Įkraunama...
Įkraunama...

Spalvinis tipas

QUOTE(prek @ 2015 03 29, 18:29)
Pasakysiu formulę, kurią pati taikau.  Kai žiūriu į spalvą, savęs klausiu: "kokia tai spalva". Jei atsakymas būna su išvedžiojimais - "...link pilko, rudai kažkokia" - vadinasi bus arba vasara, arba ruduo, t.y. tipas ne iš švariųjų. Pavasario spalvos - tai tos, kurios "šifonas, šilkas, lyg žiūrint per stiklą" - t.y. turi skaidrumo, lengvumo. Mano spalvos tokios būt negali, jos būna atlasas ar koks kitas iš sunkesnių, neskaidrių audinių.
Papildyta:

O čia kartais ne ruduo?  blush2.gif
Aš paskui padėliosiu su paletėmis, bet šiaip tai rudenį matau...

Papildau:
ir kaip? (patingėjau daryt naują)

Aš nuotraukos kampe įklijavau langelį būtent tos ryžos spalvos iš BS paletės. Visai normalu, kad kai kurios spalvos atsikartoja pas kitus tipus.

Iškirpau ir iš WA langelį. Kairėje - BS ryža, dešinėje - WA ryža. Beveik identiški smile.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erszebeth: 29 kovo 2015 - 19:25
QUOTE(Erszebeth @ 2015 03 29, 21:19)
Iškirpau ir iš WA langelį. Kairėje - BS ryža, dešinėje - WA ryža. Beveik identiški smile.gif

user posted image

mano akiai tai ne g.gif
Atsakyti
ir aš sakau NE tongue.gif

Dumk tu, Erszbeth, lauk iš tų ryžų spalvų mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(inc @ 2015 03 29, 19:39)
ir aš sakau NE  tongue.gif

Dumk tu, Erszbeth, lauk iš tų ryžų spalvų  mirksiukas.gif

O tai kur man dumti??? Kas priims? Vienintelis neryžas kelias būtų į BS pusę, bet būtent ši ryža yra iš BS paletės unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Erszebeth @ 2015 03 29, 21:42)
O tai kur man dumti??? Kas priims? Vienintelis neryžas kelias būtų į BS pusę, bet būtent ši ryža yra iš BS paletės  unsure.gif

nu bet tai ko taip i tas ryzas spalvas taip isiziurejus? juk yra ir daugiau spalvu smile.gif
ir man ta spalva is BS paletes visai ne ryza
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mute: 29 kovo 2015 - 20:13
QUOTE(Mute @ 2015 03 29, 20:11)
nu bet tai ko taip i tas ryzas spalvas taip isiziurejus? juk yra ir daugiau spalvu  smile.gif

Neutralių spalvų man reikia smile.gif O WS iš esmės tik ryžos yra tos "žmoniškosios" spalvos.

Mielai dumčiau, kur daug mėlynų smile.gif Va tokių. Bet net ir neberandu, iš kieno paletės šita mėlyna. Nei WS, nei BS jos nėra.

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Erszebeth @ 2015 03 29, 22:14)
Neutralių spalvų man reikia smile.gif O WS iš esmės tik ryžos yra tos "žmoniškosios" spalvos.

Mielai dumčiau, kur daug mėlynų smile.gif Va tokių. Bet net ir neberandu, iš kieno paletės šita mėlyna. Nei WS, nei BS jos nėra.

user posted image

mėlynų pas žiemas nemažai, bet tavęs ten neleis smile.gif bet pas WS ir jų yra mirksiukas.gif
Atsakyti
Erszebeth aš irgi matau ne tą pačią spalvą, kur tu vadini ryža, megztukas link ryžumo, o kvadračiukai tokio ryžumo jau nebeturi.
Atsakyti
QUOTE(Mute @ 2015 03 29, 20:20)
mėlynų pas žiemas nemažai, bet tavęs ten neleis smile.gif  bet pas WS ir jų yra  mirksiukas.gif

Žinau, kad pas žiemas neleis. Pas vasaras irgi nebeleis. WS mėlynų labai menkai, jos iš esmės tik į žalią - žydros aqua, teal, dar riebi guašinė "tiesiog mėlyna" ir pora labai keistų kažkokių, link alyvinės.

QUOTE(Dilukai @ 2015 03 29, 20:30)
Erszebeth aš irgi matau ne tą pačią spalvą, kur tu vadini ryža, megztukas link ryžumo, o kvadračiukai tokio ryžumo jau nebeturi.

Taigi tie kvadračiukai tik milimetrą kitą skiriasi nuo tos palaidinės, kur uždėti, man tai labai panašu atrodo g.gif
Atsakyti
jeigu taip sakai tai mėlyna iš tavo marškinėlių tikrai dar labiau identiška bright spring paletės mėlynoms (iš pirmo psl.) biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dilukai @ 2015 03 29, 20:41)
jeigu taip sakai tai mėlyna iš tavo marškinėlių tikrai dar labiau identiška bright spring paletės mėlynoms (iš pirmo psl.) biggrin.gif

Aš irgi norėjau panašiai susakyt biggrin.gif

Nu bet , Erszbeth, tu kaip kokia Marytė Melnikaitė. Mes tave jau tiesiog kankinimo būdu bandom priverst žvilgtelt kitur, o tu vis nepasiduodi lotuliukas.gif
Atsakyti
skiriasi iš esmės pačios, jos turi ružavos (nu tos balta+rudona), arba kakavinės (primena dripsnius kakavinius ar tai su pienišku šokoladu... ), bet jose abiejuose yra BALTOS, o bliuskėje nėra. Visos pavasarinės spalvos yra iš tos kategorijos +balta, tik BSp tos baltos mažiausiai.

bet realiai nesuprantu kodėl tau patinka tas vaizdas su rudens spalvom g.gif , išryškėja viskas kas tik blogo ant odos: paakiai, raudonis, geltonis... vaizdas panašia kaip mano su ryžom... o su mėlyna irgi ne ką... vis laukiu laukiu kad ajau užčiuopsi tą savo spalvų gijelę, nu vis tai tudy, tai tudy... geriausias pirkinus su tom WS grybo splavom, o jos dar LSp kažkiek tinkamos, iš esmės SA - per šiltos, o WA - per šviesios.
Atsakyti