Tingiu gilintis, bet Musė man nelabai aiški
Akys šiltos, veidas šiltas, tai arba ruduo, arba pavasaris. Veido šiltumas akių nebado, bet bent jau antroj eilėj ta tokia linksma chaki daug geriau, negu žieminė žalia
Kita vertus, kur ji neatrodys geriau, jei tai yra akių spalva iš esmės
Bet ir ta geltona tikrai gražiai atrodo, o šaltą tipažą ji užmuštų pati pirma. Ir tie visi šalti atspalviai - tokie, na, kitam žmogui. Tai dėl šiltumo lengva nuspręsti.
Bet va tarp rudens ir pavasario man sunku nuspręsti. Man rudens spalvos lyg geriau žiūrisi, bet kad būčiau labai tikra, negaliu pasakyt. Pirmiausia, ta chaki yra rudens spalva, bet ji ir akių spalva, o akių spalvos pas visus mūtnos
Žo, ji ir pavasariui irgi gerai.
Jei pavasaris, tada galvočiau apie warmą, nes laitui, mayčiau, akys tamsokos, o braitas lengviau išvežtų juodą. Kita vertus, warmas gal ir negalėtų būt, nes nėr tos labai šiltos šilumos, ir ta antroj foto esanti ryža, man regis, jau per ryža (o gal ji rudeninė, ir dėl to per ryža? Nes ta apačioj geltona tai gerai. Kita vertus, gal ten foto kažkokia nušaltinta? Jei iš tikro prie jos veidas nešaltėja, tada gal ir warmas gali būti?)
Man dar labai gražiai atrodo abi plytinės, bet jos yra ir pas pavasarį, ir pas rudenį. Su kažkokiom variacijom. Šitos konkrečiai gal net daugiau pas pavasarį, rudens gal rudesnės?...
Kas kelia abejonių dėl rudens - kad visai neprastai atrodo šiltos, bet švarios spalvos. Pvz. tos dvi lašišinės ir raudona, man visai atrodo neblogai ir nieko blogo veidui nedaro. O Ruduo su jom turėtų atrodyt kaip iš vaikų darželio. O neatrodo.
Neutralios spalvos man visai nieko, o jos yra arba soft autumn, arba bright spring.
Warm spring. Dėl tos geltonos, žalios chaki tikimo - ryškios, švarios, bet šiltos spalvos, taip pat raudona, lašišinė.
Soft autumn. Bet galas žino... Vis tik gal ne, nes kodėl tada tinka tokios ryškios spalvos? Softus jos dusintų, o čia aš jokio dusinimo nematau. Ir kontrastas yra. Ne, manau kad ne.
Warm autumn. Bet kodėl tada netinka antra skarelė, kur logika? Kita vertus, ten prasta foto. Galas žino, man regis, ne.
Dark autumn. Darkams juoda netinka. Man regis, akių - odos kontrastas išvežtų, gaila, ant foto tų tamsių spalvų beveik nesimato. Užtat būtų pagrįsta tos raudonos ir lašišinių tikimas, vis tik greta žiema, ryškesnius lengviau toleruoja.
Žo, nesu tikra dėl WSp, WA ir DA. Jei plaukai leidžia, tai gal net DA? Akys tai ryškios? Įtariu, ir plaukai iš prigimties ne juodi, bet potamsiai, netoli juodos?