Ir iš kur gamtoje tiek pirmadieniu, kad jie ateina su tokiu nepakeliamu reguliarumu???!!! Gero pirmadienio, visiems puikios dienos ir tik džiugių įvykių!!! ____________________________________________ Jūsų Varinija
__ -
Kiekvieną rytą prabusdamas paklausk savęs: Ką turiu padaryti? O vakare, prieš užmigdamas: Ką padariau? /Pitagoras/
Anksčiau kalbėjau: Tikiuosi, kad viskas pasikeis. Paskui supratau, jog egzistuoja vienintelis būdas, kad viskas pasikeistų tiesiog pasikeisti pačiam. /Jimas Rohnas/
Didžiausia vertybė, kurią žmogus gali įgyti, yra stebėjimas, ir jeigu tas retas reiškinys gyvenimas verčia jį stebėtis, tuo jis turi ir pasitenkinti. Daugiau niekas jums jau nieko negali duoti ir nereikia nieko daugiau ieškoti. Tai galutinė riba. (Alanas Watsas)
Kai mane kritikuoja, aš galiu apsiginti, bet prieš pagyras aš esu bejėgis. /Sigmund Freud/
_______ Papildyta: Ak, meilė yra ne tam, kad padarytu mus laimingais. Manau, kad ji buvo sukurta, siekiant parodyti mums, kokie mes stiprūs kančioje ir kantrybėje. /Hermann Hesse/
Одни уходят - не оставив след... Других следы прибой времён стирает... А кто-то оставляет шрам в душе... ______________________ А кто-то саму душу забирает...