QUOTE(Erszebeth @ 2015 03 31, 19:46)
Žodžiu, kaip darbdavys aš į tokį žiūrėčiau šiek tiek atsargiai.
Iš esmės taip. Va, tas pats protokolo nepripažįstantis Jobsas. Jis protokolo nepripažino, rengėsi dėl savęs. Bet nieko nešokiravo ir nieko nevaidino, jo rūbai visiškai elementarūs.
Aš, tiesa, nenoriu pasakyti, kad elegantiškai apsirengusi moteris su wizz spalvos marškinukais atrodo blogai - gali atrodyti netgi puikiai. Bet to turi jai pačiai reikėti. Gali ji nori būti pastebima, išsiskirti, taip elgiasi ir jai gerai Kam reikia, tas atrodo ryškiai, o kam nereikia, va kaip man, arba Jobsui, he he, tas su ryškiom spalvom tiesiog pasijaus kaip durnius su durelėm. Lygiai kaip ryškių spalvų mėgėja su juodu golfu jausis kaip bomžienė.
Ir to išsiskyrimo būdų gi irgi yra daug. Viena ima klasikinius modelius, bet ryškias spalvas, kita ima juodą mikrosuknelę, ir ją vis viena vis mato. Spalvos kitos, o rezultatas tas pats... jeigu antrosios kojos gražios, suprantama
Dėl to tos kalbos, kur "kodėl lietuviai pilki kaip cepelinai", "juodos ir pilkos spalvos - blogis", man atrodo kvailos. Tegu būna nors Hitlerio blogumo blogis, norėsiu ir nešiosiu Aš niekam neliepiu taip nešioti, tai kodėl man kas nors turi aiškinti, kokias spalvas rinktis Ar atspalvis tinka light spring, ar ne, tai gali aiškinti, taip, bet kad aplamai kūno, pilkos, rudos blogis - tai čia pfff Aš vis tiek negaliu kitokių nešiot, tai ką man rengtis