QUOTE(bytte @ 2015 04 06, 12:51)
čia va prie munselio privesta, galim tipintis kur nori
bet paletės tai tikrai su spalvų numeracija... ir šiaip gražios su koliažais... gal į pirmą puslapį jas
bet paletės tai tikrai su spalvų numeracija... ir šiaip gražios su koliažais... gal į pirmą puslapį jas
Kokia faina sistema Pagal ją to paties spalvinio tipo plotelyje gali būti poslinkiai tiek tamsumo-šviesumo, tiek kitomis kryptimis, nustačius, kuriame taške esi, galima įvertinti gretimų tipų įtakas. Tik kaip tai pritaikyti praktiškai?
Aš pati save matyčiau jos sistemoje greičiausiai warm langelyje prie paribio su bright ir pasistūmusią žemyn (nors ne į visišką apačią) link tamsių. Beje, tai, kad ant paribio prie BS, rodo, kad gerokai nutolus nuo WA - štai dėl ko negerai per ryžos ir per šiltos spalvos.
QUOTE(bytte @ 2015 04 06, 12:59)
Bet kaip įdomiai nustatinėja Vienintelė tikrai deep jos charakteristika - plaukai, bet jie akivaizdžiai dažyti. Bright charakteristika dar būtų galima laikyti švarią šviesią odą. Akys gana šviesios, jose nėra nei deep, nei bright. Ir nepanašu, kad šitos merginos natūralūs plaukai į tą pusę, kaip nudažyti
QUOTE(Dilukai @ 2015 04 06, 14:47)
o čia šiaip patiko spalvos, pasidalijam megztukus
(spėju reiktų dalintis su Noa, bet ji neims ir už dyką, tai liks daugelis man)
(spėju reiktų dalintis su Noa, bet ji neims ir už dyką, tai liks daugelis man)
Intuityviai imčiau 2,6,7. Žiūriu, visus tamsiausius išsirinkau Jeigu būtų galima tik vieną, tokį, kur mažiausiai tikimybės, jog nepataikysiu spalvos - imčiau 7. Gal kad arčiausiai mano akių spalvos - o su rudomis galima labai prašauti.