Jau jūs čia, bobos, išvis į pievas
Reformatorės mat atsirado
O išvada - rengsimės kaip rengėmės, tik turėsim sau pateisinimą ir jausimės labai protingomis ir intuityviai gerai spalvas jaučiančiomis
Jei taip, aš už 90 eu + 3 eu (čia tos kontoros kaina, kokia juokinga
) galiu pagal man atsiųstas nuotraukas kiekvienai surašyti, kodėl jūs rengiatės teisingai ir kaip tai yra gerai
O už tuos + 3 eu galiu parašyti šiaip komplimentą, nesusijusį su spalvų naudojimu
Kreipkitės, taip bus paprasčiausia
QUOTE(Erszebeth @ 2015 04 06, 11:07)
Ką tu, nesupranti, taigi čia koks biznis būtų
Gal būtų neblogai. Tik reiktų smulkiom raidytėm prirašyt, kad mes neatsakom už foto kokybę ir už jo monitoriaus nustatymus - jei netiks, pats bus kaltas
O aplamai tai manau, kad finansiškai būtų geriausia, jei tai nedaug skirtųsi nuo to, ką aš siūlau
QUOTE(prek @ 2015 04 06, 11:23)
O kam taip sudėtingai?
Va ateini, atsisėdi, ir pasako, kokias spalvas nešiot
)
http://tavostilius.c...spalvu-analize/
Dar ir kompiuterinę spalvų paletę pasiūlo
)
Arba galima tipizuotis pvz pagal 3 ar 5 nusiųstas foto. Mokamai žinoma.
O kažin kas čia per kontora, kad tiek daug lupa? Nebus vėl kokia stora ryža boba?
QUOTE(prek @ 2015 04 06, 11:38)
Manau kad ten, kur scena, kur šou, spalvų teorija netinka. Juk scenai dažomasi specialiai -kad iš salės matytųsi. Gatvėje gi toki makiažą priskirtum atitinkamos seniai gerai žinomos profesijos atstovėms
Tai tada netinka ir profesiškai. Nes seniausios profesijos atstovės yra profesija, yra profesinis įvaizdis, ir ta spalvų teorija belieka namų šeimininkėms
QUOTE(prek @ 2015 04 06, 13:05)
Beje, BFAS paletėje kai kurie lapeliai būna iš audinio.
O ką, ne visi? Mano tai visi buvo, išskyrus akių/plaukų/odos.