QUOTE(Erszebeth @ 2015 04 06, 18:49)
Man atrodo, čia jie eilės tvarka ir sudėti. Pirmam pav. tik klaida padaryta, paskutinis, tas raudonas, yra ne BSp, o BW. O aprašymuose - kurias spalvas sumaišius tos pavaizduotos spalvos gaunasi (jei spalvos maišytos).

čia aš suklydau... pataisiau.

O vat man truputi atrodo kad kaip sluoksniai tas undertonas ir gal galim imti visas sudedamąsias spalvas, kaip puikiasias savo trūkumų maskuotojas. ...ir priklausomai nuo asmeniškų klajonių gali kai kuri spalva procentaliai būt stipresnė, tarkim BSp artimesnė žiemai ir žiemos spalvų undertone daugiau, o jai artimesnė TSp geltonos daugiau...
Man pačiai atrodo kad mano ta BSp spalva g.gif
Atsakyti
Dėl to, ar spalva "groja" su tavo oda, t.y. ar joje yra to paties "undertono", kaip tavo odoje, labai neblogai matyti, uždėjus ant medžiagos ranką. Aš dažnai parduotuvėje einu ir tiesiog dėlioju.

Čia foto kokybė kiek nevienoda, fotkinta skirtingomis dienomis, bet abiejose foto - mano ranka. Vienu atveju - švyti, būdama savo spalvinėje terpėje, o kitoje - labai nekaip atrodo, lenda odos nelygumai. Beje, ten nagai nulakuoti true summer undertono spalvos nagų laku biggrin.gif O ką daryt, kad lakas man gražus? Vis tiek greitai aptrupės biggrin.gif

user posted image
Papildyta:
QUOTE(bytte @ 2015 04 06, 18:00)
O vat man truputi atrodo kad kaip sluoksniai tas undertonas ir gal galim imti visas sudedamąsias spalvas, kaip puikiasias savo trūkumų maskuotojas. ...ir priklausomai nuo asmeniškų klajonių gali kai kuri spalva procentaliai būt stipresnė, tarkim BSp artimesnė žiemai ir žiemos spalvų undertone daugiau, o jai artimesnė TSp geltonos daugiau...
Man pačiai atrodo kad mano ta BSp spalva g.gif

Man atrodo, kad ta pati pačiausioji maskuotoja yra būtent tas galutinis variantas, o ne sudedamosios dalys. Aišku, tos dalys irgi turėtų būti gerai, bet efektas turėtų būti ne toks galingas.
Atsakyti
QUOTE(Dilukai @ 2015 04 06, 18:30)
Tai nors imk ir verk, o paskui eik pamedituok trečios spalvinės akies atvėrimo tema doh.gif

Vuo vuo... o kai esi ar nori būt toks savo grožio kūrėjas susimakaluoji ir meditacija nė nepadeda lotuliukas.gif
Papildyta:
undertonas nesimato anei foto, anei prie dirbtinės spalvos (va dabar žinau kas toje žalioje maikėje pamėlynavo lotuliukas.gif ), čia kaip prek vadina - odos reakcija į spalvą... bet ji tokia slidi slidi... Aš negarantuota kad ją matau... žinot žinau, ale užčiuopt nežinau ar esu užčiuopus...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bytte: 06 balandžio 2015 - 18:04
QUOTE(bytte @ 2015 04 06, 18:11)
undertonas nesimato anei foto, anei prie dirbtinės spalvos (va dabar žinau kas toje žalioje maikėje pamėlynavo lotuliukas.gif ), čia kaip prek vadina - odos reakcija į spalvą... bet ji tokia slidi slidi... Aš negarantuota kad ją matau... žinot žinau, ale užčiuopt nežinau ar esu užčiuopus...

O tau nebūna, kad spalvos tinkamumą bandai patikrint, ranką uždėjus? Juk ant vienų spalvų oda atrodo pilka, murzina, o su kitomis bent jau man matosi, kad tarsi sužiba - pašvarėja, atrodo gražiai. Ant vienų iš tų gražių - baltai su lengvu rausvumu, ant kitų - geltonu atspalviu. Beje, į ryžas irgi stipriai reaguoja, bet tokia rusvai oranžine ir "šviečia", dabar jau man atrodo, kad tai nėra geras ženklas. Vertinant veidą, galima suklysti, apie savo įvaizdį galvoti, o rankos - nesupainiosi. Tik negerai, kad per ranką nepamatysi spalvos reakcojos ir į akis, plaukus - vien tik į odą.

Ir nagų lakas neapgauna. Gana aiškiai matyti, su kokiu rankos atrodo švariai, išpuoselėtai, su kokiu - kažkaip belenkaip, tik kad pats lakas gražus, bet ne ranka biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erszebeth: 06 balandžio 2015 - 18:22
aš gi "vasara" kai buvau nusipirkau pilką nagų laką, ir mada tokia buvo trumpa, tai baisiau ant mano rankų atrodančio nagų lako nesu dar turėjus biggrin.gif
dar iš tokių klaidų ryškus žydras, toks kur neva tai kurortui, pajūriui, nusilakavau ir visą dieną nieko kito nemačiau tik tą laką, vakare nusivaliau, gal koks žieminis ledinis buvo.
toks kaip kairėj foto man irgi netiktų smile.gif

Papildyta:
True Spring: Neutrals
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Dilukai @ 2015 04 06, 18:34)

True Spring: Neutrals

O jeigu? g.gif

user posted image

Reikės susirast tą megztuką ir pasimatuot gyvai.

Tos rudos nelabai ryžos atrodo, ne rudeninės.
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2015 04 06, 19:11)

Manau kad matai. Tik nežinau ar iššifruoji ką matai smile.gif
O kai būni smarkiai pavargus - kokia spalva raudonuoja veidas?
Aš asmeniškai darausi kažkokia bordo.

Atsakyti