Ta dešinėje pusėje šone. O apatinė eilutė - BS mėlynos. Aišku, irgi geros mėlynos, jamamos visos būtų.
Papildyta:
QUOTE(bytte @ 2015 03 29, 20:52)
skiriasi iš esmės pačios, jos turi ružavos (nu tos balta+rudona), arba kakavinės (primena dripsnius kakavinius ar tai su pienišku šokoladu... ), bet jose abiejuose yra BALTOS, o bliuskėje nėra. Visos pavasarinės spalvos yra iš tos kategorijos +balta, tik BSp tos baltos mažiausiai.
bet realiai nesuprantu kodėl tau patinka tas vaizdas su rudens spalvom , išryškėja viskas kas tik blogo ant odos: paakiai, raudonis, geltonis... vaizdas panašia kaip mano su ryžom... o su mėlyna irgi ne ką... vis laukiu laukiu kad ajau užčiuopsi tą savo spalvų gijelę, nu vis tai tudy, tai tudy... geriausias pirkinus su tom WS grybo splavom, o jos dar LSp kažkiek tinkamos, iš esmės SA - per šiltos, o WA - per šviesios.
bet realiai nesuprantu kodėl tau patinka tas vaizdas su rudens spalvom , išryškėja viskas kas tik blogo ant odos: paakiai, raudonis, geltonis... vaizdas panašia kaip mano su ryžom... o su mėlyna irgi ne ką... vis laukiu laukiu kad ajau užčiuopsi tą savo spalvų gijelę, nu vis tai tudy, tai tudy... geriausias pirkinus su tom WS grybo splavom, o jos dar LSp kažkiek tinkamos, iš esmės SA - per šiltos, o WA - per šviesios.
Gal tiesiog aš pati nefotogeniška Va nusifotkinčiau su grybo nepasidažiiusi - dar nežinau, ką sakytum