Įkraunama...
Įkraunama...

Spalvinis tipas

Padėliojau kvadratėlius iš įvairių palečių ir panašiausią mėlyną radau pas true summer lotuliukas.gif

user posted image

Ta dešinėje pusėje šone. O apatinė eilutė - BS mėlynos. Aišku, irgi geros mėlynos, jamamos visos būtų.
Papildyta:
QUOTE(bytte @ 2015 03 29, 20:52)
skiriasi iš esmės pačios, jos turi ružavos (nu tos balta+rudona), arba kakavinės (primena dripsnius kakavinius ar tai su pienišku šokoladu... ), bet jose abiejuose yra BALTOS, o bliuskėje nėra. Visos pavasarinės spalvos yra iš tos kategorijos +balta, tik BSp tos baltos mažiausiai.

bet realiai nesuprantu kodėl tau patinka tas vaizdas su rudens spalvom g.gif , išryškėja viskas kas tik blogo ant odos: paakiai, raudonis, geltonis... vaizdas panašia kaip mano su ryžom... o su mėlyna irgi ne ką... vis laukiu laukiu kad ajau užčiuopsi tą savo spalvų gijelę, nu vis tai tudy, tai tudy... geriausias pirkinus su tom WS grybo splavom, o jos dar LSp kažkiek tinkamos, iš esmės SA - per šiltos, o WA - per šviesios.

Gal tiesiog aš pati nefotogeniška smile.gif Va nusifotkinčiau su grybo nepasidažiiusi - dar nežinau, ką sakytum biggrin.gif
Atsakyti
O prie ko akių/lūpų makiažas ir raudona nosis bei žaluma po akimis? juolab minėjai, kad ne kuperozė pas tave, tai juolab tokio efekto spalva neturėtų duot.. Nu man taip norisi į tas normalias WS spalvas įkišt, bet kad neimi tų jų... nežinau kodėl... ibo anei jos ryškios tokios, anei kokios vriednos labai... tiesa tamsių ne prūdai, bet tai jų pas jokius pavasarius nėr...
Va paletė orientuota į mėlynas:
user posted image

bėja guašas gan šviesus dalykas, kai išdžiūva visad pašviesėja bent pora tonų, o jai baltos įmaišai, tai išvis bliednas tokis piešinys gaunasi blush2.gif . Tavo pasirinktos spalvos labiau aliejinių dažų, ne guašo... nors WS paletė man tikrai guašinė. O jai kalbėt apie pačią spalą, tai ne tik guaše ji tokia yra (beja didesniuose rinkiniuose būna trys, o kartais ir keturios mėlynos).
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2015 03 29, 21:12)

Va paletė orientuota į mėlynas:

Mėlynos thumbup.gif Bet geltonos kiokios keistos ir nešvarios. Vėl sakytumėt, kad iš rudens paletės išsitraukiau. Ir žalių nėra beveik, kaip WS be žalių? unsure.gif Oranžinė tiksliai rudeninė, prieš porą dienų panašų megztuką nusipirkau, modelis patiko, bet verčiau spalvos nerodysiu blush2.gif
Atsakyti
tai kad ten paprasta oranžinė g.gif , švari, nebalinta... ne red orange... kuom ji ne WS?

va dar supratau kad WS paletė medžiaginė:
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2015 03 29, 21:29)
tai kad ten paprasta oranžinė g.gif , švari, nebalinta... ne red orange... kuom ji ne WS?

va dar supratau kad WS paletė medžiaginė:

Man kaip keptos morkos ji atrodo biggrin.gif

Medžiaginė graži. Bet ir vėl - jeigu bandysiu imti ne tas ryškiąsias, o "normalias" - tamsiąją chaki iš 4-tos (skaičiuojant nuo viršaus), iš 7-tos - nr. 1, 4, 5, iš paskutinės - tris vidurines rudas, ar ir vėl nesigaus, kad rudens spalvas paėmiau?

Bet pilkos kokios gražios sudėtos pirmame lapelyje wub.gif Ir rašalinė mėlyna yra, ir net "jogurtinė" žydra (4 lape paskutinė), kuri man, kaip pastebėjau, tinka. Čia labai individualizuota paletė? Nes atrodo, kad paimta nemaža dalis spalvų iš kitų giminingų tipų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erszebeth: 29 kovo 2015 - 21:54
QUOTE(Erszebeth @ 2015 03 29, 17:58)
Beje, būtent šita maikė tapo vienu pagrindinių argumentų, kad esu ne SSu, o WSp  biggrin.gif
Bet man su oda jie pjaunasi, kažkas ni to. Kai pabadžiau be ryžumo, tiesiog ruda ir geltona - jau kitaip.
O kaip?

Kas kas tu *****? blink.gif bigsmile.gif

Šiaip ta spalva dabar madinga, nors tiek biggrin.gif Marsala tipo, ne? biggrin.gif

QUOTE(Mute @ 2015 03 29, 20:32)
mano akiai tai ne g.gif

Aš šiaip palaikau visuomenės nuomonę, kad Erszebeth piktybiškai neima savo spalvų ir paskui skundžiasi, kad gal jis vis tik kažkas kitas biggrin.gif

Bet kad tos spalvos panašios, tai faktas. Vat sakot ne, kai abi kartu matot. O jei kas paletėj namie parodytų vieną, o parduotuvėj kabotų kita - ar labai atskirtumėt, kad čia ne visai tokia spalva?

Nes aš tai manau, kad stverčiau ir dar džiaugčiausi, kaip aš gerai pataikiau, kol neparsineščiau namo ir nepalyginčiau, aišku biggrin.gif

Tarp kitko, kažkokia plytinė ir mano paletėj buvo biggrin.gif Tokia labai raudonos plytos, vidutinio tamsumo ir tik vienintelė biggrin.gif
Papildyta:
O Erszebeth reikia:
1) pas baltarusę, tada žinos tiksliai.
2) būtinai imt paletę, tada irgi bus aišku, nusineši į parduotuvę ir matysi... A to dabar ginčijasi, morka jai mat kepta biggrin.gif

O va man atrodo, kad geriausiai man patiktų priešinga paletė - kokios nors spalvos, kurių jokiais būdais man negalima imti biggrin.gif Tada parduotuvėj išsitraukčiau, jei ne tokios, tada galiu pirkt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2015 03 29, 21:55)
Kas kas tu *****? blink.gif  bigsmile.gif

O Erszebeth reikia:
1) pas baltarusę, tada žinos tiksliai.
2) būtinai imt paletę, tada irgi bus aišku, nusineši į parduotuvę ir matysi... A to dabar ginčijasi, morka jai mat kepta biggrin.gif

O va man atrodo, kad geriausiai man patiktų priešinga paletė - kokios nors spalvos, kurių jokiais būdais man negalima imti biggrin.gif Tada parduotuvėj išsitraukčiau, jei ne tokios, tada galiu pirkt biggrin.gif

Taigi mano pati pirmoji diagnozė čia atėjus buvo SSu biggrin.gif

Aha, pas baltarusę norėčiau. Ir dar norinčių buvo, jeigu tik ji galėtų ne darbo dieną, o savaitgalį. Įtariu, ir tu susigundytum biggrin.gif Jeigu susidarytų normali grupė, gal ji atvažiuotų ir, pvz., prie jūros pailsėti? bigsmile.gif

Spalvų, kurių negalima, paletė, įtariu, būtų labai paklausi thumbup.gif Reikia kurti verslo planą bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Erszebeth @ 2015 03 29, 20:19)
Aš nuotraukos kampe įklijavau langelį būtent tos ryžos spalvos iš BS paletės. Visai normalu, kad kai kurios spalvos atsikartoja pas kitus tipus.

Iškirpau ir iš WA langelį. Kairėje - BS ryža, dešinėje - WA ryža. Beveik identiški smile.gif

user posted image

Pernelyg drabužėlis į WA paletę pataiko - kaip čia buvęs. Jei nebūtų spalvos faktūrinės, manau ir neatskirtumėt, kuriuos langelius įklijavau, kurie paletės yra. Su ta ryža-terakota iš viso labai atsargiai reikia, labai jau aktyvi spalva, O kad BS įdėjo -maža kieno mes ten paletes nužiūrinėjam - mes tai tiksliai nežinom? Va Inc BFAS paletėje aiškiai tokių (ar panašių) spalvų bus. Bet tai tikrai nereiškia, kad tokias oranžines/terakotines ištempia visi pavasariai.
Papildyta:
QUOTE(Erszebeth @ 2015 03 29, 21:14)
Neutralių spalvų man reikia smile.gif O WS iš esmės tik ryžos yra tos "žmoniškosios" spalvos.

Mielai dumčiau, kur daug mėlynų smile.gif Va tokių. Bet net ir neberandu, iš kieno paletės šita mėlyna. Nei WS, nei BS jos nėra.

user posted image

Aš ir vėl matau rudenį schmoll.gif
Tikrint šiandien tingiu, gal ryt?
Papildyta:
QUOTE(Erszebeth @ 2015 03 29, 21:39)
Žinau, kad pas žiemas neleis. Pas vasaras irgi nebeleis. WS mėlynų labai menkai, jos iš esmės tik į žalią - žydros aqua, teal, dar riebi guašinė "tiesiog mėlyna" ir pora labai keistų kažkokių, link alyvinės.
Taigi tie kvadračiukai tik milimetrą kitą skiriasi nuo tos palaidinės, kur uždėti, man tai labai panašu atrodo  g.gif

Jei netingit, mėginkit atvirkščiai - didelį palaidinės plėmą dėt ant pasirinkto pavasario paletės. Jei dera - turi "neiškrist iš konteksto"
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo prek: 29 kovo 2015 - 22:48
QUOTE(Erszebeth @ 2015 03 29, 16:58)

Neryskinciau apatinio voko ties blakstienom, demesi sutelkciau ties virstinio voko isorine dalimi prie blakstienu, taipogi ties nejudancia isorine virsutinio voko dalimi. Tavo akys yra is to vadinamojo downturned eyes tipo, tad pravedimas ties apatinem blakstienom prie isorinio kampo tik dar labiau sustiprina liudnai ziurinciu zemyn isoriniu kampuciu ispudi. O akcentas ties virsutinem blakstienom isoriniuose kampuciuose padetu juos tarsi pakelti. Tiktu viskas kas padeda sukurti tas vadinamas "kates akis" ir pravedimas ties virsutinem blakstienom su stipresniu akcentu prie soriniu kampuciu, ir blakstienas dazant tusu didesnis demesys isoriniu kampuciu dalyje (daugiau tuso tai sriciai), ypac tinka blakstienas uzriesti rietikliu pries dazant jei jos nera riestos, labai geras efektas tada gaunas. Ir su seseliais galima pazaisti tamsesne spalva dedant prie blakstienu isoriniam kampe ir ja issklaidant i virsu. Tikslas viska daryti taip tarsi kylanciai aukstyn. Siekiamybe panasiai tokia:
http://www.smashbox....downturned2.jpg
http://www.smashbox....downturned3.jpg
http://www.smashbox....downturned4.jpg

Zodziu kuo daugiau demesio isoriniams virsutiniams kampams
user posted image

Ir dar labai gera efekta gali duoti waterlinijos dazymas (ta apatinio voko juostele tarp blakstienu ir pacios akies obuolio)
https://scdailymakeo..._article_03.png
Ir matai, cia netgi nedazo paties judancio voko, o dazo ta dali virs jo taip kylanciai aukstyn. Yra visokiu metodu, o tavo atveju kadangi yra nemazai erdves nejudancio voko srityje tai yra daug vietos eksperimentams su voko raukslele (crease) ir virs jos. O dar tai pagelbsti siekiant pakoreguoti pakritusius vokus. Geriausiai tam tinka matiniai tamsesni rudi seseliai. Galima tokia kaip paversta v raidele paisyti, paskui issklaidyti su sviesesniais seseliais.
http://in1.ccio.co/S...503a15238b9.jpg
http://trends-style....p-correctly.jpg
Va cia labai gerai mergina pasizymejus sriti, kuria darys tamsiai. Ant atmerktos akies kartais labai naudinga taip pasizymeti:
http://www.yourbeaut...ked-basics.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hiver: 29 kovo 2015 - 23:15
QUOTE(Erszebeth @ 2015 03 29, 23:27)
Taigi mano pati pirmoji diagnozė čia atėjus buvo SSu  biggrin.gif

Aha, pas baltarusę norėčiau. Ir dar norinčių buvo, jeigu tik ji galėtų ne darbo dieną, o savaitgalį. Įtariu, ir tu susigundytum  biggrin.gif Jeigu susidarytų normali grupė, gal ji atvažiuotų ir, pvz., prie jūros pailsėti?  bigsmile.gif

Spalvų, kurių negalima, paletė, įtariu, būtų labai paklausi  thumbup.gif  Reikia kurti verslo planą  bigsmile.gif

Visur įprasta naujokus gaidinti lotuliukas.gif

Man tai ir darbo diena būtų gerai, bet aš turėčiau būti bent jau Lietuvoj, o ne už 2000 km biggrin.gif

Ir manau, kad jei jau nustato, kad tu ten kažkoks Šuoliuojanti Rožių Kvapo Bobų Vasara, tai reikia imti ir paletę, kitaip maža iš to nustatymo naudos... biggrin.gif Jei kažkoks jų true spring praktiškai gali pasirodyti bęsąs light spring, tai ar nebus, kad kitas spring pagal įprastinę sistemą bus aplamai ruduo? biggrin.gif

QUOTE(prek @ 2015 03 29, 23:44)
Aš ir vėl matau rudenį  schmoll.gif

Aš tai ten matau jos akių spalvą. Daugmaž. O akių spalva niekada nebūna visai ryški. Net mano, o aš gi spalvotus lęšius dažnai nešioju biggrin.gif O be lęšių tai aplamai kaimo prūdas, niekas nepasakytų, kad tokia pažliugus spalva gali tikti pavasariui biggrin.gif

QUOTE(Hiver @ 2015 03 30, 00:04)
Tiktu viskas kas padeda sukurti tas vadinamas "kates akis"

Tada jai tiktų ir tokios linzės biggrin.gif
user posted image

Bet šiaip tai pritariu dėl pastabų, tik jei žmogus šiaip jau nelabai dažosi, tai manau, kad reiktų jį čiupti ir parodyti...
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2015 03 29, 23:24)

Bet šiaip tai pritariu dėl pastabų, tik jei žmogus šiaip jau nelabai dažosi, tai manau, kad reiktų jį čiupti ir parodyti...

Bendraujant gyvai toks budas be abejo butu efektyviausias. smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Hiver @ 2015 03 30, 10:01)
Bendraujant gyvai toks budas be abejo butu efektyviausias. smile.gif

Jo, čia minusas biggrin.gif Bet kaip tu gražiai aprašei, tai net man įdomu paskaityt, nors pas mane ne visai ta problema biggrin.gif Pas mane irgi kampučiai eina žemyn, bet ne patys savaime, o dėl užkritusio voko... Nu tai irgi špaklius mano draugas šiuo atveju biggrin.gif tarpe kitko, būtent BFAS konsultantė mane mokino špakliuotis tada, seniai (mat jos ten ir špaklių pardavinėjo). Tai vieną prijomą iki dabar naudoju, o kitus žinojau iš anksčiau biggrin.gif

Bet žinoti naudinga, vdrug gims kokia anūkė kada nors ir reikės ją mokyt špakliuotis? biggrin.gif Nes su dukterėčiom kaip ir prasisukom, jų akys jau aiškios biggrin.gif Bet gal kokia marti bus Stallonės giminaitė? biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noa: 30 kovo 2015 - 09:19