QUOTE(prek @ 2015 04 03, 14:17)
pagal tokią foto sunku spręst, bet dėl laito aš vis tik būčiau linkusi abejot.
Šitoje senoje foto irgi lęšiai?
Tai tu dėl mano laito neabejok, ibo visuomenė suabejos tavo kompetencija
Čia yra špaklius ir apšvietimas tikrai. Akių forma tiesiog tokia, jos pas mane giliai ir visada šešėly išeina
Ne, senoj foto ne tik kad be linzių, bet ir be akinių, ir nifiga nematau
Bet va bėda, kad mano foto ir šiaip jau yra labai mažai, o be špakliaus jų aplamai nėra. Aš špaklių labai mėgstu, man nusišpakliuot - kaip dantis išsivalyt
Kad ir nedaug, bet turi būt, ir taškas
Nu va čia iš ten pat kita foto, gal kiek geresnė:
Papildyta:
Oi, va gi ką radau, akis ir visai nedažytas antakis, nei dažais, nei šešėliais! Bet čia dar toks bjaurus perpešiotas, dabar aš juos atsiželdinau
Papildyta:
QUOTE(prek @ 2015 04 03, 14:17)
Beje, natūrali plaukų spalva man atrodo labai įdomi (ta, kurią matau senoje foto). Aš ją Jūsų vietoje ne šviesinčiau, o ryškinčiau, suaktyvinčiau. Ne į blond, o būtent į tą nenusakomą spalvą.
Tai iš esmės aš tą ir darau. Tačiau jei nori pasiekti tokią nenusakomą riešutinę kažkokią spalvą, reikia prieš tai bent kiek pašviesint. O paskui dažai nusiplauna, o šviesinimas lieka, ką ant foto ir matom. Žinau žinau, užsirašysiu pas kirpėją
Papildyta:
Ir ko ne laitspringas? man tai viskas čia gerai
Svetimą tokią bobą pamačius, taip ir sakyčiau. Į šiltumą, bet šiluma netrykšta; jokio ryžumo požymio (baltos odos, strazdanų), veido bruožai - špakliaus pagalba; numetus 20 kg ir aprengus šviesiau, būtų panašesnė į žmogų. Visi punktai atitinka
Papildyta:
Visi pažiūrėjo? Galiu mest lauk?
Akį tai paliksiu, aš ją jau gal 4tą kartą dedu
Nenoriu čia palikti įkalčių, tegu visi galvoja, kad aš plonesnė
Papildyta:
Ir dar turiu pasakyti, kad tai debilumas - visiškai neturiu savo pačios foto. Reiktų vyro ir vaikų - tai galiu čia pat sukelt po 30 kiekvieno, skirtingose pozose, skirtingu metu ir skirtingam apšvietime. O savo - žiūriu jau kokias keliones, kur savaitę makaluojiesi, o tavo foto viena ir ta pati su tamsiais akiniais