Oooo, *****, kokios Musės akys! Kai gerai atrodo! Aš iš tolo įžvelgiau, kad ruda su žalia, ir maniau, kad abi tokios
Nu jo, tada per šviesi tu DA, taip. O jei sakai, kad vėliavos spalvos ne tau, tai ir drožk į WA. Gal ten ta skalrelės foto tikrai prasta, va, ir Erszebeth ten dėjus foto, kur dėl foto atrodo numėlynavus, nors šiaip ji tokia nėr. Jei šiaip jau plika akim žiūrint ta 2 skarelė tau tinka, tada neturiu pretenzijų
O dėl Prek aiškinimo apie Erszebeth tipą tai išvis nesuvokiu, kaip žmogus gali taip atvirkščiai viską matyti, ir net ginčytis nepradėsiu. Man, tarkim, tie šilti smėliniai šešėliai Erszebeth atrodo gerai, jie tikrai odos spalvos, o ant vasaros jie būtų geltoni plėmai. Ir ta salotinė prie Erszebeth labai tinka ir nieko blogo nemeta... O tos vasarinės spalvos - tai nė į tvorą. nė į mietą. Kaip šlavėja su jomis atrodo, bendrą vaizdą prastina visiškai. O kokio bb jį prastint, graži motera, puikiai išsilaikius, tai galima jį tiesiog palaikyti. Čia mes kalbam apie defektus bla bla, bet realiai bendrame vaizde jie labai menki, mizeris ten, bet kad nėr daugiau prie ko prisiknist
Žinai ką, Erszebeth. Tavo plaukai yra natūralūs. Kurio iš pavasarių neutralios spalvos tau atrodo arčiausiai tavo plaukų? Na kad va tokia spalva dažyti galėtum? tai va, sakyčiau, tuos ir imk.
Man vis tik atrodo, kad ne bright, nes braitai žemės spalvų išvis netoleruoja, o tu biskutuką toleruoji. Nu ne taip gerai, kaip rudeniai ir kurmiai, bet jau tikrai nėr tiek baisiai ant tavęs net ir rudens spalvos. Kaip ir Inc - nėr baisu, tik biskutuką rūstina. Braitą, man regis, žemės spalvos ne rūstintų, o išvis sugadintų.
Papildyta:
QUOTE(prek @ 2015 04 05, 22:02)
Ten ne visur šešėlis. Ten oda
Tokia, kokia buvo nesaulėtą dieną. Tik plotas padidintas.
Tiksliau -viena dalis imta iš skruosto, kita - nuo kaktos. (kur tikrai nėra šešėlio)
Man tai skirtumas akivaizdus tarp tų 4 gabaliukų.
Savo aš irgi vieną lopinį nuo skruosto ėmiau - kad ta pati vieta būtų. Kaktos nebuvo, kitas lopinys nuo krūtinės.
Prek, idėja gera, bet man atrodo, kad praktikoje ji nepritaikoma. Vien dėl to, kad foto apšvietimas skiriasi. Ir kontrastas. Nebent paimtum paletę, pridėtum prie veido ir tada nufotografuotum. O šitaip žiūrint - nebus niekada jokio tikslumo, tik žaidimai.
Arba gal imti 20 žmogaus foto, prie skirtingų apšvietimų, ir tada dėliot... Bet ir tai dar išmanyt reikia. Va, pati sakei, kad mano akys atrodo tamsios. O jos tamsios ant foto dėl to, kad yra giliai - na struktūra fizionomijos tokia - ir dažnai ant jų krenta šešėlis... Bet realiai tai spalva šviesi... Ot ir įvertink tokius dalykus ant foto...
Vertinant foto, galima daugmaž primesti iš lempos, jausmo, bendro vaizdo. Tikslumo iš foto nebus niekada.