Toks pasaulis puikus, toks žiaurus, įvairus: Jame pinas vainikai ir gėlės, ir kraujas. Tik pažvelk, tik pajusk pradus! Jis kas valandą kitas, kas valandą naujas. /Kazys Binkis/
Пока ты там играешься моими нервами, Я тут волком вою на полнолуние, Захлебываясь психическими шедеврами... _______ Ты не любовь. Слышишь ? Ты моё безумие...
Если однажды тебе захочется плакать позови меня Я не обещаю, что заставлю тебя смеяться, но я обязательно поплачу вместе с тобой Если однажды ты захочешь убежать, не бойся позови меня Я не обещаю, что попрошу тебя остаться Но я убегу вместе с тобой. Если однажды тебе не захочется никого не слышать, позови меня И я буду молчать вместе с тобой Но если однажды ты позовёшь А я не откликнусь, поспеши ко мне! Вероятно, в этот момент я в тебе очень и очень нуждаюсь
Jei vieną dieną tu norėsi verkti - pakviesk mane. Aš nepažadu, kad tave pralinksminsiu, bet galėsiu verkti kartu.
Jeigu vieną dieną norėsi pabėgti nuo visų, nebijok... pakviesk mane. Aš tavęs neprašysiu sustoti, bet bėgsiu kartu.
...
Bet jei vieną dieną tu pakviesi... ir aš neatsiliepsiu. Susirask mane, gal man reikia tavo pagalbos. /G.G.Marquez/
Tapk geresniu ir pats suprask, kas esi, prieš sutikdamas naują žmogų ir tikėdamasis, kad jis tave supras. /G.G.Marquez/
Gali būti, kad šiame pasaulyje tu tik žmogus, bet kam nors tu - visas pasaulis./ G.G.Marquez/
Niekada nenustok šypsotis, net kai tau liūdna: kas nors gali įsimylėti tavo šypseną. /G.G.Marquez/
Tikras draugas - tas, kuris laikys tave už rankos ir jaus tavo širdį./G.G.Marquez/
Vien tik todėl, kad kažkas nemyli tavęs taip, kaip tau norisi, dar nereiškia, kad jis nemyli tavęs iš visos širdies. /G.G.Marquez/
___ Papildyta: Jei vieną dieną tu norėsi verkti - pakviesk mane. Aš nepažadu, kad tave pralinksminsiu, bet galėsiu verkti kartu.
Jeigu vieną dieną norėsi pabėgti nuo visų, nebijok... pakviesk mane. Aš tavęs neprašysiu sustoti, bet bėgsiu kartu.
...
Bet jei vieną dieną tu pakviesi... ir aš neatsiliepsiu. Susirask mane, gal man reikia tavo pagalbos. /G.G.Marquez/
Būkime dėkingi už šią dieną jog išmokome daug; jei nepasimokėme daug, tai bent jau pasimokėme truputį; jei nepasimokėme truputį, tai bent jau mes nesusirgome; jei mes susirgome, tai bent jau nemirėme. Todėl už tai būkime dėkingi. /Sidharta Gautama/