QUOTE(Erszebeth @ 2015 03 31, 21:57)
Turiu ir profesionalo darytų foto su šiuo šaliku, bet ten irgi akys, lūpos padažytos. Nenupilkina jis, kaip tik iš tų atvejų, kai viskas ok - taip pat nei pageltonina, nei paraudonina. Nors dabar pagalvojau, gal truputį paraudonina? Bet ne tiek, kad atrodytų kažkaip ne taip. Nufotkinsiu prie progos, greičiausiai savaitgalį.
Papildyta:
Oi, iki tiek nesismulkinu, apie bendrą vaizdą.
Papildyta:
Oi, iki tiek nesismulkinu, apie bendrą vaizdą.
Bendras vaizdas tikrai murzinas. Išdidinau, ir prisegiau pavasario spalvas.
Turėtų būt viena spalva, o čia kiek?
Papildyta:
QUOTE(Noa @ 2015 03 31, 22:10)
Tada man nykus įtarimas, kad jie visiems - o gal tik true ir light? - neutralias spalvas siūlo tas pačias.
Nes braituose ir laituose matau porą skirtumėlių (tos dvi ryškios mėlynos, ta šviesi salotinė), bet accents ir basics - visos tos pačios spalvos pas mane buvo. Tiksliau, spalvų buvo daugiau, bet čia esančios buvo visos.
Nes braituose ir laituose matau porą skirtumėlių (tos dvi ryškios mėlynos, ta šviesi salotinė), bet accents ir basics - visos tos pačios spalvos pas mane buvo. Tiksliau, spalvų buvo daugiau, bet čia esančios buvo visos.
Visai gali būt. Juk tai dress kodui skirtos spalvos, jos niekaip nebus ar ypatingai šiltos, ar dar kažkuo išsiskiriančios. Tiesiog jos tam spalviniam tipui įmanomos, neužmuša - štai ir gerai.
Čia vyriška - true garnet summer. Man tai fantastiškos spalvos
http://pic.oscdn.net/pic/2285349/l
Dar Osinkoje radau: bazinės ir šviesios spalvos prof. paletėje tam pačiam sezonui gali kartotis - taip ir prof. paletės aprašyme yra nurodyta.