QUOTE(bytte @ 2015 04 02, 13:31)
...pasirodo smetonos laikais mados žinovai irgi burbėjo, kad labai spalvų bijo lietuvaitės
A rimc?
Ir kaip jos tada rengėsi?
Čia ne apie tave Noa, manau tavo garderobe spalvos kaip pas mane - nu ką gauni, tą ir mauni... kartais ir ne super duper manau eina suderint. O kaip skuadu, kai žinai... ir negali.
Taip! Va lygiai taip pas mane ir yr, ką gauni, tą imi, o kad gauni retai, tai stengiesi imt neutraliau. Kokią maikę tai gali imt ir ryškią - kol nusibos, tai ir sunešiosi. Bet pagrindinius rūbus tai geriau imt neutralius, kad neužknistų po trijų apsivilkimų, ir kad nereikėtų nusipirkus striukę, susipirkt visą garderobą prie jos...
Aišku, gerai, kai žmogus yra standartinio sudėjimo ir materialiai stabilus, ir gali sau nuėjęs į parduotuvę nusičiupti žalią švarką, žalią bliūzkę, žalią rankinę, ir visas dvi savaites vaikščiot žaliai, o paskui viską mest ir pereit prie violetinės.
O man taip neišeina.
Pirmiausia, man reikia, kad būtų modelis. Antriausia, man reikia ilgių. Ir žalias švarkas, kurio rankovės trumpos, o liemenavimas prasideda per delną aukščiau, negu mano liemuo, man netinka. O džinsai man tinka ne kažkokios pavasarinės spalvos, o pirmiausia 36to ilgio. Jei parduotuvėje yra netampomi 36to ilgio džinsai, tai tada spalva man nebe tokia svarbi
Dar pločio tai dar pofig, rasčiau, bet ilgis, ilgis! O radus ir ilgį, ir modelį, dar reikalauti spalvos - tai jau visiškas nachališkumas iš mano pusės būtų
Žinote, jie tamsiai mėlyni į šaltumą, o man reikia, kad būtų vos vos į teal...
Na ir galų gale, net jei stebuklu užeičiau sau tinkamo ilgio švarką, džinsus, bliūzkę ir rankinuką, puikiai suderintus tarpusavyje, tai aš greičiausiai jų neįpirkčiau visų vienu kartu
Nes vis viena tai kainuotų mažiausiai kokius 300 eurų. Jei ne daugiau. O aš neturiu po tiek eurų ant kiekvieno outfito, kad galėčiau susipirkti visas vaivorykštės spalvas...
Tik galvoju, kad jei turėčiau, tai aš turbūt vis viena pirkčiau, ką pirkau, tiktai už brangiau
O vaivorykštę susipirkčiau iš marškinukų, maikučių, skarelių ir pliažinės aprangos
Be to nenorėt rėdytis ryškiai - irgi normalu, nenormalu teisintis - kad va man statusas ar amžius neleidžia. Kai yra noras - viską galim (aišku proto ribose).
Taip!!!
Man tai dar plius neleidžia gal figūra. Visada sau atrodau per stora
Bet solidumas su spalvom įmanomas kažkiek, va kaip Degutienė. Tikrai solidžiai atrodo, bet spalvas naudoja, ir rengiasi netgi šviesiai sykiais. Tiek, kad ji nestora.
Ir gal ji net laitas?
Kūdintis reikia, kū-din-tis ***.
Tau auksą rekomendavo dėl žvaigždės rainelėje
Tiksliai
Nes kitą rekomendavo teal, kaip likusioj aky!
Ot galva pas tamstytę, protas tai jau tiksliai ne light, kaip pas nekatruos... O Bright ir ne kitaip